Фан Клуб: Интер

хахаха, му влезе со маја гери :pos: :pos::pos::pos:

Џонтра, жив си? :)

Ние сме апла проклет клуб мајку му ебам, од кога освоивме ЛШ аир не видовме а и Ригел Кент ни се закачи. :facepalm:

*се надевам роден сум бил 2010.:cenzura:

Ние сме апла проклет клуб мајку му ебам, од кога освоивме ЛШ аир не видовме а и Ригел Кент ни се закачи. :facepalm:

*се надевам роден сум бил 2010.:cenzura:

Дете , ти се закачи на форумов од 2013 (баксузот со 13-ка ти го обнови по ступидната логика што ја имаш :cenzura:) , од тогаш трескаш глупости. А гарантирам дека кога играше Роналдо во Интер ти пелени имаше , во најлош случај со другар ти Стефан (надал-дупепрстопенетрирач) , заедно во градинка бевте.

Дете , ти се закачи на форумов од 2013 (баксузот со 13-ка ти го обнови по ступидната логика што ја имаш :cenzura:) , од тогаш трескаш глупости. А гарантирам дека кога играше Роналдо во Интер ти пелени имаше , во најлош случај со другар ти Стефан (надал-дупепрстопенетрирач) , заедно во градинка бевте.
Кажи ми за кој навиваше кога Роналдо беше у Интер? За Барса сигурно не си бил пошто беа тиња тој период.
За Манчестер? Баерн? Реал? Милан?

Кажи ми за кој навиваше кога Роналдо беше у Интер? За Барса сигурно не си бил пошто беа тиња тој период.
За Манчестер? Баерн? Реал? Милан?

Стандард , менуваш тема. :rolleyes:
Трагикомичен си веќе , не си ни смешен. Дете ти си за Интер од 2006 , ваљда тогаш беше на доволна возраст да се осознаеш себе си , и почна фудбал да гледаш , ништо страшно не е тоа.
Далеку си ти од тоа да трескаш глупости за мене , за кој сум навивал .

Стандард , менуваш тема. :rolleyes:
Трагикомичен си веќе , не си ни смешен. Дете ти си за Интер од 2006 , ваљда тогаш беше на доволна возраст да се осознаеш себе си , и почна фудбал да гледаш , ништо страшно не е тоа.
Далеку си ти од тоа да трескаш глупости за мене , за кој сум навивал .
Не се ни обидувам да бидам смешен.
Како и да е, последен пост и објаснување со тебе на темава.. Ја и од вчера да сум за Интер битно сум за Интер и само за Интер... А не како тебе, за Интер, Јуве, Барса, Реал, Манчестер, Ливерпул, Марсеј, Лион, Галатасарај и Генчербирлиги.[DOUBLEPOST=1405783186][/DOUBLEPOST]И Баерн ги забораив, извини.

Обично игнорирам такви како тебе , ама ти си посебен случај , "ем шуто ем боде".

Не му замерувајте на Ригел...во 20 фан клуба е и некад ...т.е секад во збунка е и не знае што збори....само он навива за интер од кога се основи...сите други везе си немате све сте фанови од 2010 навака.... :icon_lol:

Трн во око сум ти знам , како пијавица се лепиш секаде каде што постирам Ббиланез .:icon_lol:[DOUBLEPOST=1405785495][/DOUBLEPOST]@Castiel Еве што мисли миленикот твој џонтра волта , одамна немало ваква љубов меѓу Интерист и Ббиланист.
Најтупаџија: MiaSanMia, Castiel.
Удри лајк и на ова мислење. :icon_lol:

Последно уредено од модератор:
znaci si otisol u temata za najforumdzii, si baral ovoj sto pisal, i posle tuka ...

thumbsupcomputerkid.gif

Мислев нешто корисно ќе прочитам на последниве 2-3 страни.
Ај оладете малце, ко овие на пример :) :

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom