Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се чини за Поулсен работата е завршена денес треба да потпише за Јуве ... Повторно навивачите се против овој трансфер исто како што беа за Станкович.
Нормално е да се почитува нивното мислење , но мислам дека овојпат не се во право. Поулсен е добар играч и мислам дека со тек на време и ќе го засакаат како што изјави и претседателот Џигли.

Поулсен ни треба во Јуве дефинитивно.Потпишувањето ке виде одличен потег.
Алонсо е сега проблемот.По се изгледа ке остане во ливерпул. Пак ке ни треба потрага по квалитетен средишен плејмејкер..

Супер Вест од јуве...
Sissoko Set For New Juve Contract

Ах Тиаго да блесне, и да ја прикаже играта од тренинзите...Не ни треба ни Алонсо ни никој во тој случај.

Ако потпише Поулсен ( а ќе потпише ) заборавете на Алонсо ... мислам и дека не ни треба ... не е толку добар играч од типот на Фабрегас, Чави и Иниеста , башка не ми се допаѓа што е Шпанец. Последнава сезона Алонсо речиси и да не играше во Ливерпул или влагаше од клупа. Незнам што толку запнале за него ... не е ништо посебно

Ако потпише Поулсен ( а ќе потпише ) заборавете на Алонсо ... мислам и дека не ни треба ... не е толку добар играч од типот на Фабрегас, Чави и Иниеста , башка не ми се допаѓа што е Шпанец. Последнава сезона Алонсо речиси и да не играше во Ливерпул или влагаше од клупа. Незнам што толку запнале за него ... не е ништо посебно
Ако му тргне на Тиаго, не ни треба ни под што Алонсо..Ако сака да си остане нека си остане во Ливерпул, а и овие од Ливерпул претерваат..Прво бараа 16 милиони фунти за него, Јуве даде 13..После Јуве ја зголеми понудата на 15, а Ливерпул ја крена на 20 милиони..Несериозни се, и затоа мислам дека не треба да се залагаат толку..Ако толку сакаше Алонсо да игра за Јуве, тогаш сам ќе побараше..Полсен може многу да ни биди од корист, затоа не се противам..А пуштам рака за кладба, дека Алонсо сам ќе бара трансфер на полусезона, зошто Ливерпул ако го земат Бери, мислам дека Алонсо ќе си седи на клупа...

Ако му тргне на Тиаго, не ни треба ни под што Алонсо..Ако сака да си остане нека си остане во Ливерпул, а и овие од Ливерпул претерваат..Прво бараа 16 милиони фунти за него, Јуве даде 13..После Јуве ја зголеми понудата на 15, а Ливерпул ја крена на 20 милиони..Несериозни се, и затоа мислам дека не треба да се залагаат толку..Ако толку сакаше Алонсо да игра за Јуве, тогаш сам ќе побараше..Полсен може многу да ни биди од корист, затоа не се противам..А пуштам рака за кладба, дека Алонсо сам ќе бара трансфер на полусезона, зошто Ливерпул ако го земат Бери, мислам дека Алонсо ќе си седи на клупа...
Околу блондираното... од кај ќе најдат пари Ливерпул за Бери ако не го продадат Алонсо? Се се врти во круг... Мислам дека Ливерпул прво чека зелено светло од Бери, па потоа да го продаде Алонсо, а со парите од продажбата да се купи Бери. Ливерпул не сака да го пушти Алонсо додека не се осигура во услугите на Бери, но од друга страна ако не го пуштат Алонсо... нема да имаат пари да го купат.

Инаку, околу Поулсен. Мислам дека доколку се земе за максимум 10 м. евра. одлична работа ќе сврши управата. Дечкото е ѕвер. Заедно со Сисоко, ќе мелат во средината на теренот. На крајот од сезоната, управата вети 25-35 милиони за средишен играч... значи -10. остануваат уште околу 20... Со нив може да се земе одличен креативен играч, јас би го предложил или ВДВ или Лучо Гонзалез... Но и не мора, подобро да не ги трошат сите на средишен играч... може да се земе и Ајмар (околу 10 м.) и еден лев бек (Гросо, Дренте) Ќе видиме, има време, рано е уште до крајот на преодниот рок... Доколку се земе Поулсен, ќе играме со формација 4-4-2, со двајца ДМ (сисоко и поулсен). Таа формација е најуспешна доколку е квалитетна средината, а во нашиот случај ќе биде. Јас верувам во управата и тимот... Форца Јуве!

Ќе биде исто како Сисоко ... лани лето одби да дојде во Јуве зашто демек ливерпул бил поголем kлуb , ама одкако одседа пола сезона на клупа ,во Јануари сам бараше трансфер .. така че биде и со Алонсо.
Ама Алонсо не е ниту "С" од Сисоко

Да го надополнам Тхе - Пират со фотографии од Пинѕоло..
Главниот...:nesum:
molinarooh0.png

:)
Раниери воркохолик..
pinzolo2lu9.png

pinzolo3vn6.png

zul16t.jpg

Амаури:)тренинг
pinzolo5gm0.png

Тиаго,очекувам да остане во Јувентус..

c27photogallery308groupnh7.jpg

c27photogallery308groupiv7.jpg

c27photogallery308groupeu3.jpg

Според гол.ком, Џиљи за Станкович изјавил
За првата слика нека си ги носи цвикерите и на натпревари за што подобри центаршутеви:pos2::pos2::pos2:

СВЕЖИ ВЕСТИ!!!

- 6:30am EST 3 guys landed in Turin and went to Juve headquarters. They seemed to be talking in German. Not sure. Xabi Alonso's name came up.
Тројца луѓе слетале во Торино, и отишле во главните објекти на клубот. Најверојатно зборувале германски, не е сигурно. Името на Алонсо се шушкало...
- 7:15am A contract as been signed by Secco and the agents. Tomorrow the player could arrive in Turin to finalize the deal.
Постигнат е договор со агентите и Секо. Утре играчот/ите ќе дојде/ат во Торино да го финализираат договорот.
- 7:30am The infiltrator hears the name of Xabi but is not sure if the guy signing will be Xabi, Poulsen or Sissoko renewing his contract. He thinks a double coup could happen.(Xabi & Poulsen).
Цело време се слуша името на Алонсо, но не е сигурно дали новото име ќе е тој, Поулсен или Сисоко ќе го обнови договорот. Како што слушнал човекот од кој доаѓаат информацииве, можно е да се работи за двојен трансфер (и Алонсо и Поулсен)

Ако е вистина ова...:drk:

едит: Германски збореле... кога ќе размислам добро... Диего, ВДВ? :vozbud:

Околу блондираното... од кај ќе најдат пари Ливерпул за Бери ако не го продадат Алонсо? Се се врти во круг... Мислам дека Ливерпул прво чека зелено светло од Бери, па потоа да го продаде Алонсо, а со парите од продажбата да се купи Бери. Ливерпул не сака да го пушти Алонсо додека не се осигура во услугите на Бери, но од друга страна ако не го пуштат Алонсо... нема да имаат пари да го купат.

Инаку, околу Поулсен. Мислам дека доколку се земе за максимум 10 м. евра. одлична работа ќе сврши управата. Дечкото е ѕвер. Заедно со Сисоко, ќе мелат во средината на теренот. На крајот од сезоната, управата вети 25-35 милиони за средишен играч... значи -10. остануваат уште околу 20... Со нив може да се земе одличен креативен играч, јас би го предложил или ВДВ или Лучо Гонзалез... Но и не мора, подобро да не ги трошат сите на средишен играч... може да се земе и Ајмар (околу 10 м.) и еден лев бек (Гросо, Дренте) Ќе видиме, има време, рано е уште до крајот на преодниот рок... Доколку се земе Поулсен, ќе играме со формација 4-4-2, со двајца ДМ (сисоко и поулсен). Таа формација е најуспешна доколку е квалитетна средината, а во нашиот случај ќе биде. Јас верувам во управата и тимот... Форца Јуве!
Абе во ред, ама и Јувентус имаат трпение, а Ливерпул се доста несериозни со од ден на ден зголемувањето на цената..Јуве беа заинтересирани за Алонсо,Ливерпул даде цена, и изгледа Ливерпул насети дека Јуве се страшно заинтересирани и дека МОРА да го купат, и изгледа им ја дигна цената токму поради тоа..Како да купиш играч кој постојано напоменува дека сака да освои Премиер Лига(освен ако не е трач на гол.ком, а не би ме чудело и тоа да е)..Тоа потегнува останување во Ливерпул.
Ќе биде исто како Сисоко ... лани лето одби да дојде во Јуве зашто демек ливерпул бил поголем kлуb , ама одкако одседа пола сезона на клупа ,во Јануари сам бараше трансфер .. така че биде и со Алонсо.
Ама Алонсо не е ниту "С" од Сисоко
И двајцата појдоа таму зошто Бенитез им ветуваше многу, ама не го добија тоа..Сисоко се свести, а Алонсо нека поседи уште полусезона на клупа, на коленици ќе ги моли Јуве да го купат..
Ако е вистина ова...:drk:
Ако е вистина ова, вгодина ќе имаме мелница во средниот ред..Како што би рекол Мендух Тачи, КАСАПААНА!
ep.gif
..

За првата слика нека си ги носи цвикерите и на натпревари за што подобри центаршутеви:pos2::pos2::pos2:

Па имавме еден таков..ЕДГАР ДАВИДС..Еден од мојте најомилени играчи!За разлика од овој китов!
bk.gif

СВЕЖИ ВЕСТИ!!!

Тројца луѓе слетале во Торино, и отишле во главните објекти на клубот. Најверојатно зборувале германски, не е сигурно. Името на Алонсо се шушкало...

Можеби зборувале Дански ... Поулсен е Данец. Германскиот и Данскиот јазик слични ли се ?! везе неам ?

Па и Поулсен иди од земја со „германски“ јазик. Данскиот е нешто меѓу германски и скандинавските ама појќе кон германските.
А ако донесат некој од вдв, диего навистина ќе ме изненадат. (изгледа моџи уште држи конци:pipi:)

Не се слични... Но Поулсен играше во Шалке, можеби агентот му е Германец... којзнае... Сега читам и дека едниот од тие тројца е шпанец...
Изгледа Поуслен е сигурен. за Алонсо не знам...

Еве ви на англиски еден цитат, ме мрзи да преведувам :pos:

a contract HAS BEEN SIGNED approx 1 hour ago - question is with whom - apparently there were 3 people speaking of 'alonso'. One of those 3 was Segui, a gui from that IMG-Sports-firm (or whatever it's called). Problem is neither Poulsen, nor alonso are part of that IMG. But Segui is a good friend of rafa benitez and could be the spokesman for pool. One advocate seems to be with them too...

Па и Поулсен иди од земја со „германски“ јазик. Данскиот е нешто меѓу германски и скандинавските ама појќе кон германските.
А ако донесат некој од вдв, диего навистина ќе ме изненадат. (изгледа моџи уште држи конци:pipi:)

Мислам дека се работи за Поулсен ... ВДВ или Диего не ни се поврзуваат со трансфер а и не ни требаат ги имаме Џовинко, недвед, Каморанези, Маркиони, Тиаго ... зошто да фрламе пари

Eдно е сигурно, деновиве ќе се подновиме или со Алонсо, или со Поуслен, или со двајцата, или со некој трет со германски агент или представник или било што...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom