Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Како и да е јуве изгубија 160 милиончиња, која е разликата?
Епа како да ти објаснам не е финансиска криза во прашање туку договорите затоа и продадоа пола тим,во клаузула стои дека доколку испадне клубот од лига може да се раскине договорот

Зебина од јули во Милан?
Неколку италијански медиуми ја пренесоа информацијата дека Џонатан Зебина веќе ги договорил сите детали од својот трансфер во Милан, и по завршувањето на сезонава ќе се пресели на Сан Сиро.ЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

^^GoriLLaZ^^ напиша:
Зебина од јули во Милан?

Неколку италијански медиуми ја пренесоа информацијата дека Џонатан Зебина веќе ги договорил сите детали од својот трансфер во Милан, и по завршувањето на сезонава ќе се пресели на Сан Сиро.ЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нека си крши главата. Сеа го земаме Боре од Андерлехт (:zver:)

^^GoriLLaZ^^ напиша:
Зебина од јули во Милан?

Katastrofa fudbaler. Fala bogu sto se otarasivme od nego i sto karivme nekoe milijonce :)

Juventus ima ponuda na Toni so 35m evra...

Hehe a koga bese u Juve dobar bese Zebina...Prosecen defanzivec mislam deka nema da moze da se snajde u Milan ne mu odgovara crveno-crnata boja :)

Juventus - Crotone
20 дена за Дешамп за да се поправи ако не OUT...од Јуве му рекоа на Дешамп дека треба убедлива победа за да го врати клубот во доверба ако не ќе се врати Марчело Липи...ЧИТАЈ ПОВЕКЕ

Juventus - Crotone(Download)
1-0 Nedved [4.41 MB] 461 2-0 Balzaretti [4.69 MB] 286 3-0 Del Piero [4.02 MB] 330 4-0 Del Piero [3.51 MB] 89

абе јуве си е јуве одвај чекам следната година да се вратат имате уште еден нов фан за јуве на форумот јас :zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom