Фан Клуб: Интер

Ама и она жутозабестоно гоВно индонезиско се праи со сила глуп.

Како може да држиш тренер што највисоките играчи ти ги игра на КРИЛО а паласио е централен напаѓач?

Друго, кур да јаде со Формација е ТРЕ .... од ебаната парма примивме 2 гола а можевме да примиме уште 5 !

Ако не летне утре, никад нема да летне се да му ебам .....

Шо знам, ако иде тренер на местото на Мацари, најверојатно ќе биде Манчини, во случајот се е подобро од Мацари, па макар бил и тој..
Ковачиќ не знам што прај во екипата, само си заебува кариера, ако сака напредок под итно треба да си иде од тимот.

posle ova otkazot samo i nisto drugo, vakvo bledo izdanie protiv vakov tim ? otkaz druze, sega mu bese sansata na skapaniov da napravi nekakva serija pobedi i da go krene timot pred dva teski derbi duela, a oni ova ? Pa covekov uste ne naprail serija od 3 pobedi otkako e dojden, sea koga veke konecno, posle godina ipol i vise, imal takva sansa glej go timov, igrava i se ostalo zacineto so 2 gola na faking de celje... :facepalm::facepalm::facepalm:
pa nego doma ne go sakaat, kuceto ne go saka, toj kariera gradi so inter.

uste pa ceka do 73ta da napravi vtora izmena

promena u strucen stab ASAP.[DOUBLEPOST=1414878624][/DOUBLEPOST]
Шо знам, ако иде тренер на местото на Мацари, најверојатно ќе биде Манчини, во случајот се е подобро од Мацари, па макар бил и тој..
Ковачиќ не знам што прај во екипата, само си заебува кариера, ако сака напредок под итно треба да си иде од тимот.
ne !!! ne mancini, nikako, toj ti e ogranicen luzer koj samo ke ne zaglavi so nervozi edno dobri 2 godini, dur ne gi vrtime istive muabeti. v.d. trener samo do letoska, pa letovo da se udri all in na simeone, burgos i ostali negovi sorabotnici.

Kova ke prodolzi dogovor denovive, koj vi e sea toj sjebam muabet, aj pa ako ne sve da prodadat zasto momentalno se u losa situacija. Kova ima u sebe minimum 10 solidni godini na fudbal igranje, u italiava edno asalno leto ti e dovolno za da bides konkurenten, ne e ova anglija kade 2-3 godini ti trebaat da izgradis solidna ekipa so frleni 150m evra.

АБЕ ФУДБАЛЕЕЕРИ ТРЕБА МОРЕ ОТИ СЕ ПРАЈТЕ ДРВА.

Ти ротирај го Кузмснович кај сакаш тој е дрво и дрво че биди, аман вејче прекинете да го обвинувате Мацари за се. И Мурињо да е че си ја акни глата од ѕид со овие идиотиве бе !!!

Абе овие треба да се самоубијат а не пари да зема. Само жал ми е за Ханданович оти стварно е единстветото нешто шо вреди помеџу овие лања!

Не сотреа скроз. Еден нема што разбира модерен фудбал , што може да процени талентиран играч, од управа па до тренер. Каде бе вака со копачи шо не знаат топка да подадат ни да смират да ти ебам и икарди и кузманович и мацари и оби и паласио и све у пичку матер. Оној па Кузманович коа го глеаш мислиш у секој момент ќе се расклопи. Модерен фудбал со пасови играме само на наша половина додека централниве си ја подаваат ... е чим се пребациме на противничка ондак набацуј .. ќе се одбие од некој несакајќи па може ќе влезе. Тој па Мацари жими ашимов шо бил тренер .. у Наполи ептен шо му се погодија играчите... освен една ебана тактика ништо друго незнае .Си го градел он тимов летоска... курац изградил , ја боље тим ќе напраев од него , ебаму селскиот сурат.

АБЕ ФУДБАЛЕЕЕРИ ТРЕБА МОРЕ ОТИ СЕ ПРАЈТЕ ДРВА.

Ти ротирај го Кузмснович кај сакаш тој е дрво и дрво че биди, аман вејче прекинете да го обвинувате Мацари за се. И Мурињо да е че си ја акни глата од ѕид со овие идиотиве бе !!!

Абе овие треба да се самоубијат а не пари да зема. Само жал ми е за Ханданович оти стварно е единстветото нешто шо вреди помеџу овие лања!

Хандановиќ е крив за пола од головите што ги имаме примено ...

koj be murinjo, murinjo so 10 igraci ala kuz u ekipa ke ti ide na titula, zasto e roden sampion, pobednicki mentalitet ima i toa e toa, pa murinjo protiv togas, cetvrtata ekipa vo italia, koja ni donese skudeto btw so pacini, idese na pobeda so 2ca igraci manje, i samo faktorot sreka gi poeba u toj mec. Ej, 2 igraca manje da imas i da gi imas glavnite sansi u natprevarot, i toa 2 igraca manje uste u prvo ako ne se lazam.

Macari e luzer, Macari da go ima onoj sostav na Mur pak ke se bori za LS, ko debeliot sto izvisi, kaj go donesoa ovoj kaj ne zapustija, onaka ko pecat da udrat na ocajnoto rabotenje pred da go shitnat klubot.

Хандановиќ е крив за пола од головите што ги имаме примено ...

Како можиш да кажиш дека Ханданович е крив за головите, то ти е исто ко да си го обвинил оти примил не знам колку гола во меч во кој тој бил сам против еден нормален тим од 11 фудбалери. Значи како можи да е тој крив кога одбраната е закочена, да си ја обавува одбраната својата работа добро Ханданович би бил помалку притиснат. И ако стварно сметаш дека овие другиве се подобри од Ханданович не знам шо да ти речам...[DOUBLEPOST=1414881758][/DOUBLEPOST]И Башка то, значи јас не велам дека Мацари е помалку ретардиран, напротив, но тој е истиот Мацари од пред некоја сезона во која имаше фантастичен резултат со Наполи. Е сега идиме до прашањето.. Интер = Наполи ?!! Sad!!!

Како можиш да кажиш дека Ханданович е крив за головите, то ти е исто ко да си го обвинил оти примил не знам колку гола во меч во кој тој бил сам против еден нормален тим од 11 фудбалери. Значи како можи да е тој крив кога одбраната е закочена, да си ја обавува одбраната својата работа добро Ханданович би бил помалку притиснат. И ако стварно сметаш дека овие другиве се подобри од Ханданович не знам шо да ти речам...[DOUBLEPOST=1414881758][/DOUBLEPOST]И Башка то, значи јас не велам дека Мацари е помалку ретардиран, напротив, но тој е истиот Мацари од пред некоја сезона во која имаше фантастичен резултат со Наполи. Е сега идиме до прашањето.. Интер = Наполи ?!! Sad!!!

Види го вториот гол со Парма денес ....ја пушти да му влезе :))

problemot kaj odbranata vo globala ne se individualcite tuku prokletiot sistem, postojano se pod zakana, zemi primer ekipa ko real ili barsa, demek onoj bravo e klasa golman pa nemase primeno gol 100 meca ? Napagaj 90 minuti, pritisni go, na hartija inferiorniot, protivnik na negova polovina, i normalno deka porelaksirano ke e nazad, a ne vaka non stop pod zakana i ataci na protivnicite, normalno deka ke gresat, deka nema da imaat nikakva sigurnost i samodoverbata ke im e svedena na nula.

Koj kur se be vakvi ekipicki da im izlezes i da im kalkuliras so igrata, toa go pravi macari, im dopusta duri oni da kontroliraat tempo, da se osokolat i da napadnat i sekako na vakov ili onakov nacin ke dadat gol.

Еј страмота бе едни Милан и Лацио да бидат пред нас со тоа што имаме поквалитетен тим од нив..во ваква мизерна лига каде сите екипи не знаат кај тераат ние се мачиме односно неможиме шанса на последните Парма да му напрајме..како што реков 1X сто посто ќе биди и нормално 2-0 изгубивме..зарем се очекуваше нешто од Мацари и неговата генијална идеа да оди на победа со 8 дефанзивни играчи и Паласио како шпиц?

Неможе да се оспори фактот дека целиот систем е моментално за никаде,али па немој да ми кажувате дека не сме напаѓале,ја имавме цела контрола 2ро полувреме напаѓавме напаѓавме кружевме али неможевме да створиме некоја 100% шанса за гол освен онаа кај шо Ковачич погоди статива,2риот гол што го примивме беше жими курот,по пацерски гол Амин.Два шута имаа гнидите два гола дадоа да им ебам ропаците.Што сте се фатиле за Кузманович ко слеп за стап ај тоа не ми е јасно,кој и да напраи грешка Кузмановиќ е крив.Него што е со Паласио бе излеа жена му не му дава више па ке ги рога тука и ке се глупира да му ебам вепарот глуп...Глеајте позитивно на поразов нема више да го глеаме џигеров како гриза шишиња и глуми нервозен.Поздрав и јас сум убеден дека со 1,2 квалитетни засилувања у зимо и добро функционален систем можеме до топ 3 !!!!

Forza Ragazzi !!!!

Плус Паласио секогаш се враќа дури до центар и организира игра, а тука е инвалидот Оби кој како изгубен во простор е, кога го гледам Оби како игра искрено ми фали Џонатан на терен :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom