Фан Клуб: Интер

80% втор тим во први 11, со Господ напред...
Киксаат и Милан и Аталанта, со победа 90% сме топ 4.
Мистерот испил бокал ракија пред текмава очигледно.

Со победа вечер на 3 кола пред крај ќе имаме +5 од Милан кои се 5ти, што мислам е тешко достигно.

Гаља, Беланова и Кореа ... жива срека кога Дамбро игра прва минута обично тепаме , ни носи срека дечкото.

И Милан ќе киксне денеска.
Реков. Ја гледав цела утакмица. Полош Милан немам видено. Овие до крај на сезона нема да тепаат никој, а и имаат директен дуел со јуве. Ако не направат чудо у вторник 100% нема да играат ЛШ, а и не ни заслужуваат. Страшно, да навивав за Милан многу ќе пцуев денеска. Ги издоминираа како они да се специја а не Милан.

nekoj moze da spodeli stream za utakmicata vecer?

Еве евро гол од овој шо бил ист како големиот кетеларе :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Uzasno prvo poluvreme ali i fenomenalen rezultat za nas so ogled na okolnostite, mora mnogu poveke da gi igraat ovie akcii so Lukaku ednostavno e super dominanten, horor mu prai na onoj Ruan ili kako i da e, uplav ima od nego, vsusnost i najopasni bevme od vakvive tipicni Lukaku-akcii, kaj so se ponasha ko Shaq u NBA.

Мора уште еден гол во второ, каква гадна екипа се Сасуоло.

Dzogira Korea so topkata, dali dva tri pati istrca kako sto treba.. pa uste koga ke ja zadrzi topkata u mesto i ke ja izgubi na kraj mi se sere. Mora uste eden gol vo vtoro i aj z

8те замени на Дон Инза апла го спуштија нивото на игра за разлика против Милан, али резултатски сме на коњ .

Лукаку е машина , огромна штета што одлучи да се врака во челзи лани , директен кривец што Пиоли освои Скудето.

Иако мали се шансите али мора да се преговара да продолжи бар уште 2 сезони во Интер ама со Кинезиве наши па макар и освоиле Лига Шампиони пак ке кратат на плати или играчи.

Дај бе Морати купи го тимов , фул си кеш уште 3-4 години има живот у тебе.

Па добро, реално Барела и Бастони мора да земат здив. Не може да играш на 3 фронта со исти 11 души 70+ минути по натпревар. Ми се допаѓаат ротациите у последно време, и ми имаат смисла, поготово кога играчите полека и кренаа форма. Не смеат да испуштат победа денес, тоа ќе ни даде бар колку толку помирна завршница, резерва од 5 поена на 3 кола пред крај.

Која разлика ја прави Лаутаро, 10 мин во игра повеќе направи него ли Кореа за 45 минути.

Хахаха види ги копилиња.

Видо лудаци, мме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom