Vartolu
The Infamous Mobb
Маркиони има 28 години, не е толку младМаркиони е млад,брз,ефикасен играч незнам зошто го продават го дават ..... играчоот е топ ... но незнам .... а за јакинта ми е мака.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Маркиони има 28 години, не е толку младМаркиони е млад,брз,ефикасен играч незнам зошто го продават го дават ..... играчоот е топ ... но незнам .... а за јакинта ми е мака.![]()
Маркиони е млад,брз,ефикасен играч незнам зошто го продават го дават ..... играчоот е топ ... но незнам .... а за јакинта ми е мака.![]()
Ќути..Можам мирно да спијам, без да мислам дека Блан ќе направи некоја глупост!Трезеге беше еден од главните фудбалери на Јувентус во минатата сезона постигнувајќи 20 голови во текот на сезоната. Барселона скаше да го донесе Трезеге на Ноу Камп за 20 милиони евра, но од италијанскиот гигант се децидни дека нивниот напаѓач не е за продавање.
Директорот во Јуве, Жан Клод Блан информираше дека францускиот напаѓач не е за продавање и тој нема да го напушти Торино за ниту една цена.Но од Италија доаѓаат информациите дека сепак нема да има ништо од овој трансфер.
abe juve se najdobriot tim vo istorijata na italija i ne se slozi so sudi da im pomagaa nemese da se treti ova got ke bea prvi ama so sudi e tret zs go mrazat sudite juve taka da znaeskako moze nekoj da naviva za ovoj tim? :roll: cel zivot so sudii i mafia
Да појаснам..Јувентус постигнале договор со Чаби Алонсо и тој ја прифатил понудата на Јувентус, сега преостанува да се договорат за деталите на договорот со Ливерпул..Но, пред да почнат да преговараат, Секо и компанија ќе се осигураат дали нема никаква надеж за ангажирање на Алберто Аквилани од Рома..Јувентус беа одбиени, но преговорите на татко му на Аквилани со Рома засега не се успешни..И кој вика дека нема двајцата играчи да бидат ангажирани?Моментов на терен сигурно е само дека Сисоко и Занети ќе продолжат..Некои промени можат да се случат во напаѓачката линија..Ако Трезеге се изјаснува за останување, иднината на Винченцо Јакинта останува несигурна, и ако се случи тоа Раниери веќе знае кој може да биде идеалната замена за него, играчот на Удинезе Фабио Кваљарела..Xabi Alonso has accepted Juventus'offer, now it's up to Sports Director Alessio Secco to deal with Liverpool; but, maybe, before starting a negotiation, he will first make sure that there is really no hope for Roma's Alberto Aquilani; the capital's club has declared that he is not for sale, but on the other side the meeting between the playe's father and Roma executives has not succeeded. And who says that both player cannot be engaged? For the moment, in fact, the only two midfielders that are sure to remain are Sissoko and Zanetti. Some changes could also happen in the offensive line: if Trezeguet has declared his will to remain, Vincenzo Iaquinta's future is still uncertain; and trainer Ranieri already knows who could be his ideal substitute: Udinese's Fabio Qaugliarella.![]()