- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Како што нема пари од Сунинг, таман ќе дојде ко финансиска инекција на клубот еден танкер со кокаин да договори Адриано.Прегледај го приврзокот 184990
10ката слободна е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што нема пари од Сунинг, таман ќе дојде ко финансиска инекција на клубот еден танкер со кокаин да договори Адриано.Прегледај го приврзокот 184990
10ката слободна е
Прво, кај пишува дека тоа што го добиваш како приход МОРАШ да го трошиш?
Da, deka suning se tuka 5-6 godini. A i koi se moite ocekuvanja, pa da napravat 50% od istite, za da imam ocekuvanja od niv, treba da imaat odvrzani race rabota i na delo da pokazat sto znaat i umeat, momentalno toa ne e slucaj taka da jedino ocekuvanje sto ja go iam a e povrzano so niv, e da nemaat limitiranja od sopstvenata zemja, pa da vidam za sto se sposobni, a i tohir konecno da si odi od pretsedatelskoto mesto na timov.АКо тоа што го пишува Syn на крајот испадне како точно,иде и се курнази како погодил што ќе се случува.Ако погреши,тогаш нема везе не го рекол тој нештово туку елитни новинари и остали курци палци кои се вртеле околу клубот.
Значи 5-6 години не можеме да претнеме, а овај ми ги правда.И да нема бан нема да направат ни 50% од тоа што Син го очекува.
ova e sasvim drug muabet od toa sto mene mi bese poenta so postot za suning, za transfer politikata i izborite izlisno e da se komentira ama toj rak bese natalozen smesta posle odenjeto na murinjo, taa sezona biabiani ni bese glavno zasiluvanje, 10000 transfer greski i proceni imaa branka i morati duri i nesporedlivi so ova sto sega se slucuva. Eden snajder za 7m evra uspeaa da go prodadat a sto sve bese doneseno, kuzmanovic, skeloto, palombo ... roki ... stramacioni, benitez, gasperson, ranieri.Не зборував стриктно за Сунинг и овај бан кој е на сила, туку 5-6 (односно 8) години уназад генерално, сите продажби на фудбалери и нови ангажирања беа гола вода, а тие процеси газдите ги контролираат и тоа како.
Просто е... продадени тројца и со нивната сума носиш едно здраво засилување и готово, и фер плејот ти е ок, и правила ти се ок и фанови ти се ок, попросто здравје.
Никогаш не реков дека нема бан, само се сомневам дека немаше друго алтернативно решение за излез од кризава. Како што кажав, јас години уназад го ругам сето ова, а ти го правдаш или во најмала рака подлегнуваш со неосновани изговори. Па сеа кој бил подолго на страната на вистината и реалноста заклучи си самиот.
Исто ко ти. 3 месеци те немаше нигде, кикснавме 5 утакмици одма се појави ехехехе ви реков, уа кинези, дно играчи исл....АКо тоа што го пишува Syn на крајот испадне како точно,иде и се курнази како погодил што ќе се случува.Ако погреши,тогаш нема везе не го рекол тој нештово туку елитни новинари и остали курци палци кои се вртеле околу клубот.
Значи 5-6 години не можеме да претнеме, а овај ми ги правда.И да нема бан нема да направат ни 50% од тоа што Син го очекува.
Исто ко ти. 3 месеци те немаше нигде, кикснавме 5 утакмици одма се појави ехехехе ви реков, уа кинези, дно играчи исл....
Ај последнава реченица убаво објасни ја, од кај знаеш и како си толку сигурен дека ништо нема да напраат и да се тргне банот? Без да ми кружиш и замараш и да спомнуваш играчи.
Конкретно и убаво.
Нагаѓање и песимизам што у никој случај не може да се земе као нешто валидно.Едноставно предосечај...
А кој се докажа како доста точен, барем кај мене.
Ваљда за нечиј предосечај нема да колите и бесите сеа...
Нагаѓање и песимизам што у никој случај не може да се земе као нешто валидно.
Ако испадне точно- ви реков хехехе абе знаев.
Ако не испадне точно- абе супер ако, дај боже нон стоп вака да ме демантираат, ја прв ќе признаам. бла бла бли.
![]()
Кај ме немаше бе пријателе.Го следиш ти фан клубов или колку да се зборни нешто.Со кого си реплицира Син цело време минативе 2-3 месеци?Уште кога бевме прво место се контрав дека очај лето сме имале.Разврти малце назад по странициве па види дали сум пишувал или не.Исто ко ти. 3 месеци те немаше нигде, кикснавме 5 утакмици одма се појави ехехехе ви реков, уа кинези, дно играчи исл....
Ај последнава реченица убаво објасни ја, од кај знаеш и како си толку сигурен дека ништо нема да напраат и да се тргне банот? Без да ми кружиш и замараш и да спомнуваш играчи.
Конкретно и убаво.
Кај ме немаше бе пријателе.Го следиш ти фан клубов или колку да се зборни нешто.Со кого си реплицира Син цело време минативе 2-3 месеци?Уште кога бевме прво место се контрав дека очај лето сме имале.Разврти малце назад по странициве па види дали сум пишувал или не.
Па нема да земат играчи какви што треба.Се пумпаше цело лето Видали,Наинголани и слично а не се купи ништо.Имаше време да купат како милан што купи на почетокот а ништо не купија.