Фан Клуб: Интер

Pravea "haha" fanovite na Man Utd koga potpisha oficijalno.
A ovoj e izmislen za nivniot Moses od Ali Express koj e platen 50m+
Ајде, ајде, не се кријте зад фановите на Јунајтед, нели вие тука ич не ми правевте "haha" кога ви кажував дека ќе ви се најде ;) така е кога се прати фудбал на мемиња.

Фелаини и Јанг се најпотценетите играчи на Јунајтед последниве години, лимитирани, но ако се користат правилно може многу да се најдат.

Ајде, ајде, не се кријте зад фановите на Јунајтед, нели вие тука ич не ми правевте "haha" кога ви кажував дека ќе ви се најде ;) така е кога се прати фудбал на мемиња.

Фелаини и Јанг се најпотценетите играчи на Јунајтед последниве години, лимитирани, но ако се користат правилно може многу да се најдат.

Ja uopshte ne sum napravil nikakvo haha,nitu sum videl takov nekoj komentar.
Ako koga kazuvas vie i mislis na Tribiani, togash greshka si.
Toj ti e cistokrven fan na Milan, ama se premislil koga ostarel pa zamara tuka.
Jas referirav na chlenot ManUtdChampions i toj so klovnot na slika shto se iskinaa od smeenje, a realno koga kje vidam nekoj fan na tim kako Man Utd ili Milan vo momentov se potsmeva na Inter e tragikomichno. Man Utd dva transfer roka se machi so ebeni B.Fernandes.
Za mene Young beshe samo nelogichen, so ogled na godinite, ama 6 meseci sigurno bolji od Candreva smrdeni. Istoto go mislam i za Moses. Kade kade podobra opcija od Candreva i vekje zaminatiot Lazaro.

Ja uopshte ne sum napravil nikakvo haha,nitu sum videl takov nekoj komentar.
Ako koga kazuvas vie i mislis na Tribiani, togash greshka si.
Toj ti e cistokrven fan na Milan, ama se premislil koga ostarel pa zamara tuka.
Jas referirav na chlenot ManUtdChampions i toj so klovnot na slika shto se iskinaa od smeenje, a realno koga kje vidam nekoj fan na tim kako Man Utd ili Milan vo momentov se potsmeva na Inter e tragikomichno. Man Utd dva transfer roka se machi so ebeni B.Fernandes.
Za mene Young beshe samo nelogichen, so ogled na godinite, ama 6 meseci sigurno bolji od Candreva smrdeni. Istoto go mislam i za Moses. Kade kade podobra opcija od Candreva i vekje zaminatiot Lazaro.
Не го правете Џони дежурен кривец за се, повеќемина бевте, сакам да кажам колку што вие имате причини да се смеете на фанови на Јунајтед што вам ви се смееа за трансферот, толку имате причини и за контра. Шест месеци, три месеци, позајмица, тоа е too much backpedalling. На колку мислевте дека ќе ви дојде Ешли на 35 години, на 3 сезони? Нормално дека на 6 месеци или година.

Тоа што Јунајтед се мачи за Фернандеш е друго десет и иако се согласувам дека е ретардирано, нема поврзаност со Јанг.

Ова е очај од судење, срамота е при ВАР, па колку фаули чисти само не свирна за Интер а обратно се утепа свирење...
Автоматски споено мислење:

Овој пред очи на судијата ја смирува со рака и продолжи играта :pos:

Не го правете Џони дежурен кривец за се, повеќемина бевте, сакам да кажам колку што вие имате причини да се смеете на фанови на Јунајтед што вам ви се смееа за трансферот, толку имате причини и за контра. Шест месеци, три месеци, позајмица, тоа е too much backpedalling. На колку мислевте дека ќе ви дојде Ешли на 35 години, на 3 сезони? Нормално дека на 6 месеци или година.

Тоа што Јунајтед се мачи за Фернандеш е друго десет и иако се согласувам дека е ретардирано, нема поврзаност со Јанг.

Ti vikam nezz koj taka reagiral nitu pa sum videl takov komentar.
Go spomenuvam Tribiani zatoa shto samo on i ushe eden dvajca tuka mozhe takvi gluposti da tropaat.
Posebno koga kje mi tekne vcera negoviot komentar za Atalanta na dva pati, kako poinaku da mislish za takov bot?

Колку одвратен фудбал играме..неможам да верувам дека сме доминирани на средина од Каљари..очобол..ми се одгледа и фудбал и се кога гледам дека некоја просечна екипа не доминира на средина..овде не Ериксен..тројца Ериксени да донесат со ваква поставеност нема шо да бараме против сериозни екипи..очигледно сме прочитани..секоја екипа ни поставува иста против игра и му успева.

Тоа е. Да не се тегавевме месец дена за Ериксен и да ги платевме тие 20 милиони одма, можеби и немаше да ги истуриме бодовите вака. Срединава е на умирање, тие се влечат месец дена како да ќе им даде попуст евреинот.

Ќе има пак борба за 4то место,гледам ја...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Се виде уште со Наполи дека паѓаме..голојте тогаш ги дадовме поради сплет на околности и грешки на противникот..наредните три натпрефвари нула..понижени,надиграни,убиени во секој фудбалски потег..очигледно е дека успехот во првата полусезона беше поради моментум а не квалитет.

И не гледаа ни ВАР а топката беше во аут за време на акцијата кога падна голот на Нианголан...

Manganiello G

Ова е тоа драги мои пријатели, ова е тоа.

Тоа дека паѓаме, паѓаме.
Тоа не онадат јако, не онадат.

Не одигравме ништо ни со Лече ни со Каљари, ама не може бе континуирано да не ти свират пенали, да не ти свират фаули метар пред судијата. Серија Д ќе им се случи еден ден вака, не може милиони навивачи да е*** на здрав мозок. Ѓубриња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom