Фан Клуб: Интер

Овој е полош од сите што ги наброја, тие барем даваа се од себе, мочково од кога е дојден кај нас не имаа коштено бодови.
Значи ги заборај....во ред се прифаќа

Мислам дека добра одлука беше тоа, да се смират тензиите.
Па он нели би требало да смирува тензија, наместо да седи на страна како мисица.:D

Во секој случај се надевам дека Лукаку во второ ќе го извади inner Congo од себе.

Jas razbiram deka Handa pozicioniranjeto mu e minus ama golov potpolno ide na dusa na 4-te igraci okolu nosleto koi bea vo uloga na gledaci.

Ps: Zal mi e sto Lukaku ne mu ja zdrvi na nosot, onaka da go spusti na zemja. Se kreva na anonimusi, koga mu se zdivi Lukacot, ibro kako pussy go napusti terenot.

Jas razbiram deka Handa pozicioniranjeto mu e minus ama golov potpolno ide na dusa na 4-te igraci okolu nosleto koi bea vo uloga na gledaci.

Ps: Zal mi e sto Lukaku ne mu ja zdrvi na nosot, onaka da go spusti na zemja. Se kreva na anonimusi, koga mu se zdivi Lukacot, ibro kako pussy go napusti terenot.
Бега и јаде гомна...

Значи ги заборај....во ред се прифаќа

Како сакаш зимај го.

Види го голов бе, види што прави мисиров, таков простор мене да ми даваше да смирам топка, да се наместам па да го прашам Ханда кај сака да му шутирам, ќе погодев од 16метри, само аматер како него може да му дозволи толкава слобода на играч како Ибра.

Поклон црвен, ајде сега од нас зависи.
Автоматски споено мислење:

Со двајца миланези сум во канцеларија, ако не ги поминеме ќе треба да се преправам дека имам ковид утре.

Дај дај дај

Црвениот не беше поклон, али какво пеналот си лапавме непостоечко...

Али и Ребич мораше втор жолт...

Стресот од кошкањето на Лукаку и Ибра, изби во задната ложа на судијава. :(

Сега треба да притиснат и да ја завршат работата во 90 минути. Подобри се многу, али реализацијата е грчка трагедија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom