Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова циганчево многу ограничен ми изгледа, дај боже да грешам. Прв впечаток - циркузант.
Ако збориш за Гнокури тогаш изглеа друга утакмица си глеал ти , циркузант бил![]()
Па реално и ништо не направи, беше на терен колку да потполни место за да бидат 11 души. Ниту еден длабок пас кон Икарди, ниту еден центаршут ништо. Освен што пресече 3-4 контра топки ништо друго не видовме од него.
За Габриел зборам, а Гнокури изигра топ натпревар ако го споредиш со Кондо. Плус овој Миник или како и да се вика изигра доста солидно.Ако збориш за Гнокури тогаш изглеа друга утакмица си глеал ти , циркузант бил![]()
abe i za mario isto vikaa so peskara, cekaj nema ni trenirano asalno so timov, nit pak e fizicki spremen, da ne se odvivase vaka denes mecot nemase ni da vleze vo igra.Ова циганчево многу ограничен ми изгледа, дај боже да грешам. Прв впечаток - циркузант.
За Марио не знам зошто викаа дека не го бива кога дечкото си изгази за Португал.abe i za mario isto vikaa so peskara, cekaj nema ni trenirano asalno so timov, nit pak e fizicki spremen, da ne se odvivase vaka denes mecot nemase ni da vleze vo igra.