Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле какооов удар на Поулсеннн...Браво за момаков!:bravo::bravo:Исто и за Дел Пиеро...Петарда мора да видиме...:):)Салатааа...Топппооовски удар на Трезе, гооол...Но офсајд....

Малиии само каков шут на Поулсен ако не се лажам сега и на дел пиеро префучи топката пак тука каморанези му ја местеше на дел пиеро со пета
АБЕ МАШИНИ

П.С - Гледајте на Раи Уно.

Neso so VLC treba da se otvara da se instliraa ima mn rabota, dodeka go naprais ke pomine utakmicata.
VLC vi e najdobar pleer za videa, malkuezaeban za prevod (ako koristite)ama nema so ne fakja,ps. nemam ni eden codec instalirano i site filmovi mi se otvoraat so nego :)

уууууууууууууууф офсајд, повторно Каморанези спаси гол аут му ја намести топката на Трезеге но офсајд,
П.С- Трезеге без милост шутира 100 на 100 !! хахахаххахаха

уууууууууууууууф офсајд, повторно Каморанези спаси гол аут му ја намести топката на Трезеге но офсајд,
П.С- Трезеге без милост шутира 100 на 100 !! хахахаххахаха

Не беше офсајд туку излезе топката надвор

Какооов удар на Јакинта...И Трезеге промаши уште една шанса..Му давам уште 5-10 мин пред да го заменат со Амаури...:toe:

не е важно не беше гол..
Малеееее каков шут статива , пак трезеге имаше јак шанса од прва од страна силно шутна топката од земја за мааааалко не влезе малиии многу сум возбуден од играта
а МОЛИНАРОО :tapp::tapp: сам ке ја извадеше топката во корнер ахххх бее

Легроооооооооооооооооооооооооооооооо...... 4-0.... ТОООООООООООООООООООО
ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom