Фан Клуб: Интер

Дечки, до кај е трансферот со Лавеци? Ќе го земаме летово? :D

Da mi objasni nekoj kako nie imame problem so finansiskiot fer plej nametnat od UEFA a Milan go nemat istiot ?

Јас па со задоволство ќе ги гледам сезонава. Спалети им беше добар избор, така да очекувам добар фудбал да играат. Имаше одлична сезона со Рома лани, ако не сум грешка освоија 80+ бодови на крај, играјќи многу добар фудбал. Генерално, многу потценет тренер е за квалитетот што го носи во екипите. Сигурен сум дека и он ова си го гледа како добра шанса и ќе има мотив да работи со тимот, а не да гледа на ова како на екскурзија.
А и мислам дека не работат уопште лошо летово, колку што јас пратам. Валеро е доста паметен трансфер, квалитетен играч со многу искуство, технички и тактички на врвно ниво. Одбраната треба да се поправа, што најверојатно и ќе биде направено. Колку што гледам по шпекулациите, веројатно намерата е да купат помал број на играчи кои видливо го креваат квалитетот на позицијата на која го купуваат играчот, што за мене е секогаш подобра стратегија за било кој тим на трансфер пазарот, отколку реконструкција секоја година со надеж дека една група на играчи во дадена година ќе се погоди. Претпоставувам дека ќе има уште трансфери и не се готови со купување.
Плус, тимот и овака има доста квалитет во него, особено на средина и во напад. Мислам дека позицијата на крај и околностите направи да се потценат некои играчи. Со стабилен систем и паметен тренер, многу од нив може како нови играчи да изгледаат.
Дури мислам дека и во ЛШ ќе се пласираат комотно. :)

Они, Милан и Рома ќе бидат најинтересни за гледање сезонава.

Barzaghi :"inter asked martial plus 25 mln for perisic or 55 cash"

Хахахахаха шо најдов на интернет. Swap Перишиќ со Марсијал :pos:[DOUBLEPOST=1500059949][/DOUBLEPOST]
Дечки, до кај е трансферот со Лавеци? Ќе го земаме летово? :D
Еве го куќа бара во Милано :pos:

Da mi objasni nekoj kako nie imame problem so finansiskiot fer plej nametnat od UEFA a Milan go nemat istiot ?
Едноставно, лани ние игравме во Европа, Милан не играше. Оваа сезона (2017/18) ќе биде обратно.

Браво за милан.Ни ффп ни ффм.Опнаа 200 милиони и заличија на тим.
5 години се карам овде дека за кур не ги бидува управава, ама ми пишуваат цели реферати за недомаќинско работење на Морати, па претходно за ффп ми ги дујаа мадинава.
Баш сакам да видам кое оправдување ќе биде летово кога ќе останеме со курето во раце.
Кога ќе ми текне пред 1 месец какви постови се пишуваа на фан клубов :facepalm:
Ќе сме трошеле 150 милиони,+ што ќе продаваме играчи.
Сето тоа поткрепено со вакви :cool::cool::cool::cool::uzi::zloo::zloo:Самодоверба да пука.
Кажувајте ми за финансиската инексија од 200милиони летово.
Незнам какво оправдување ќе има,ама треба 2 грама мозок да немаш за да ги оправдуваш.
Ако сака да купат некој одат и купуваат,нема некоја сложена математика.Овај ни го давале,па не ни го давале па мн барале абе истото секој ден.Ако сакаш да купиш одиш и даваш и повеќе од што треба,како јуве што направи со игуаин.Нашиве сакаат за без пари да земат играчи што ги брка пола европа.

Последно уредено:
Што ве боли кур.

Ди мариа, Наинголан, Видал, Роналдо и Меси сигурни трансфери се, за другото незнам...

Се осеќа тензија во фан клубов, како сите да чекате мислење од Syn за трансферов на Бонучи во Милан, и нивното трошење на пари наспроти вашето нетрошење... :')

edna godina se kinezite vo milan odma se iznakupija igraci...napraja jak tim....za razlika od nasite koj se samo na zbor jaki...imame ambici ke go vratime inter bla bla...na krajo nisto

Се осеќа тензија во фан клубов, како сите да чекате мислење од Syn за трансферов на Бонучи во Милан, и нивното трошење на пари наспроти вашето нетрошење... :')
Bonuci im e top transfer, za drugite transfer imam kazano mislenje, ali so bonuci vie treba da se zamarate, ne nie, vas vi go nategnaa, onaka zdravo, so stil, do hranoprovod :), ne nas, uste ne mozete da se stabilizirate sto ve snajde vo rok od 2 dena.
Sto se odnesuva do inter, nebitno e dali sega donele 5-6 igraci ili do kraj na avgust, sto znaci za eden transfer period se sudi na krajot od letoto, i kako ke izgleda timot koga sezonata ke pocne.
Inter timot za osvojuvanje na Liga na Sampioni go kompletirase vo januari na primer, so pandev, snajder dojde vo posleden moment, eto na kraj od juli, samo milito i mota dojdoa odma na start od godina i za mnogumina toa bese diskutabilen i rizicen poteg, narocito so mota.

Do kraj na leto nestata moze drasticno da se smenat, lani ovoj period pa se do avgust ne se znaese koj ke ni bide trener, se nategaa so mancini i nisto ne se dovede, pa nikoj ne se zamarase.
Sega imame nov trener koj seuste ne ni pocnal so podgotovkite asalno, edna prijatelska izigra so nekompleten tim, glavnite igraci ne bea tuka, ne veruvam ni deka spaleti u momentov ima definirano koj tocno treba da si zamine ( bar ne u celost ), ne se znae ni so perisic sto ke se slucuva ali mi se sviga zelbata na inter ili nad 50m evra ili zamena so marsijal, taka da no biggie za nepazarenjeto do ovoj moment, do nekade e i logicno so ogled deka spaleti pocna so prvi treninzi pred nedela i nesto.
Ko sto gleas za 2 dena lagano moze da se dogovori eden igrac bez nikakov problem :tvg: a do kraj na transfer period imas mesec ipol, poise od dovolno za 100 manevri na transfer marketot, mesto za panika u momentov nema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom