Фан Клуб: Интер

Маури и Ледезма играат во Лацио бе..и што е најтрагично губиме од овие неписмените..страшно нешто е на колку ниско ниво е паднат Интер а и комплетната Италјанска лига,Рома против нас делуваше како Баерн Минхен,а во Европа е просечна екипа....

Sigurno.

Ranokia, dete nemozes na Mauri vozdusen duel da mu zemes.
Барем да беше дете, 30 години ги начука и уште му ја чекаме “сезоната“ да му дое.
Ко фикус стои само, уствари не знае ни каде да стои точно.
Грешка по грешка од кога играат со 4 назад. Па да ти се посерам во дефанзивецот, што незнае со висока линија да игра. Како мало дете го претрчуваат, ако не да му стаиме уште 3ца централни позади него за да се осеќа сигурен. :yid:

Уф, голчиште!!

Последно уредено:
Ete golche. Ako vrtat Inter i fatam i denes, od denes pa nataka sum za niv. Poshten zbor. :pos: (ako se smeam, ozbilen sum)

stavajte link od golot na kova.

p.s ne ja gledam utakmicata

Ete golche. Ako vrtat Inter i fatam i denes, od denes pa nataka sum za niv. Poshten zbor. :pos: (ako se smeam, ozbilen sum)
Немој, ќе ја свртат стварно, па ќе се колнеш самиот кога ќе треба да ги гледаш секоја недела.
ОДРЕЧИ СЕ!!

Немој, ќе ја свртат стварно, па ќе се колнеш самиот кога ќе треба да ги гледаш секоја недела.
ОДРЕЧИ СЕ!!
HAHAHAHAHAHA!

За колкава добивка им се молиш овде бе? :D
Abe pa ti klasichna kockarska rabota, otvoriv temava uteha da pobaram samo. Ne e nishto posebno za srekja.[DOUBLEPOST=1419197199][/DOUBLEPOST]2-2, what the actual fuck?

ете го :))))

а таман си помислив дека ќе викам "nulla è impossibile per questa inter"! хахa

Последно уредено:
По умрен играч од овај Нагатомо нема , грозен јапанац, прави роботи таму Јапонија, еби си мајката, само оди си од Интер ...

Во второ ја дигнавме играта ама одбраната од прво полувреме не кошташе бодови. Ковачиќ е монстер, и то.

Гуарин не промаши прилика да шутне секој пат кога помина половина, лол. Го сакам ептен ама многу е трврдоглав бе, кога има шанса за шут он дрибла и подава...

Не ме замарајте, си легнувам.

Guarin aut, uste sega vo ovoj preoden rok, nemozam da go podnesam, veke ja pretera so netocnite pasovi. Nagatomo isto neka gree klupa, na negovo mesto D'ambrosio.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom