Abe neeee Ronaldinho ke trazi mnogu pari a nie nemame mnogu pari..
i plus ima 27 godini...Treba mladi igraci perspektivni..Ama ako zapnal pa Ronaldinho da dojde neka dojde 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле...како прво Роналдињо само сто му бесе роденден, а со 27години човек мозе да изигра full 3-4сезони...а како што гледам Јуве бара искусни фудбалери, ете ги Тони,Фрингс,Клосе,Салихамиџиќ(и да не ги набројувам)Cocacola напиша:Abe neeee Ronaldinho ke trazi mnogu pari a nie nemame mnogu pari..i plus ima 27 godini...Treba mladi igraci perspektivni..Ama ako zapnal pa Ronaldinho da dojde neka dojde
![]()
Оф леле, јас како Фан на Барса нормално не би сакал Роналдињо да замине било каде:smir:Cocacola напиша:Ddime dali bi mu se isplatilo na Juventus da go dovede Ronaldinho za 80 milioni ti shto mislis???
------------------------------------------------------------------------------------
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Werder Bremen midfielder Torsten Frings has confirmed that he may join Juventus at the end of the season.[/FONT]
мау-можебиDdime напиша:а тоа МАУ значи многу
Леле ддиме извини. Не разбрав. Моја грешка:kesa:Ddime напиша:абе деца, очигледно не сфативте...многу значи-се однесува на тоа дека во реченицата(кокакола со напиша) значи многу(тоа дека е "далеку од потпис")...ако не сфакате вака ке ви го напишам "...МАУ(мозеби)како збор многу значи..."
ps. Види го прашањето што го поставив...каде што треба да се одговори со да или не, а кокакола ми одговара со мозеби
И ја исто:kesa:Ddime напиша:абе деца, очигледно не сфативте...многу значи-се однесува на тоа дека во реченицата(кокакола со напиша) значи многу(тоа дека е "далеку од потпис")...ако не сфакате вака ке ви го напишам "...МАУ(мозеби)како збор многу значи..."
ps. Види го прашањето што го поставив...каде што треба да се одговори со да или не, а кокакола ми одговара со мозеби