Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според трансфермаркет.ком Јувентус би можело да ангажира еден од Ледесма или Апија..Јас би сакал вториот да биде, плус нема ни оштета да платиме,и мислам дека подобро би се снашол...

Dobro e so gi ebevme Milanezite.. Giovinco i Pasquato se nasite fenomeni.
Giovinco ke go zameni legendarniot Pavel Nedved, dodeka Pasquato ke bide naslednikot na golemiot simbol na Starata Dama Alessandro Del Piero. (Pasquato ova sezona ke treba da bide pozajmen na nekoja ekipa na primer Empoli, Grosseto ili Bari, a posle toa ke se vrati vo Juve so golemo iskustvo za da go zameni IL C A P I T A N O).

Videte go ova. Interesno e: http://www.sportmediaset.it/calcio/video/video1880.shtml
никој неможе да го замени Капитенот. Тој е икона на Јувентус која ке остане запаметена засекогаш.

Според трансфермаркет.ком Јувентус би можело да ангажира еден од Ледесма или Апија..Јас би сакал вториот да биде, плус нема ни оштета да платиме,и мислам дека подобро би се снашол...

апија , сисоко и поулсен во ист тим ?

апија , сисоко и поулсен во ист тим ?
Да да..Зошто Апија го земаат како слободен играч, а Поулсен го имавме видено во Севиља каде играше и централен дефанзивец..Па можно е Раниери да го стави одбрана да игра дури се врати Киелини..Којзнае како ќе биде...

Ледесма е каде-каде подобар!Апија нема играно долг период поради повреда,така да подобар избор е Ледесма според мене!Плус Апија е многу по офанзивен од Ледесма,а вас колку што знам не ви треба таков играч!Имате бајаги играчи од офанзивата!Додека Ледесма игра креатор,а може и одбранбени задачи да врши во средината!:smir:

Ледесма е каде-каде подобар!Апија нема играно долг период поради повреда,така да подобар избор е Ледесма според мене!Плус Апија е многу по офанзивен од Ледесма,а вас колку што знам не ви треба таков играч!Имате бајаги играчи од офанзивата!Додека Ледесма игра креатор,а може и одбранбени задачи да врши во средината!:smir:

tuka gresis nesto, juve ima mnugo defanzivci vo sredniot red i potreben e eden kreativec vo sredniot red, no ni ledesma nitu appiah ne e toa sto e potrebno no koga bi mozel da biram od dvajcata bi go izbral appiah. sepak toa e moe mislenje :)

Jas bi izbral za NIKOGO. Ni Appiah ni Ledesma ne sa za u Juve, no dokolku edniot bi trebalo da dojde, jas bi sakal toa da bide Ledesma.

Pavel Nedved ke bide podgotven za vo duelot protiv Artmedia vo vtornik. Citav u corrieredellosport

Не ми се аресат как играт и 2.
Апија ке кажам пак испушти си шансата ка беше у јуве.
+ спомна вуки виола дека беше повреден и не е играл.ДЕФИНИТИВНО АУТ!

abe i jas sakam da dojt paul scols od man uni ili balak ili esien od chelsea ama toa e tesko :salut:
Пол Сколс е стар и ќе ја зарвши кариерата во Манчестер а и Балак е доста старичок 31 година има
А Есиен е ѕвер само нема шанси да го земите
Имате шанси кај Диего само треба малце поголема пара да дадите

Абе и јас го сакам Роналдо,Кварезма,Лампард,Балак,Швајнштајгер ама нема... Бидете задоволни со ова што е јуве... чао:helou:

Не ми се аресат как играт и 2.
Апија ке кажам пак испушти си шансата ка беше у јуве.
+ спомна вуки виола дека беше повреден и не е играл.ДЕФИНИТИВНО АУТ!
Вака сега една работа..Подобро ќе биде никој да не земат????Апија испушти шанса?Не се сложувам..Многу добро ги следев неговите игри, иако повеќето време го преседа на клупата, тој секогаш играше стабилно и стандардно и јас мислам дека може да ни биде многу корисен..Многу трчање, сечење топки..Така да јас би рекол тој не ни доби голема шанса да се докаже, а мислам дека е квалитетен играч, плус го добиваме без оштета..Ловење ветар во магла, се постовите од типот, да се донесе Диего, Швајни, оној овој, мислам дека се само празни муабети, неисполнети соништа..
Eве разбистрете се...
http://hk.youtube.com/watch?v=n8rZg9d0YSY

Што ке кажите на клипчето???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom