Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
runBABYrun напиша:
не дека ги мразам јуве или нешто слично туку само можам да кажам дека ако се реализира овој трансфер со лука тони еден од напаѓачите ше замине сигурно верувајте ми.
но сепак според мене тони е подобар и од дел пиеро трезеге па и нормално паладињо.
пс:така, така....сакам да купувате играчи за да биде калчото понеизвесно зашто годинава се знаеше на полу сезона дека интер ја зема титулата(а инаку навивам за рома и истото им го посакувам, нови засилувања).

runBABYrun не дека го мразам Рома,ама 7-1...:smir:

runBABYrun напиша:
не дека ги мразам јуве или нешто слично туку само можам да кажам дека ако се реализира овој трансфер со лука тони еден од напаѓачите ше замине сигурно верувајте ми.
но сепак според мене тони е подобар и од дел пиеро трезеге па и нормално паладињо.
пс:така, така....сакам да купувате играчи за да биде калчото понеизвесно зашто годинава се знаеше на полу сезона дека интер ја зема титулата(а инаку навивам за рома и истото им го посакувам, нови засилувања).
лука тони подобар од дел пиеро :vozbud::tapp:

Sakam u Juve da dojdat samo ushte:Frings, Mavuda, Toni...Salihamidzic potpisa...A ovie transferi mozat da se ostvarat...

еј вечер играме со римини ајде 3-0 најмалку очекувам:zlo::zlo::zlo:

pa dobro 1:1 ako ne e loso tolku ajde uste nekolku pobedi i da se vratime da vidime so kakov tim samo

Frings Set To Become Juve's First New Signing
Werder Bremen's Torsten Frings is close to completing a summer switch to Juventus.

Juventus' chase of the German international is no secret, with the player and the two clubs having admitted that there was indeed fire beneath the smoke.
The negotiations now seem to be coming to a close, after the midfielder met with the Juve bosses in Turin, on official leave from Werder Bremen.
He was shown around the club, and is said to have agreed terms with the Bianconeri over a contract of around 6 million euros per year, leaving only an agreement between the two clubs - which also seems to be close.
"I am here and have had a look at everything," Frings told Bild in Turin. "But I will certainly not make a decision as to how things progress before next Friday's game against Aachen.
"The fight for the title is far too important for that. A decision will be made in the next few weeks."
Werder Bremen have already clarified that they will not force Frings to stay, and it is understood that they will negotiate a fee in the region of 10-15 million euros with Juventus once he lets them know he wants to move.
He still has another two years to run on his current deal, but Klaus Allofs, the Werder Bremen sporting director, has also admitted that the long-running saga could come to a close this month.
:zlo::zlo::zlo:

runBABYrun напиша:

ne znam kolku si zapoznat no palladino e podabar igrac od pola i poveke igraci sto se u roma. simni gi golovite i potezite sto gi ima napraveno i ke se uveris, a deka toni e podobar od del piero... e toa da ne kazam malo morgen :nenene: toni e igrac koj sto znae mnogu dobro da se zagradi i negoviot stil e slicen na stilot na igra na trezege i klose,a del piero e mnogu popodvizen od nego, a i moze da igra na poveke pozicii vo timot :D

DelPiero popodvizen od Toni... Sto zboris be... Delpiero nema da igra za 2 god.... daj ve molim ne pisujte vakvi gluposi

Shorty напиша:
DelPiero popodvizen od Toni... Sto zboris be... Delpiero nema da igra za 2 god.... daj ve molim ne pisujte vakvi gluposi
Ти што збориш. Како не е поподвижен Дел Пиеро од Тони.Специјалност на Тони е тоа што знае да се гура, да се гради и да дава голови со глава. А Дел Пиеро има плус и дриблинг ова, она. Не ја тупи сеа и ти. И викаш нема да игра за 2 години а? Ако Дел Пиеро не игра за 2 години, и тони нема да игра. Дел Пиеро има 31-32 години, а тони има 30. Ај размисли убоо, па после збори.

a be site so igraat za juve uzivaat site sakaat da igraat za juve zatoa se najbolji!!

G@rfielD напиша:
Ти што збориш. Како не е поподвижен Дел Пиеро од Тони.Специјалност на Тони е тоа што знае да се гура, да се гради и да дава голови со глава. А Дел Пиеро има плус и дриблинг ова, она. Не ја тупи сеа и ти. И викаш нема да игра за 2 години а? Ако Дел Пиеро не игра за 2 години, и тони нема да игра. Дел Пиеро има 31-32 години, а тони има 30. Ај размисли убоо, па после збори.

:zver::zver::zver::zver::zver:

do godina fiat sponzor na juve ke vidime togas.pozdrav do site navicaci na JUVENTUS one love

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom