F|eR
Мало смо се напили, пали смо у џбун!
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 2.006
- Поени од реакции
- 393
Мислиш на крајот на сезоната кога Јувентус го префрлија во Сериа Б..Мислам дека треба јавно да им се извини на сите супортери на Јувентус, ако сака да заигра за овој клуб..Интересно ќе биде да се види што ќе се случи, и кој играчи ќе ги купат а кој играчи ќе бидат продадени..Тренинг кампот на Јуве почнува на 5ти Јули, а Бланк најави дека до 4 Јули ќе биде готов комплетниот состав со кој ќе настапат на двата најважни фронта, Сериа А и Лигата на Шампионите..Се надевам дека ќе повлечат мудри потези, и ќе купат квалитетни играчи..Швајштајгер и Аквилани ми се омилени играчи, и би сакал да ги видам во црно бел дрес, исто така и Подолски,Алонсо..Четворица фудбалери за кој најмногу се шпекулира, и се поврзани за Јувентус..Шпекулација е дека ќе бидат понудени 12 милиони + Тиаго за Швајштајгер, се шпекулира за цена од 25милиони плус Јакинта за Аквилани, а за Подолски се заинтересирани само за откуп со пари,за Алонсо се е познато..Па, интересно ќе биде![]()
И јас кажав состав Хунтелар, Аквилани , Алонсо, Диего... Али овај од Кико со Швајнштајгер на место Алонсо и Подолски на Хунтелар поќе ми се свиѓа... Сонувам за ваква екипа... Стварно не знам што ке се случи ако ги земиме ове... После не ме барајте на форумов 2-3 недали... Стварно треба некој од овие да се донеси... Барем двајца, или тројца... Алонсо ете нека е еден... Швајни два... И Аквилани три... А ако замини Јакинта Подолски иди во Јуве....