Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој го е**? нека даде друг 14 милиони за старецов? можеби милан ке испрати понуда ништо чудно,навика им е вакви играчи да собираат :) :P
Сигурен сум дека ќе најдат некој шо ќе дај? Знам дека е стар и не е јак ама то е то? :vozbud:

Сигурен сум дека ќе најдат некој шо ќе дај? Знам дека е стар и не е јак ама то е то? :vozbud:
Играчот рака на срце е добар...Факт е дека е 30годишен..Но факт е дека 14 милиони се многу...Реална според мене цена би била не повисока од 9милиони...

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=46668

eve sve za deki..........aj neka se vrati u zvezda, tamu sekogas e dobredojden....

Ако сака нека се отепа ама ние не го сакаме.

Играчот рака на срце е добар...Факт е дека е 30годишен..Но факт е дека 14 милиони се многу...Реална според мене цена би била не повисока од 9милиони...

5 не вреди а не пак 15

Абе ајде нека не се мајтапат... Кој станкович кој бакрачи... Во Јуве ако е за искуни играчи, ги има многу, а и многу поискусни од Станкович... Дај бе нека се запнат по некој играч Швајнштајгер, Аквилани, Ракитич... Дај нешто малдо нека донесат... Во одбрана уште само Клиши да е и тешко дека некој ке ги помини: Киелини, Мелберг, Андраде, Клиши... Оваа одбрана е за Респект... И јас сум за да не се ангажира Станкович... Многу пари, стар играч, не толку јак, + тоа доаѓа од Интер:nenene:... Па треба нешто повеќе... Нека оди во Старски дом AC Milan, таму ке му најдат место се надевам... Во Јуве тешко дека ке фати место... :nenene::nenene::nenene::nenene:

Шпекулира дека и Јуве ќе се вклучува во трката за Кварезма..

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=748277
Ај на кој му оди нглискиот нека преведи ви се молам...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

брат па од логика не ти текна,го бараат кварезма + тиаго и кеш али ја го нејќам кварезмааа не не он не е за у јуве ме мрзи да ви пишувам зашто ќе ви пишам покасно ,

Е брат јас не сум психолог па да знам по логика... Значи ако нешто се напиши за Јуве во странициве за спорт(странски) тогаш Јуве сака да купи нешто... А и не прочитав се затоа:pos2::pos2::pos2::pos2:... А зш да не бе Кварзма?? Баш ми е омилен играч... А за други не знам...:salut:

Quaresma e dostapen za u Juve...!! Neka e dobredojden vo Torinskiot Juventus:....
Prekrasen e deckovo... Nesto kako Ronaldo mi sporeduva.. Ciao

Опа еве уште еден фан на Црно-Белите од Торино... Добре дојде во Фан Клубот на Јуве... Имај пријатен престој... И слободно пиши си што сакаш и што мислиш за Јуве, но се разбира да се добри раб...:salut::salut:

абе, коа веќе нема ништо освен трачеви, да ви кажам шо ми се дешава пред малце...си уклучувам фифа да играм, после кој знае колку време, и си одбирам јуве, си почнувам сезона, и земам да купам некој...и кој, го купив амаури (нели ко во реал тајм) и нема ништо чудно тука. арно ама, го ставам да игра и гледам носи дрес бр.2...и ми текна на муабетот од пред некој ден за неговиот број во јуве...и си викам ако можат некој ваков глуп број да му дадат...:nenene:

п.с.
јувентинос, добре дојде и од мене...и дај пишувај кирилица??? ако сакаш....

Читам дека Зебина бил близу до премин во Галатасарај. Мислам дека ќе направат голема грешка со Зебина ... не му е симпатичен на Раниери но сигурно е подобар од Григера .
Во врска со Станкович мислам дека трансферот ќе пропадне ради тоа што навивачите се шротиват ... изјавиле дека ќе го исвиркуваат на секој натпревар, а и башка Интер мн пари му бара.
За Кварезма да не шпекулираме ... Јуве никад нема да дае толку пари колку што бара Порто ( околу 40 мил евра )

Мислам дека Амаури ќе носи дрес со број 15 ... можеби и 20 ако Паладино си замине

Читам дека Зебина бил близу до премин во Галатасарај. Мислам дека ќе направат голема грешка со Зебина ... не му е симпатичен на Раниери но сигурно е подобар од Григера .
Во врска со Станкович мислам дека трансферот ќе пропадне ради тоа што навивачите се шротиват ... изјавиле дека ќе го исвиркуваат на секој натпревар, а и башка Интер мн пари му бара.
За Кварезма да не шпекулираме ... Јуве никад нема да дае толку пари колку што бара Порто ( околу 40 мил евра )
Брат ако сакаме добра екипа мора и да се одврзи кесето... Кој играч ид светска класа ке дојди за 5-10 милиони??Никој... Значи ако сакаме јак тиме треба малку да се фрлат пари... Зш гледам сите големи екипи фрлаат пари... Јас мн сакам да го видам Кварезма во Јуве...:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom