Фан Клуб: Интер

haha pirlo, letoska zborev za pirlo da zavrsi kariera u inter, pa zasluzue mamljakot so titula od inter da se penzionira be : ))), za nezdrav me smetaa koa eve ti spekulacija, ali ke ostane na toa.
A kakvva kontradiktornost e Mancini da ne bide zadovolen od kreativnosta na sredniot red koj tokmu on i insistirase da bide vakov kakov sto e, baska da ne se navrakame na prethodniot negov prestoj tuka, i sredniot red sto togas go forsirase : ))))

Lud e, ali dobro se oprava, makar i sakajki go Pirlo, za koj ja licno apsolutno nisto protiv ne bi imal da doe tuka, i onaka nikad ne go prebolev negovoto zaminuvanje od Inter i karierata sto potoa ja imase.

Нека го донесат и Тевез, пошто и он заслужи да се пензионира во Интер. И Лавеци пошто го ркаме сто години. Ќе биде тоа пензија за паметење.

Моментот кога го играше Бурдисо во средина :cuc:

I Kivu ima igrano tamu, maksvel levo krilo ... i taka. :)

Читам размислувале и за Jese од Реал Мадрид, одличен играч е, гледам и Роналдо многу му се курчи коа не му подава така да може да го шитне Rеал за 20м.

Едино нешто што не ми се поклопува е дека игра лево крило а во Интер сите знаеме дека таа позиција е омилена и на Перишиќ и на Љаиќ и на Јоветиќ, цело време се тепаат на таа позиција... Па сеа ни фали уште еден да донесеме :)

Боље Пјаца нека го земат, него тој Хесе... или Лавеци.
И на Пјаца лево крило му е омилена позиција... Е сеа не знам не сум го гледал може и на друга страна да игра добро... Само што ќе правиме Хрватска Ногометна Репка?

Пред една година кога игравме против Торино еве кој ни беше составот.
Моќно изгледа у пичку матер.:cool:
12065797_956182311118171_2962364113348661728_n.png

Од овие 3ца можно е да бидат во тимот сега :D
Ептен моќен тим хаха, во Недела во 12-30h се игра, тешка утакмица ќе биде, ама мислам дека ќе тепаме, онака 0-1 или 1-2.
Aко планира да игра со

Перишиќ---ЈоЈо---Љајиќ
---------Икарди--------------
како што се вежбало на тренинг, ама па на клупа ќе имаме 2 играчи со oфанзивни карактеристики, Јотевиќ секако ако игра од почеток излага до кај 70 минута.

Уште од сега да се префрли капитенската лента кај Murillo оти ќе им ебам сфе. Каква класа е детето, конечно добра работа на скаутите и менаџментот задолжен за тој дел. Веднаш по само неколку натпревари се забележва дека ќе биди екстра стопер. По лидерство, стаменост, бескомпромисност и пожртвуваност ме подсеќа на легендарниот Pupi и мислам дека и толку долго би бил капитен, а си има примеси и на Cordoba. За 8 мил.од Granada, шо му плаќаш :bravobe:.

Добро бе дали е овој нормален? Абе кој кур му е во тоа шупливата глава сто кура да му влезат од еднаш.... Добро бе кој е овој состав?????????

INTER(3-5-2): Handanovic; Miranda-Murillo-Juan Jesus; Nagatomo-Melo-Medel-Kondogbia-D’Ambrosio; Palacio-Icardi

Што кур е ова бе? Дај бе некој нека објасни детално која е оваа замисла? Абе кој се овие 9 дефанзивци плус Мртвасио во прв тим? Што ќе прави Икарди? Муабет со голманот на Торино?

Абе можно ли е да е до толку ретардиран....

Бетер е од ланскиот тим на Интер против Торино

А на клупа ги имаш Љајиќ, Перишич, Јоветич.
Ретардирана формација дефинитивно.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom