Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
само коментаторов е закон на Наша ТВ од него не ми се ни гледа:pos2::pos2::tapp:

Пирло за капитен!!!

*на парафудбалскиот тим на Италија. :D

Ако го повлечам во следниве 5 минути, ќе спасам ли глава или предоцна е?

Аууу,овој Гросо тежок сељак е бе.:tapp::tapp::tapp:
Жабарите го расипаа фудбалот,почнаа да играт прегрубо за еден пријателски натпревар.

Оки, можеби и јас малце претерав али ајде, ради постојаните испади на други членови. :D

Пирло е во катастрофална форма, тоа го покажа и на натпреваров... не знам како Липи го остави толку долго на теренот, мораше да биде сменет на полувреме. Коментарот беше само една фраза, една метафора која ја опишуваше состојбата со Андреа.

што одбрани цезар секоја чест!!! а овој роналдињо глумец

Оки, можеби и јас малце претерав али ајде, ради постојаните испади на други членови. :D

Пирло е во катастрофална форма, тоа го покажа и на натпреваров... не знам како Липи го остави толку долго на теренот, мораше да биде сменет на полувреме. Коментарот беше само една фраза, една метафора која ја опишуваше состојбата со Андреа.

да да ок си е:smir:

првиот поништен не го видов, АМА КОПИЛЕТО СЛЕПО МАМАТА У ПИЧКА ДА МУ ЈА ЕБАМ НА ЈАНКО, АБЕ ТОНИ СО РАКА СИ ЈА ЗЕМА И СИ ЈА СТАВИ НА НОГА БЕ, А НЕ ФАУЛ У НАПАД ГЛУП СЛЕП ВОЛ КРЕТЕН ГОВЕДО СТОКА СВИЊА, НЕМОЖАМ ДА ТЕ СЛУШАМ, ТРГНИ СЕ ОД ТВ И РАДИО ЗАСЕКОГАШ МАМАТА ТВОЈА, ГО СЈЕБА ФУДБАЛОТ!!!! ИХ, КАКО МЕ НАПНА!!! :@:@:@:@:@
заслужена победа на бразил енивеј =)

за жал изгубија нашите миленици. Честитки до фановите на бразил на форумов.

го нема гатузо бе тоа е работата нема кој да гине на терен затоа пирло изиграл слабо ме интересира играа овие од рома роси аквилани некој од нив или не? Ме интересира како изиграле ако играле!

Pizdam sto izgubi Italija ama sepak zasluzeno bese. Mnogu tapa mec odigraa. Jas sum razocaran ama sepak toa bese samo prijatelska. Se nadevam deka igrata ke ja popravat na oficijalnite mecevi.

го нема гатузо бе тоа е работата нема кој да гине на терен затоа пирло изиграл слабо ме интересира играа овие од рома роси аквилани некој од нив или не? Ме интересира како изиграле ако играле!

за информација во првото полувреме од сите кои беа на теренет јас видов само два шута и тоа на де роси едниот со тешки маки го одбрани цезар а другиот го изблокираа

а твојот пирло изиграваше лидер и ја сјеба работата при едно изнасање на топката па заради него падна вториот гол

Абе да се разбереме Бразил си е Бразил.Италија одигра тапа ради Пирло пошто требаше он да биде спојот помеѓу средината и нападот,а тоа не функционираше.Џила не доби топка една.Ди Натале и Пепе подобро и да не играа пошто еден центаршут до Џила не упатија.Роси требаше од прва минута да игра и можеби Каморанези ама и он не е баш у форма.Канаваро брои овци додека панаѓаат овие:toe:Све на све лошо изиграа ама не е крај на светот.А и уште нешто,првиот гол си беше регуларен,а вториот беше игра со рака ама Јанко нема врска што збори

Нека се врати Тоти во репрезентација и ќе биде малку поинаку. Се надевам ќе размисли дали ќе се врати за Светското првенство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom