Фан Клуб: Интер

Господинот Инзаги ќе оди на нерешено денес.

Одбранава дуел нема добиено цело полувреме. Промаја дува, секоја топка проаѓа. Не сакам да знам што ќе се дешава у среда.

Светлосни години сме од ланската форма, а екипата е горе долу иста. Ги гледам и по лицата, немаат жар, неверојатно е дека Милан ни игра со повеќе мотивација. Од мое скромно искуство на следење фудбал, проблемите во клубот ја имаат нарушено атмосферата. Со ваква игра како во првово полувреме, топ 4 ни е премија.

Koлку треба да изгубиме за да го ногираат телено на клупа?
4:1 доволно е?
Поише ако е ќе ми пукне душава од мука.

Koлку треба да изгубиме за да го ногираат телено на клупа?
4:1 доволно е?
Поише ако е ќе ми пукне душава од мука.
А кој би се нафатил за тренер во ваква катастрофална ситуација во клубот настаната од газди кои немат никаков интерес за истиот?

А кој би се нафатил за тренер во ваква катастрофална ситуација во клубот настаната од газди кои немат никаков интерес за истиот?
Било кој,само да не ја гледам оваа лузерска пичка покрај аут линија...
Автоматски споено мислење:

Ајде уште еден и доста е.

Јас ќе бидам задоволен и со место во Лш годинава.

Ги имаме, ајде!
Автоматски споено мислење:

Мене ми е жал само Гаљардини што не доби шанса да ја реши утакмицата.

Последно уредено:
Novo derbi novi 3 primeni gola, loso ...
Fatija momentum otkako gubea i im otide mentalnata blokada u kurac koa vise nemaa sto da izgubat, ova za tie so ke kazat so ne igraa taka od start i slicno. Ama i toa koga izblede, zadnji 15 min ne postoea.

Katastrofa sve na sve, uste jak tim ne dobivme ovaa sezona a sledni se baern, kakvi sto gi znaeme nasive mosh ova ke e prviot pat :))).

Nema.pozitivi druze sk92, slabo ni e menadziran timon i na i von teren, ocigledno e jebiga, posle.lanskata sezona trebase da se grize na teren ko da nema utre, narocito so milan.

Време е за Онана.
Да не беше Мањан ќе извадеа нерешено. Имаше три одбрани кои кај Ханда влегуваат без проблем. Стар е веќе Ханда, не очекувам на 38 да има ист рефлекс ко 25 годишен.
Дефрај една голема нула. Па уште замената негова Ачерби. :cenzura:

Да, и Кореа никад више прва постава. Само замена за последните 20 минути и ништо повеќе од него.

Ajде валда 5 комада од Баерн ќе бидат доволни од срам да напушти глушецот на клупа :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom