Фан Клуб: Интер

Јувентус - Интер

OFFICIAL INTER (3-5-1-1): Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Kovacic, Kuzmanovic, Taider, Nagatomo; Alvarez; Palacio.
BENCH: Castellazzi, Carrizo, Zanetti, Andreolli, Icardi, Mudingayi, Botta, Milito, Ranocchia, Samuel, D'Ambrosio.

sop://broker.sopcast.com:3912/150011 - шпански 2000 кбпс
sop://broker.sopcast.com:3912/150277 - шпански 2000 кбпс
sop://broker.sopcast.com:3912/124993 - романски 975 кбпс

http://livetv.sx/en/eventinfo/213159_juventus_inter_milan/

Ни го јајцувале автобусот крадцине, Мацарот добил хед-шат :D

Каков патетичен фудбалски колектив чоече,па оној конте кељавион да беше малце попаметен сега 3-4 ке збрцаше. Се гледа огромна разлика во селекции ама тој пуст оптимизам у мене.

Koga dojde igrac ko Nagatomo da bide kapiten na Inter i svinja kako Kuzmanovic da go predvodi sredniot red,togas sfakas kolku e casot.

Ocajni sme ocajni O-C-A-J-N-I-

Кога дојде ред играч ко Алварез да ти се праи лидер у екипава тогаш сфаќаш колку е саат..

Нагатомо и Куз моментално си играат на ниво за разлика од Шминкеров и Хуан месечарот.

Кога дојде ред играч ко Алварез да ти се праи лидер у екипава тогаш сфаќаш колку е саат..

Нагатомо и Куз моментално си играат на ниво за разлика од Шминкеров и Хуан месечарот.

a te mislev za malce popameten :D

За кова што ке кажете?Убаво си игра малиот,врати ја на тој до тебе,само таа до Ханда ја заеба малку :cautious:

За кова што ке кажете?Убаво си игра малиот,врати ја на тој до тебе,само таа до Ханда ја заеба малку :cautious:

a sto treba da prai drugo so onakvi ANTIfudbaleri ?

Па добро сеа, на пример тебе Нагатомо ти е дежурен кривец, без разлика како игра. Нема врска.

aj sea ne me ebi te molam.imase i drugi opcii za kapitenskata lenta (Palacio,Handa,Campa).
toa sto si e antifudbaler e druga rabota,do vcera kapitenskata lenta ja nosese Javier Zanetti,a vecerva...na koe nivo padnavme.

Глупаво и смешно е ова што се случува со бековите по италијанскиве клубови. Посебно е глупаво што екипа како нашата, што скоро секој напад пробува да пробие преку крилата и најголем дел од акциите ги завршува со центаршутеви кон изолиран напаѓач, се потпира на класични бекови да го прават тоа. Будали се сите екипи што плаќаат огромни пари за крилни напаѓачи или класични крила, будали се сите тренери и школи што специјализираат играчи за такви задачи, само Мацари ја откри тајната формула.... трчај ги Нагатомо и Џонатан по крила 90 минути, напред назад. Црева ми се превртуваат кога ќе ги видам најистурени со Паласио напред.

Btw, уште од сега сум сигурен дека Ковачич и Тајдер ќе му бидат криви на Мацари на крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom