Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а бе ако го даваме Јакинта на Рома да напраиме трапма они да ни го дадат аквилани и плус кеш ќе доплатиме и тоа е,па после ќе го земеме касано и готово:)

а бе ако го даваме Јакинта на Рома да напраиме трапма они да ни го дадат аквилани и плус кеш ќе доплатиме и тоа е,па после ќе го земеме касано и готово:)
И накрај со кусурот уште Роналдињо да го собереме па он ке го земе Ето со него чекај пополека се со ред...мислам дека не ни треба Касано а ни па управата е спремна да го даде Јакинта убаво е обајеснето од страна на Раниери за златната четворка:wink:

Многу препоставки имаме хаха.. ај ке видиме шо ке биде ама оптимист сум за аквилани.

И накрај со кусурот уште Роналдињо да го собереме па он ке го земе Ето со него чекај пополека се со ред...мислам дека не ни треба Касано а ни па управата е спремна да го даде Јакинта убаво е обајеснето од страна на Раниери за златната четворка:wink:
Па се трачари дека Јувентус спрема МЕГА понуда за Аквилани, а истовремено и Рома е заинтересирана за Јакинта, и мислам ништо чудно нема да биде ако се вклучи во трампата Јакинта..Мене ќе ми биде многу мака,ама тоа е..Ќе го земеме еден од најголемите таленти во средниот ред во цела Италија..

Ако се загреани овие рома за јакинта мора да се искористи да се зема аквилани :)

Ова ви се вика лоша среќа... Од една страна губиме класа напаѓач, а од друга добиваме еден од нај големите таленти од среден ред во италија... Сепак мислам дека ако дојди Аквилани во Јуве, а Јакинта отиде во Рома, тогаш Јуве ќе тргни по Хунтелар... А гледам некако се поклопуваат работите... Диего веќе го отпишавме... Јуве и Интер беа во борба за Диего, а сепак Интер еве го 90 % го има Лампард, и 80% Кварезем... Реал е запнат по Роналдо, т.е Диего има големи шанси да дојди во Јуве... Алонсо е пред потпис... Да се надеваме дека ке потпиши што е можно нај брзо... Ако замини Јакинта ке треба класа напаѓач... Преговорите за нов договор на Хунтелар се прекинати со Ајакс... Тогаш Јуве тргнува по Хунтелар нај веројатно... Значи можиме да имаме 4 класа играчи... Хунтелар, Диего, Алонсо, Аквилани... Четворка за дрим тим на Јуве... :helou:

Диего,Алонсо и Аквилани?Нема шанса сите овие да ги земат, јас ти кажувам..Диего,Аквилани и Алонсо..Максимум ако земат двајца ама и тоа е под голем знак ПРАШАЛНИК!:toe:Треба уште еден одбранбен..А и мене повеќе ми прави ќеф да го земат Швајштајгер него ли Алонсо..Ама како и да е...

Морам еден офтопик посветен на Корн!

Korn..Гледам дека не ми одговараш на минатиот пост..Те молам повеќе да нема спамирања твој на темава од типот најјаки сме, ќе ги изгазиме сите, најдобри сме, еден збор и емоција и слични такви работи...Никој не ти вели да не ги пишуваш, ама тие да бидат како дополнителен фил на постот кој што ќе го напишиш, а не само пост од еден збор, и прашања кои можеш да ги најдеш на сите страни на интернет од типот Кога игра Јувентус?Во колку сатот? и такви слични..Фан Клубов Јувентус, е фан клуб, не е место каде треба да си билдаш постови,и да спамираш со прашања кои немаат смисла, туку пред да ги напишеш треба да ги осмислиш убаво..Те следам некое време на овој фан клуб, и еднаш ти реков, ти пак си продолжуваш по старо,истите прашања, исто се..Затоа ти викам уште еднаш..Пост од типот најјаки сме,потоа ќе ги изгазиме и сите слични на нив, не придонесуваат ништо за квалитет на дискусија на овој Фан Клуб..Секој пост треба да се одликува со порака во себе, а не само билдинг на мислења а воедно и никаков квалитет на дискусија..Ајде, нормално е..Секој од нас има спамнато, секој од нас..Ама ти другар тоа го правиш постојано, и никако да престанеш..Квалитетот на дискусијата е многу битен елемент во секоја тема на форумов...Ова ми е се со цел да се подигне квалитет на дискусија, да не се спамира, да има издржани разговори меѓу фановите на Јувентус..А не само најјаки сме стај едно :smir: и чао..Така ништо не прајме! Благодарам

Благодарам и од мене.....
од сега на таму ке пробам да видам што сум научил ... :vozbud::vozbud:

Кееф ке ми биде мене ако ги земат диего и аквилани ...

fx4brc.png

Го личи дресов, мора да се признае :pos:

Денес е последен ден на шпанците швабите на еуро ајде да видиме од утре шо ќе стани со алонсо, швајнштајнгер, подолски ..
пс. не заебавајте станкович не иди во јувентус нема да го остат навивачите да стапни на терен.ќе треба да се извини за сите г... шо ги изеде на крајот од сезонава

Денес е последен ден на шпанците швабите на еуро ајде да видиме од утре шо ќе стани со алонсо, швајнштајнгер, подолски ..
пс. не заебавајте станкович не иди во јувентус нема да го остат навивачите да стапни на терен.ќе треба да се извини за сите г... шо ги изеде на крајот од сезонава
Мислиш на крајот на сезоната кога Јувентус го префрлија во Сериа Б..Мислам дека треба јавно да им се извини на сите супортери на Јувентус, ако сака да заигра за овој клуб..Интересно ќе биде да се види што ќе се случи, и кој играчи ќе ги купат а кој играчи ќе бидат продадени..Тренинг кампот на Јуве почнува на 5ти Јули, а Бланк најави дека до 4 Јули ќе биде готов комплетниот состав со кој ќе настапат на двата најважни фронта, Сериа А и Лигата на Шампионите..Се надевам дека ќе повлечат мудри потези, и ќе купат квалитетни играчи..Швајштајгер и Аквилани ми се омилени играчи, и би сакал да ги видам во црно бел дрес, исто така и Подолски,Алонсо..Четворица фудбалери за кој најмногу се шпекулира, и се поврзани за Јувентус..Шпекулација е дека ќе бидат понудени 12 милиони + Тиаго за Швајштајгер, се шпекулира за цена од 25милиони плус Јакинта за Аквилани, а за Подолски се заинтересирани само за откуп со пари,за Алонсо се е познато..Па, интересно ќе биде:)

Jaoooo, чекајте малко Швајнштрајнгер поблиску до Милан или Челзи така прочитав и ми КАЖАА што сега гледам и тука го спомнувате и Јуве ли е заинтересиран за него ?
Диего не верувам дека ке дојди бидејки му било супер у Вердер ....
.......и ја сум ЗА Швајнштајнгер да дојде но ке видиме до 4 јули рековте ке се знае се и составот па да почекаме .... Поздрав:helou:

Интересно ке биде. Сигурно има некое изненадување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom