Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Видете го посебно Раниери:pos2::pos2::pos2:
Za SuperSeba Giovinco nema zbor. Toj vo Italija e populariziran i kako MessiDona (Messi-Maradona). Toj ke bide eden od najdobrite igraci "Trequartisti" vo svet. Ima dobra tehnika, dobar sut, izvonredna berzina. Ima prekrasna kontrola so topkata. Toj ke go nosi brojot 20 vo dresot na Starata Dama. So nego i so novoto zasiluvanje Aquilani, ke bideme mnogu jaki... Veruvajte mi.
Ako ne veruvajte, logirajte se vo Oficialnite forumi na Juventus. www.vecchiasignora.com i www.j1897.com, tamu gi imate site komentari i site novosti za golemiot Juventus.
Секо доби бан еден месец од трансфери, па сега којзнае каде го сунча мевот по плажите, додека Блан и компанија се потат во тоа костумите..Снуп Дог нема шанси да е монтажа..Одвај чекам да почне сезоната!hahah кико мц crazy son of a bitch:pos2: си ја снимив сликата со снуп,а стварно носи дрес од јуве или монтажа е?ееј а тоа со раниери хахаха... опаа еве уште една причина јуве да го земат аквилани,фосил ќе части у кафана,еј фосил али и Секо да го частиш:pos2::pos2:
hahah кико мц crazy son of a bitch:pos2: си ја снимив сликата со снуп,а стварно носи дрес од јуве или монтажа е?ееј а тоа со раниери хахаха... опаа еве уште една причина јуве да го земат аквилани,фосил ќе части у кафана,еј фосил али и Секо да го частиш:pos2::pos2:
Лесно се препознава монтажа така да прашај кој сакаш ке видиш дека не е:helou:За Снуп Дог не сум знаел дека е за Јуве ( ако не е монтажа сликава ) ... иначе знам дека Кевин Гарнет и Стив Неш се добро пријатели со Дел Пјеро ... валјда и навивачи на Јуве