Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци Раи Уно кај мене е пуштено се е во ред не е укочена дај да се молиме таму да не се укочу во следниве 2 часа да биде се регуларно, ако се укочи влагам на форум и стримче и ке гледаме ама слаб ми е нет ке сецка ке се нервирам ајде дај боже да не укочат Раи Уно.

Се прашувам зошто уште го нема изјавено на официјалната страна составот со кој ќе настапи Јувентус вечерва против Петржалка..

Се прашувам зошто уште го нема изјавено на официјалната страна составот со кој ќе настапи Јувентус вечерва против Петржалка..
Пушти оште сега, Раи Уно и ке го завариш уште почетокот, јас сега одам да гледам поздрав се гледаме на полувремето со дискусии околу натпревар, и не забравајте пастирејте го уште еднаш стримчето ако укочи да не барам назад многу али тоа не е проблем, ајде поздрав сега
Влагодарам Neki_coc на комплиментите.
3 парчиња мора да имаме денеска ајде ајде форза јуве.

Легро прва постава на местото на Мелберг .. сите други се очекуваните .
Форза Легро ... оскејам ќе им даде еден гол со глава :vozbud:. Форза Јуве

Лееее, ја укочија пу да ибам матер, само што дадоа стадионот ја укочиа кај вас окочена ли е или само тука кај мене вака праи?
ајде стрим брзо

Oficialno: Buffon Grygera Legrottaglie Chiellini Molinaro Camoranesi Sissoko Poulsen Salihamidzic Trezeguet Del Piero

Не ми отвара линкот... мислам го отвара ама утакмицата не ја покажува :(:( ке барам на тв... позз :tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom