Фан Клуб: Интер

Нани не доаѓа на позајмица.
Икарди, последните шпекулации викаат дека нема да оди на позајмица во Монако, што се однесува до мене слободно може да го пратат и во Рен на позајмица. Летото пишав пост во врска со Белофодил и Икарди, од Икарфди ништо не очекував и тоа и испадна. Епа мил икарди седи си ти само во Милано и ду*и ја таа калаштурата.

Трансферот на Хернанес се комплицира поради протестите на навивачите на Лацио еве читам и пред домот на Лотито се протестирало.
Освалдо оди во Јуве .Нани не доаѓа.
Што значи останува утре во последен момент да се реализира трампата Гуарин Вучинич.

да ти ебам форумот избагиран,100 пати треба да кликнеш на испрати мислење за еднаш да се прати.

Иначе кај бев...а да...

@Џонтра Волта,миленикот твој,ај сеа тркни до црква запали свеќа и помоли се да го земеме :icon_lol:

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 22:14 ---
btw, кур го боли Лотито за навивачите, дај му 17 милиони и пакирај го Хернанес.. иако мислам договорен е веќе, утре ќе си дојде фино лепо..

Што се однесува на Банега, има да преболам и Гуарин у Јувентус и Хернанес и Вучиниќ само да ми го донесат. :D

А Кандрева и те како добро ќе дојде на местото на Џонатан.. па па па..

Ама јеби га, како и секој преоден рок, 3000 имиња се спомнуваат и на крај засилувањата ќе бидат, Бјондини, Матузалем и Џузепе Маскара..

А да и да не го заборавиме големиот КАНАВАРО!!!!
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 23:27 ---
Изгледа Мбаје се исклучува од договоров за Хернанес, Лотито ќе си ги добие посакуваните 20милиони, играчот веќе се договорил со Интер за плата од 2.9 милиони.

Веќе е тргнат према Милано, утре лекарски.

Хернанес тргнал во Милано, готово е, утре би требало да е официјално (y)
Се на се може да биде доста солиден преоден рок, па на лето може да се состави подобар тим. Хернанес е зверка.
Мислам дека се само шпекулации за Кандрева, демек бил понуден од Лолито за 11 милиони евра.
Утре мора да се донесе напаѓач, можно е да е Вучиниќ, и ќе видиме што ќе се случи со Ранокија и Гуарин.

Nani nema logika da doe, do Mart e povreden, e sea i Guarin taka dojde pa mesec dena ne igrase, ali ok kako i da e uste od sega za naredna sezona go krojat timot, shtetata sto se napravi do ovaa sezona, vo paket so transfer embargoto koe traese celo leto so mali isklucoci ( taider, belfodil ), ednostavno si go napravija svoeto, tuka sekako e i tvrdoglavosta na Macari no mislam deka pravata shansa ke ja dobie naredna sezona zasto ova leto ke se pazari po negov vkus, pogotovo ako uspee Tiho da go dovlecka Sabatini vo Milano.

Кај нас нема човек што знае како да инвестира пари. Глеј го Галијани со 0 евра какви играчи изназема, види го Марота за колку малце какви играчи купи. Само Сабатини или некој друг како него кој е способен да преговара. Околу трансфериве се знаеше за Нани дека нема да дојде уште од стартот, Хернанес денес ќе се знае и официјално дали доаѓа. Нешто излегоа шпекулации за Кандрева за 11 милиони евра (too good to be true) ама нема вистина во тоа според мене.

П.С писмото на Хернанес до навивачите на Лацио:
Hernanes to his Lazio supporters: "Hey guys, let me explain my tears because I saw that it was misheard! Yesterday I cried not because the company in the person of Igli tare and the President I was forced to leave!! I didn't cry for this!! I cried because the deal is taking place between the two teams and I had the chance to leave; I have a chance to leave Rome, the place I love, the fans that I love, people that I love.
But as I said I am the President that I would go, because I believed to improve professional level!

Despite its tentative myself with great deals, like the one after the game, Napoli tried up to the last! I would also like to thank him publicly because it was always correct with me!!

But it is my choice! To follow my inner needs to reach even higher levels agliardi!! I wanted to explain this, given the incidents of yesterday! Even if I part my heart to know that many people will be sad com these words!

Guys, thanks for the love with which you loved me from the first day until now and know that I will love you forever and you won't forget!!! Although you to hate me for these words.

Hernanes

Мене само едно ми стои во глава, What will happen with Guarin? Се спомнува Галатасарај но дали дотичниот би прифатил да игра во турција.Од омилен играч ми стана тежок антипатик, крај крајева ке остане во Интер и ке тренира со резервите да му ебам тоа нелојалното гомно од играч.

Мене само едно ми стои во глава, What will happen with Guarin? Се спомнува Галатасарај но дали дотичниот би прифатил да игра во турција.Од омилен играч ми стана тежок антипатик, крај крајева ке остане во Интер и ке тренира со резервите да му ебам тоа нелојалното гомно од играч.

Се спомнува дека денес во Милано повторно ќе има преговори за трампата Вучиниќ - Гуарин... и нашиов остана без клуб, и вашиот не замина нигде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom