Фан Клуб: Интер

Со Видарата сме шампиони бе! Али капитенот ни вришти ....Да сум судија и да треба Ранокија да ми врши притисок хахахахах ќе му се посерам од смеење.

Realno i Zaneti bese takov, ne pamtam da se karal asalno so sudii i da vrsi nekakov pritisok, taka da vo toj pogled nisto ne e smeneto.

Inace Tode gi kine, eden po eden, glavniot doktor go menja, Kombi, na negovo mesto doagja Volpi koj bese del od Inter od 95ta do 2000, Bedi Morati isto e smeneta a se oficijalizirase i doagjanjeto na ...

http://www.football-italia.net/52292/inter-appoint-ex-man-utd-ceo

@Ilumious, kazi nesto poveke za covekov :)

Последно уредено:
Уште памтам кога Интер магично ги враќаше повредените за една недела... И влегува Мота, трча 10 метри, бара замена, човекот недолечен му дале дозвола да игра :tapp:

Прв потег на новата управа, секако по смената на Бранка, што ми паднал во очи...

Дефинитивно некои работи почнаа да се поместуваат во правилна насока. Кој ќе биде исходот ќе видиме.
Почнуваме да личиме на организација и ако ништо друго барем човек може да види некаква кохерентност во одлуките што се носат (освен продолжување на договорот на Мацари).
Тохир, барем за сега, личи на тип на сопственик што ја лично сакав да го имаме во Интер.

Ја би почекал само, да видиме што ќе испадне со трансфер периодот и првите неколку пријателски, за да барем имаме некаква престава што да очекуваме од тимот. Навивач на Интер треба да го дозира оптимизмот, зошто иначе накај ноември може да се случи да се откаже од фудбал.

Realno i Zaneti bese takov, ne pamtam da se karal asalno so sudii i da vrsi nekakov pritisok, taka da vo toj pogled nisto ne e smeneto.

Inace Tode gi kine, eden po eden, glavniot doktor go menja, Kombi, na negovo mesto doagja Volpi koj bese del od Inter od 95ta do 2000, Bedi Morati isto e smeneta a se oficijalizirase i doagjanjeto na ...

http://www.football-italia.net/52292/inter-appoint-ex-man-utd-ceo

@Ilumious, kazi nesto poveke za covekov :)
ponedeljak negde :D

Волпи :вонзем::eek:
Го уништи на Роналдо , буквално го уништи , се прероди човекот кога замина во Реал и кај асален медицински тим.

Волпи :вонзем::eek:
Го уништи на Роналдо , буквално го уништи , се прероди човекот кога замина во Реал и кај асален медицински тим.
Да, Волпи влезе на терен и со срп му ги искина лигаментите.

Veze nema Volpi so ligamentite na Ronaldo, znaci bukvalno nikakva vrska nemase so toa sto Ronaldo ednostavno bese sklon na povredi.

Veze nema Volpi so ligamentite na Ronaldo, znaci bukvalno nikakva vrska nemase so toa sto Ronaldo ednostavno bese sklon na povredi.

Во право си , Волпи беше грижлив доктор , како би можел тој да има врска со повредите на Роналдо поради недовршена рехабилитација. Кога си отиде од Интер , магично оздраве Роналдо.

Inter's statement will have succeeded only in fuelling speculation that Ronaldo's problems are long-term. Even Inter's club doctor Piero Volpi referred to Ronaldo's problems on Saturday as "chronic" when explaining the reason for his "precautionary" withdrawal from the 2-1 win over Salernitana on Sunday.

"We're dealing with a chronic injury case here, one unfortunately aggravated both by a heavy workload and by knocks and [physical] stress," he said. "Ronaldo may be able to play 10 games in a row, or one game in 10, or play in every second game. It all depends on the pain. If he has no pain, he plays; if he's in pain, he doesn't play."

Се восхитувам на експертов.

Последно уредено од модератор:
Rigel ne zamaraj so gluposti koi se kosat so realnosta ziti sve, nemoj bar na temava. Vrska ti nema muabetot btw ama dzabe ke ti se objasnuva.

Ne i ne me interesira zasto garant ke istreses nesto od rukav, random.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom