Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Кај прочита? sportskivesti?Манчо не бил задоволен од ЈоЈо,ке сме го продавале
Тргна надоле работава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај прочита? sportskivesti?Манчо не бил задоволен од ЈоЈо,ке сме го продавале
Тргна надоле работава...
abe istite muabeti i za Ljaic se vrtea, i on bukvalno istoto go prai ko i so nego, ako pamtite i so Ljaic na pocetok ista bese frkata, mu glumese Fergi, pa so sampdoria gosti go stai isto ako ne se lazam, 85ta, eventualno 80ta, ne mi teknuva bas, toa e toj vospitno-kaznen shablon koj go tera strategot ni nash.
Mancini e mnogu los ko menadzer, uzasno gi menadzira tie raboti, so kogo ja spuka sezonava ? Pa ... Ikardi, Jovetic, Ljaic, a toa ti se 3 krucijalni igraci u ekipava, a pisav od den broj 1 koga go naznacija, ova e trejdmark za nego i prasanje na vreme e koga povtorno ke gi ima tie problemi i vo Inter, i sto bi rekol eden moj drugar, ustatigovnajela ... voala, ali ne deka e tesko ova da se pogodi i predvidi, ednostavno taka funkcionira on u ovoj svet, i u Inter pred Siti, i u Siti kade so cel pamet donese igrac koj ne mozese da bide menadziran od ebaniot Murinjo ( baloteli ) i eve sea pak.
Ali sto e tuka e, nisto ne e izgubeno mnogu jasno, ali neshtava pora itno da se konsolidiraat, da se sraboti inteligentno na transfer marketot u Januari, i Nagatomo vise nikad da ne pripari u prv tim.
Спортски Вести ама italian editionКај прочита? sportskivesti?
Ова со кондогбија многу ме потсеќа на царевото ново руво,сите гледаат дека е флоп ама ретко кој има гз да "признае" [emoji4]Пошо Манчо е деген - и што ако го шитне Јојо ? Раџ Манај или Репот ќе не опраат ?
Реално освен Муриљо сите трансфери (на кои што се фрлија огромни пари) му се промашај. К-дог до сеа е невидено флопиште - Перишич е "онака"
Realno sto mozes da ocekuvas od igrac koj e destruktivec, ne e napagac, plej, ne dava golovi, ne pravi asisstencii, nesto ko Kambi e, moze malce za nijansa poofanzivevn, eve ko Mota, drugo e da se postavuva prasanjeto dali imaa potreba tolku da investiraat za Vakov profil na fudbaler, toj muabet moze da se nacnuva, logicen e.Ова со кондогбија многу ме потсеќа на царевото ново руво,сите гледаат дека е флоп ама ретко кој има гз да "признае" [emoji4]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Realno sto mozes da ocekuvas od igrac koj e destruktivec, ne e napagac, plej, ne dava golovi, ne pravi asisstencii, nesto ko Kambi e, moze malce za nijansa poofanzivevn, eve ko Mota, drugo e da se postavuva prasanjeto dali imaa potreba tolku da investiraat za Vakov profil na fudbaler, toj muabet moze da se nacnuva, logicen e.
Kako prvo apla e primetno seuste deka ima golemi oscilacii kaj cela ekipa, eve i Jovetic padna posledniov period, eden period Ikardi isto, Perisisc i red drugi, samo Ljaic spored mene se istaknuva konstantno i e Najdobar.
Kondogbija e premlad, ima odlicni predispozicii i kvaliteti, ima golema idnina u nego, od start se znae koj bese mozniot najgolem problem za Inter, a toa e trenerot, Mancini, i kako on ke uspee, odnosno, dali ke uspee da najde dobitna funkcionalna formula za ovoj tim. Roster ima, odlicen, igra ne, toa nikoj ne moze da go spori, igrata, pogotovo vo napadot, defektna e bajagi, i po ne znam koj pat go kazuem istovo, kakva ironija e toa so ogled na toa koj i sto bese Mancini ko fudbaler, postavuva igra sto na primer na nego ko igrac voopsto ne bi mu odgovarala, ova vecna enigma ke mi e koga e on u prasanje.
Inaku koga sme kaj Kondogbija, nego poveke bi mu odgovarala igra so kontri, zasto povlekuva odlicno vo protiv napad, golem cekor ima, brz e so topka u nego baska znae da presece protiv napadi, u princip vakov profil na igrac za ova bi bil i najkorisen, ali Inter so Mancini i kontri ... dobaaar.
Баш ова сакав да го пишам.А што е нај трагично овој не игра ни 10 % од тоа што го игра Туре или Погба да речеме.Јас очекував нешто слично,не до толку јак играч да речеме,ама барем пола од нивното ниво.А овие 6 месеци глеам само еден уплашен,збунет,замаен нигер!Такви очекувања имаат од Кондогбија пошто 6 месеци се поврзувавме со Јаја Туре и кога не испадна ништо од него, го земавме Кондогбија и сите очекуваа млада верзија на Јаја.
Да се поврзувавме цело време со Мота или со Камбијасо а на крај да го добиевме Конгодбија сите ќе свршуваа овде.
Баш ова сакав да го пишам.А што е нај трагично овој не игра ни 10 % од тоа што го игра Туре или Погба да речеме.Јас очекував нешто слично,не до толку јак играч да речеме,ама барем пола од нивното ниво.А овие 6 месеци глеам само еден уплашен,збунет,замаен нигер!
Жими долгиот чекор ( ради стварно јаката конституција) и одвреме-навреме по некоја добро завлечена топка која најчесто ја усерува со додавање у дебар или до најблискиот играч.Тие муабети деструктивец бил,не бил плеј,што сакате вие и сл. се прикаски за мали деца.Умре времето на класичните деструктивц,или ги нема или ги повлекоа во штоперска линија(маскерано).А и ене го медел на крај краева,нека игра класичен дм. Манчини не го зема нигерот само да разбива игра.И он валда имаше некои слични замисли за кондогбија како мене,за жал фејлна типот сеа за сеа и то е то.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk