Фан Клуб: Интер

Гуарин жбрц <3

Се надевам дека не се посериозно повредени Перишиќ и Хуан, лошо ќе биде ако ни се наредат повреди пошто клупата не ни е полна со квалитетни замени.

Гуарин жбрц <3

Се надевам дека не се посериозно повредени Перишиќ и Хуан, лошо ќе биде ако ни се наредат повреди пошто клупата не ни е полна со квалитетни замени.

Па не би рекол , Телес е одличен .

Браво за дечките, не изиграа ништо посебно ама изгинаа на терен. Не би коментирал кој изиграл слабо а кој добро... Оваа победа е победа на тимот! Браво!!!!!!! :ojeaa:

Thanks jesus
Конечно да ми е кеиф шо дрес негов имам земено:cool:

Да се опрај со жолтите и супер е

Се гледа дека има значителен напредок во играта а и повеќе се организирани особено во дефанзива.

Последно уредено:
Кондогбија просто те демотивира со тие нозете 2метри шо му се, земање топка мало морген :) секоја чест. Доста позитивно ме изненади Мело, баш таков играч му треба на ваков "млад" Интер, пргав, искусен, шарлатан :)
Добро е засега шта речи 3од3

Заборавив да спомнам Муриљо им игра со "Not in my house!" став. Онакви стартови ти да правиш у свој шеснаесетник треба муда и осет.
Страшно многу ме потсеќа на Лусио

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

11227903_10205595756716659_2775992709774183520_n.jpg

Немавме некоја доминација али јебига подобри бевме. Милан беше опасен исклучиво по влегувањето на Балотели, ама издржавме.

Јоветич и Мурило (y)

Немавме некоја доминација али јебига подобри бевме. Милан беше опасен исклучиво по влегувањето на Балотели, ама издржавме.

Јоветич и Мурило (y)
Доминацијата прекина со голот а и со паласио тешко дека ќе скриеш топка. После 65та се удрија на дефанзива шо беше ризично

Комотно Милан можеше да даде еден гол да не беше толку здрвен Адриано, поготово кога згреши Мурило и излезе овој во добра шанса, ама Ханда беше на висина на задача.
Исто Икарди да реагираше како што треба, таму на прај на прво полувреме ние ќе одевме со 1-0 на полувреме.
Мело искина, многу борбен, знае да игра со топка, има добар пас, ќе биде од корист сезонава. Дерби натпревар поготово со Милан секогаш е тежок, добро е што им го зачука Гуарин машки.
Наредна со Киево на гости.

А на Манчини се да му изнаебам!Најдобриот играч го извади,место да го извадеше перишич!И капак на се се повреди после хрватот!
Инаку позитивно сум изненаден од мело,изгина дечкото!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

По се изгледа помалку стресна сезона за мене! :D
Ме искина рејџот до лани! :boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom