Фан Клуб: Интер

Го испушивме пак.

Копилето му ја уништи самодовербата на Икарди што не го старта секој ебан натпревар. Разбирам да го одмори еднаш-двапати ама на ваков натпревар го играш најдобриот состав. Бот.

:shok2: Миранда и Муриљо станаа ДРВА!!!

Доаѓаат до последната четвртина од теренот и покма немаат што да прават со топката.

3-0 :S Берлускуни да ни се смее на требини.Нека се убијат колективно.

Hector Cuper da go imase timov ke bea vtoro mesto i ke go zgazese ocajniov Milan vecerva.

Mancini out posle debaklov da mu se mocham vo trenerot, tepal so 1-0 i dobar bil, taktika mu bilo toa... Gluposti !

P.s. Brozovic e ocaen ne znam sto ve zanesoa dvata gola sto gi dade, neka go sitnat tamu za 10 mil oci da ne mu vidime vekje.

За ова е крив само Манчини и никој друг... Вака да го срушиш цел тим е страшно, уште му носат играчи.

Тој шо напиша дека Брозович ќе има подобра кариера од Ковачич, нека се скрие слободно сега.

Пички смрдени, на чело со Сантон и Брозович и нормално, Манчини.

Perisic za Melo u 80 hahahaha. Ebi logikaaaa ebiiii.

Me interesira samo koe opravdanje ke go izvadi sea Mancini. Na kur da se udavi

Ги пуштам после 4-5 години да ги гледам и вака ме пречекуваат.
Епа ќе ве пуштам уште еднаш, fucking unknowns низаедни.

Заслужено губиме, кога промашуваш пенал за 1-1 одма стига казна.
Нека примат уште некој гол, до кај 5 таман ќе биде, Милан си изигра како што треба.

Одбранана очај невиден.
Немам коментар, тимов ни е крш дефинитивно. А што можи да се очекува кога Жезус сеуште држи место во тимов. Не знам, многу сум разочаран и гневен, би ги бламирал сите до еден до сабајле!

Абе јас да сум, ќе ги пуштам навивачиве соблекувална, па нека се кријат и нека се спасуваат кој како и може, па ќе видите следната како ќе играат. Ама Манчини тешко да излезит жив тогаш.

Манчини излезе со многу глупа формација, да можеби сакаше да изгледа многу дефанзивно, ама му се врати ова многу лошо, па на Торино му играше со еден напаѓач а сега нашол со 4ца напред и само 2ца во средина, и норамално одбранава изгледаше доста аматерска кога Сантон е виновник за 2 гола од овие 3.
Незнам зошто не почна со 4-3-2-1 формација, најдобро ќе беше да игра со Медел - Кондогбија - Медел или Брозович, а во напад Икарди, Јоветич и Љајич/Едер.
Добро е што собравме доста поени во полусезона, па заостануваме само со еден бод од 3то место, само многу тешко ќе биде, Фиорентина, Рома, Милан се тука, до крај на сезона ќе биде интересно, освен ако не направиме уште 3-4 киксна наредни утакмици и ни се одалечат 10 бода од 3то место.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom