Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:) чекав некој да го пиши и зебина назад и се ќе тепаат.
а инаку точно дека природна позиција не му е одбрана само кога прочитав помислив шо би се случило АКО игра.
Инаку од средината скоро сигурно е дека Алмирон ќе заминва. Една можна алтернатива беше трампа за Поулсен. Ееее шо ми се бендисваше тој играч пред да дојди во јуве ама ...
Еј кико малку ти го поправам составот, шо мислиш за ваква комбинација
Зебина--Поулсен--Киелини--Молинаро

Сисоко------Недвед

Каморанези--------------Џовинко

Дел Пиеро----Трезеге(Амаури)

И таа не е лоша комбинација брате..Повеќе шанса на свежата крв:)И јас искрено многу очекував од Алмирон, во Емполи матара ги правеше сите, ама некако не се снајде во Јувентус, дали не можи да трпи конкуренција..Искрено, кога го гледав во Емполи, ми наликуваше на Хуан Себастијан Верон, и физички, но и во стил на игра, пасовите, шутевите..Се им беше некако исто..Ама тоа е...:toe:

Mnogu se nasobraa igraci od sredina! Najmalku dvajca ke treba da si zaminat. A 'zutkoto' veke zboruva kako igrac na Juve! Tifozite so stapovi i kamenja po upravata a bogami i po nego. Koj e toj sreden red so Poulsen i Sissoko vo sredinata! Kako i da e ke treba uste eden kreativec! A voopsto ne im teknuva deka ima i odbrana, koja mora osetno da se zasili! Za levata bekovska pozicija glasam za Grosso!!!

А кој к... фактор се па навивачите да одлучуваат кој играч треба да се купи .. ТОА Е РАБОТА НА УПРАВАТА ... каде се кога стадионот е полупразен и не идат на утакмици ? , туку само знаат да тупат и да собираат антипетиции за играчи кои не им се симпатични ( за станкович е оправдано , ама зашто за поулсен?... ги истепал тоти и гатузо ... епа ваљда си го барале! зашто малдини не го истепал ? )
Некако форумиве два што се најпознати на Јуве мн ми идат на живци ... ј1897.цом и векиасигнора

Јас сум за ваква комбинација ...

-------------Буфон

Григера --- Мелберг----Поулсен ---- Келини

Каморанези ------Сисоко ------Џовинко-----Недвед

Дел Пиеро --------------Трезеге (Амаури)

Ама од кај знаеш можеби Раниери ДелПиеро ке го стави полу шпиц да и асистира на Трезеге и Амаури ... ке видиме ... :salut:

А кој к... фактор се па навивачите да одлучуваат кој играч треба да се купи .. ТОА Е РАБОТА НА УПРАВАТА ... каде се кога стадионот е полупразен и не идат на утакмици ? , туку само знаат да тупат и да собираат антипетиции за играчи кои не им се симпатични ( за станкович е оправдано , ама зашто за поулсен?... ги истепал тоти и гатузо ... епа ваљда си го барале! зашто малдини не го истепал ? )
Некако форумиве два што се најпознати на Јуве мн ми идат на живци ... ј1897.цом и векиасигнора
Се согласувам со тебе..За Станкович беше повеќе од оправдана петицијата, си го кажаа своето мислење и крај..Ама мислам дека за Поулсен стварно ја претеруваат..Во фудбалот преовладуваат емоции, а знаеме дека и Тоти и Гатузо не се баш цвеќиња за мирисање, ѓибала и подлизурковци се двајцата..Гатузо „тепач“, а кога ќе најде некој посилен од него како зајак стој мирен пред него (кога го нагази Емерсон на врат)..Тоти, се мисли крал е, најдобар, ама многу пати клекна на колена, му зборува устата троа одповеќе..Па јас мислам дека и повеќе си заслужиле..Зошто на Милан фановите не му се лутат на Гатузо што го стресе овој Липи?

Eve i od mene kombinacija

Grigera---Melberg---Legrotalje---Chelini

-----------Zaneti(Sisoko)-----------
Camoranesi-------------Tiago------
------------Giovinko---------------
Trezege(Amauri/Iaquinta)--Del Piero
Ova e ako ne dojdi nikoj, t.e. dosegasniov tim, drugi moznosti ke razgleduvame koga ke dojdat i ako dojdat drugi igraci. Mozi i drugi kombinacii vo napadot, sekako odgovara, site se dzverovi i sekakvi kombinacii ke davaat rezultati.

Ј
Ама од кај знаеш можеби Раниери ДелПиеро ке го стави полу шпиц да и асистира на Трезеге и Амаури ... ке видиме ... :salut:
Дел Пиеро никогаш нема да се сложи да игра на некоја позиција освен на онаа што ја игра во моментов..За тоа се скараа со Донадони, кој го стави полушпиц..А јас мислам дека Поулсен нема шанса да се сложи да игра дефанзивец..

Дел Пиеро никогаш нема да се сложи да игра на некоја позиција освен на онаа што ја игра во моментов..За тоа се скараа со Донадони, кој го стави полушпиц..А јас мислам дека Поулсен нема шанса да се сложи да игра дефанзивец..

Па поуслен ако не сакас фефанзивец нема место во средниот ред занего ке биде љута резерва па на негово место го заборавивме Легротаље .... :vozbud:

ima mnogu kombinacii moze da igra i so 3 spica.

Zebina ___Melberg __Grygera_____ Chielini

Camoranesi _____ Sissoko _______Nedved

_______Del Piero __________Amauri_______
_______________Trezeguet_______________

Па поуслен ако не сакас фефанзивец нема место во средниот ред занего ке биде љута резерва па на негово место го заборавивме Легротаље .... :vozbud:
Мучачо...Ќе видиме на почеток на сезона дали ќе дреми на клупа, или ќе биде во стартните единаесет..
пс Говорете Македонски...:wink:

Kako be koj faktor se navivacite?? Pa tie se najgolem faktor! Tie ne odlucuvaat tuku samo sugeriraat, a ova so Poulsen bogami i se vo pravo! Toa ne e igracot sto mu e najpotreben na Juve vo momentov! Za koljaci ima Juve kolku sakas, Sissoko, Zanneti, pa i Marchisio znae da pokrie! I sto sega Poulsen?? Epa aj ako ne uste eden trener neka dojde pa dvajca da ima Juve, neli 2 glavi mislat podobro od edna!

ај и од мене една комбинација за составот

Буфон ( Манингер резева )

Зебина Мелберг Киелини Молинаро
(Легротаље)

Каморанези Сисоко Поулсен Недвед
(Занети) (Џовинко)

Дел Пиеро Амаури
(Трезеге)

ima mnogu kombinacii moze da igra i so 3 spica.

Zebina ___Melberg __Grygera_____ Chielini

Camoranesi _____ Sissoko _______Nedved

_______Del Piero __________Amauri_______
_______________Trezeguet_______________

Може ваква само одбраната си ја утнал кај Григера таму ... вака :

Григера ---- Мелберг-----Љегротаље-----Келини ...
и на тама што викаш ...

ај и од мене една комбинација за составот

Буфон ( Манингер резева )

Зебина Мелберг Киелини Молинаро
(Легротаље)

Каморанези Сисоко Поулсен Недвед
(Занети) (Џовинко)

Дел Пиеро Амаури
(Трезеге)

Ти го ставиш Амаури 1 состав а Трезеге надвор нема смисла чоекот колку остана во Јуве и кога беа 2 лига ти сега го ставиш 2 тим ....
за мене Трезеге мора да биде стартер барем 1 полувреме после нека го извадат .... А може како што кажа арес со 3 напаѓачи ....

Ajde cim trganvte eve edna i formacija od mene:

-------------Buffon ---------------

Grygera Mellberg Chiellini De Ceglie

--------Zanneti Sissoko------------

Camoranesi --------------Giovinco

------- -Amauri ----Trezeguet----

Na Chiellini mestoto mu e vo srceto na odbranata, a ne levo, i pogolem e efektot sto go dava vo sredinata na odbaranata odkolku levo i nema sansi Mr. Ranieri da go igra po leva strana - garantiram!

Кога сме веќе кај комбинацииве има безброј .. само Раниери знае кој ќе игра прва постава. Според она од лани не заборавајте дека Легротаље, Григера и молинаро му се миленици во врска со одбраната ... заедно со Киелини секако

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom