Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ја шансата.ајде нека го земааат акилани и средината ке биде супериорна.инаку за правилото на фифа 6+5 е 6 домашни и 5 странски играчи максимум во 1 состав.Ова ке влијае на интер бидејки повекете се странци таму.. кај нас се се ИТАЛИАНО

така и треба. .. :D:D:D
а со ДИЕГО што е работава ??? ке дојде во ЈУВЕ ?

Мислам Оти нема да дојде диего..беа заинтересирани за него ама се говореше дека има пред договор со реал.. барем така знам. Абе акилани е супер играч

Некоја информација нова за јуВе има ?
www.goal.com www.juventus.com www.fudbal24.com.mk www.tribalfootball.com www.goal.com.mk www.sport.com.mk

Си викам дека се доволно
ad.gif

новите можни дресови на јуве за следната година,ги носеа кога играа сеа на турнејава у азија

Дресовите се одлични

AC Milan are in 17th position, below Fiorentina in 13th, Sampdoria are 55th, Lazio 64th, and somewhat surprisingly Juventus only just break into the top 100 in 91st place

Кој е овој глупак бе.. која е таа сампдорија? кој е тој милан ц ц ц

Дресовите се одлични

AC Milan are in 17th position, below Fiorentina in 13th, Sampdoria are 55th, Lazio 64th, and somewhat surprisingly Juventus only just break into the top 100 in 91st place

HAHAHAHHAHAHA забегани се... Лацио ... ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ

Дресовите се одлични

Кој дресови бе?
fv.gif

Оваа листата изгледа морати ја има праено.

Кој дресови бе?
fv.gif

брат кај глеаш ти:) иди на 316 страна и листај подоле малце ги постирав новите дресови на јуве за следната година

п.с кое ќе биде следното засилување на јуве?

Боље беа дресовите од изминатава сезона... а и не верувам овие да бидат идната сезона..

Ej ..
Ван Дер Варт ..... има потпишано за јуве ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom