Фан Клуб: Интер

Жика, не заебавај, каков СМ каков ДМ, за нигде не е. За назад е низок, одраз 0 има ништо не може да одбрани, напред е само за да нафрла од 35 метри далечина. Јас сакам да го видам во дрес на Торино или Специја, такви некои екипи, и да ми се тргне од Интер.
Јас само не сакам да го гледам пак Гаљардини следна сезона :D

Искрено кур ме боли дали че остани или не Грозни. Дека е повампирен, е! Ама и да си замини, го имаме Госенс. Мене ме мачи ДеФреј (Бремер мора да го земиме), нападот ( двајца мора да се зема Тројца ако си замини Лаутаро и Санчез), и средината (имаме точно три зарез еден играч за средина).

Сам нарачува коктел на плажа. :cool:

281074909_5475829329116990_5091604302957382967_n.png

Искрено кур ме боли дали че остани или не Грозни. Дека е повампирен, е! Ама и да си замини, го имаме Госенс. Мене ме мачи ДеФреј (Бремер мора да го земиме), нападот ( двајца мора да се зема Тројца ако си замини Лаутаро и Санчез), и средината (имаме точно три зарез еден играч за средина).
Перишич е класа играл, Госенс е солиден/добар. Првиов во секое сценарио ќе има поголем импакт во играта.

Колку и да е важен трофеот во купот на Италија посебно дека го добивме против душманскиот Јувентус , сепак тешко ќе ги залечи раните за тоа што ја чоукнаа титулата ...уште неможам да повервам дека Милан ќе го освои скудетото со онаков тим...срам за цел Италјански фудбал.

Двајца тропаат на тапан, четворица викаат Форца Каљари, се осеќам како на времето во втора МФЛ :pos:

Нека донесат две победи до крај, нашето да си го одиграме чесно.

Фала однапред

Лаутаро со промашениве потсеќа на периодот негов декември-март од сезонава.
Али генерално земено си гази тимот како шо треба.

Касно е. Ама ги тепаме овие и Дон Бепе вечерва му се јавува на газдата на Сасуоло и му нуди 50 милиони за Скамака, и ја правиме интересна :D

Уствари најголемиот проблем сезонава беше оваа неефикасност пред гол.
Премногу промашувања и неконцентрација.
Инаку од аспект на создадени шанси и тимска игра, нема што да му се забележи на Инзаги и играчите.
Слично ко @Sky* и ја само сакам да ги исфрлат овие гомнава во втора лига. Да го извлечеме максимумот од ситуацијава, нешто позитивно.

Единствено позитивно во тоа што Салемакерси и Круниќи ќе ти слават титула, е тоа што Џорџо Џубрето и Квадрадо нема да ја слават. Ама да го оставиме муабетов за другата недела :D

Единствено позитивно во тоа што Салемакерси и Круниќи ќе ти слават титула, е тоа што Џорџо Џуберто и Квадрадо нема да ја слават. Ама да го оставиме муабетов за другата недела :D
Целиот стајлинг на Салемакерс, со плус медаља на него, е пораз за Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom