Фан Клуб: Интер

Сериозно, испуштија неколку шанси да го дотепаат Наполи, играа супер одбрана и правеа контри. Сега не знам дали сме ние многу јаки или што е работава... :)
--- надополнето: 26 септември 2013 во 06:23 ---
На што дроги е Панче?

Сериозно, испуштија неколку шанси да го дотепаат Наполи, играа супер одбрана и правеа контри. Сега не знам дали сме ние многу јаки или што е работава... :)
--- надополнето: 26 септември 2013 во 06:23 ---
На што дроги е Панче?
Панче у ситуацијава не е на дроги, вистина е ова, Паолило е на дрогите очигледно, вчера и италијанциве ова го пренесоа а не е прв пат да повлекува ваква иницијатива.

Инаку Рафа вика несреќна околност било тоа што им се деси на Сасуло со Интер, добри биле они ...
Лузерче е, мора да признаете :), они у прејака форма, Сасуло со 7 парчиња пред само неколку дена, ова не сигурни, пресигурни бодови беа за Наполи али јебига, карактерот си го направи своето. :свиркам:

Nemoguce znaci... Ova Raiola go vikase porano, izgleda si go imaat muabetot.

Rafa treba da e sreken sto ne go izedoa od kontrite.

Не сум го уплатил Интер сингл неколку години, од разбирливи причини.

Вечер ќе се пробам, ако не победи ќе ви го банирам цел фан клуб...

:)

Не сум го уплатил Интер сингл неколку години, од разбирливи причини.

Вечер ќе се пробам, ако не победи ќе ви го банирам цел фан клуб...

:)

А ако победи ќе го частиш цел клуб. :)

Васко какво е времето во Милано денес?
Мораме да победиме вечер и да избиеме пред Наполи и Јувентус, мора!

Леле каков текст! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: ПАОЛИЛО КОЈ ГИ ПЛАТИ СИТЕ ГРЕШКИ ВО ПРЕТХОДНИТЕ ТРАНСФЕР-МАРКЕТИ НО САМ СИ ДАДЕ ОСТАВКА, ЈА ИЗНЕСЕ ОВАА ИДЕЈА КОЈА Е РАЗБЕРЕНА КАКО ПРОВОКАЦИЈА, ИАКО ДЕЛУВАШЕ МНОГУ СЕРИОЗНО. o_O

... ДРЕСОТ БИ БИЛ ЦРВЕН-ПЛАВ-ЦРН. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom