Фан Клуб: Интер

Абе разбирам дека парите играат голема улога,ама пак Наполи и Рома да не имаат повеќе пари случајно?,да не трошат повеќе од нас во последните години?,нивните играчи да не земаат големи плати?...

Па да му ебам мајката,5 години со ред јадиме прашина од ебаните Наполи и Рома како да се небаре некои гиганти и неможиме да си дозволиме слични играчи што играат за нив..преку куро од Виола,Наполи и Рома...

Се е до водењето на клубот и до самото менаџирање,ене ги Милан пациенти до коска,90 милиони фршнаа во едно лето и пак се 7-дма позиција..кога ќе имаме неспособна управа и ретардиран тренер вакви работи ќе се случуваат
Абе не е се у парите,ама сиротињава ем не дава пари,ем прави и потези кои стварно се за да се запраша чоек дали има грам мозок у лејката!Му продужи договор на мацари после дебакл сезона,за после 6 месеци да го отпушти за да го донесе манчини.Даваме пари за тренер годишно ко мурињо да ни е на клупа.Им продолжуваат договори на инвалиди како паласио,сакатомо и тн.Од стадионот нема абер.Фркна брдо пари за кондогбија,место за саглам плеј или SS striker И уште мал милион глупости кои ги направи откако дојде

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Кој не е ебате, .

А шо кур фактор се Наполи и Рома бе да му изнаебам све?..до кога со нив ќе си играме ашици?..демек тие повеќе пари имаат?..немаат повеќе пари туку нашите се неспособни и не знаат еден асолен играч да купат

А шо кур фактор се Наполи и Рома бе да му изнаебам све?..до кога со нив ќе си играме ашици?..демек тие повеќе пари имаат?..немаат повеќе пари туку нашите се неспособни и не знаат еден асолен играч да купат
Абе тоа беше надоврзување на постот на Бенеамата за бековите.

Смири се. :D

А исто така на тимов му требаат и поамбициозни фанови, а не ко овие со Соријано и Банега! :facepalm:

- Азард, Ројс, Мата, Силва, Озил, Родригез, Иско, Матуиди...ах бе пациенти...

Нека си одберат и нека си платат, кур ме боли колку!

Нема шо реални... нека плати свињана дебела да му ебам ориз плантажите! Да не нема пари?
Озбилно мислиш дека некој од погоре набројаните ќе ти дојде моментално у Интер?

Озбилно мислиш дека некој од погоре набројаните ќе ти дојде моментално у Интер?

Брат, ко можеше Фалкао во Монако, Ето во Анжи, и ред други класишта за пари да заминат. .. оти да не дојди и кај нас некој! Не е проблем тоа што клубот е во криза, проблем е што не се мами со пари, т. е. не се покажуваат пари, едноставно е.
Не знам, јас барем вака гледам...

Брат, ко можеше Фалкао во Монако, Ето во Анжи, и ред други класишта за пари да заминат. .. оти да не дојди и кај нас некој! Не е проблем тоа што клубот е во криза, проблем е што не се мами со пари, т. е. не се покажуваат пари, едноставно е.
Не знам, јас барем вака гледам...
Абе добро не дека не си у право, со пари све се може. Тоа со Фалкао беше чисто перење пари преку агенти курци палци, Ето веќе беше у поодминати години ама ок ти ја сфаќам поентата.

Ајде ќе видиме летово, минатото покажаа дека можат да потрошат пари. Ако тераат исто, продај па купи ништо не праиме, боље ништо да не чепкаат така отколку секоја година иста прича.

Абе добро не дека не си у право, со пари све се може. Тоа со Фалкао беше чисто перење пари преку агенти курци палци, Ето веќе беше у поодминати години ама ок ти ја сфаќам поентата.

Ајде ќе видиме летово, минатото покажаа дека можат да потрошат пари. Ако тераат исто, продај па купи ништо не праиме, боље ништо да не чепкаат така отколку секоја година иста прича.

Абе од смечево горе-долу 30-тина милиони можиме да собериме, плус 40 МАКСИМУМ... ете ти еден од овие, дури и многу се!
Па за кој кур ќе ти се и 10 мртви (ако се во тие 30 милиони) ко не вредат за тој еден од 70.

Да земат да го избркаат манчини прво. Од 1во место на полусезона до 5то на крај. Али и управата е крш, само едер го земаа а тој ко за инат ни еден гол немаше 15 утакмици. И сега изгубија некои 40тина милиони од ЛШ... Најс...

Мене ми е жал за Едер, се гледа дека има потенцијал страшен у него ама нели Манчини е посебно ретардиран и нит го игра на природна позиција нит го игра воопшто. Утре со Емполи 100% сум сигурен дека нема ни да стартува а можеше со Варди да се пијанчи и да слави титула со Лестер.

Како можеше да го утне ова Икарди не ми е јасно...

Не бе најјак е, и ако стигне понуда од 55-60м никако продавање... Топ е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom