Фан Клуб: Интер

Не ја гледав оваа со Валенсија, добро игравме а? :D

Кажете нешо бе ко на гробишта да сте. Како што кажа dragonsky гледате ја темпираат за со Јуве да паднеме лол.

Не ја гледав оваа со Валенсија, добро игравме а? :D

Кажете нешо бе ко на гробишта да сте. Како што кажа dragonsky гледате ја темпираат за со Јуве да паднеме лол.

Одлично играат само нема некој свадба да прај да ги викни да видиш како играат, за фудбал далеку се ове од врвни фудбалери.
Освен онај нагачот французинот кој цело време се бореше играше и доста покажа се друго катастрфа.

сакам јуве 5-6 да ни фукни да видам на што ќе се вадат тогаш позитивциве што викаат немало врска припремиве.или и тогаш припреми биле нш 5-6 ако јадиме ? Ние неможевме трентино како беа оние од ц2 тимот а не па јуве,валенсија

Пуштив 10ина минути, баш кај третиот гол, абе очи ме болеа тоа што гледав тие 10 минути, аууу кои аматери во одбрана особено...

Не се секирајте јуве без 3,4 парчина во мрежата на Ханданович не го пуштаме да си оди.

Беда и очај, среќа никој од другиве фанови не не гледа, па нема ребрање.

Него кога Валенсија даде гол од офсајд, Ханданович бранеше тогаш и отиде пас да чува, наместо прва статива?
Каков аматер човече.

Ај да го избркаме, и онака не се вклопува во моменталниов Интер.

Навикнав веке,не си ни нервирам веке да ви кажам.Морати направи да го засакам клубот,он ке направи и да го отсакам или да бидам индеферентен према него.Само ме интересира кој ке е нареден тренер :D

Sovrseno se vklopuva. Na prviot gol na Celzi na penal crta bese. Aj, ke mu dadam uste nekolku natprevari. Ne znam sto gi maci ama izgleda zarazno e.

Беда и очај, среќа никој од другиве фанови не не гледа, па нема ребрање.

Него кога Валенсија даде гол од офсајд, Ханданович бранеше тогаш и отиде пас да чува, наместо прва статива?
Каков аматер човече.

Да да ауу како сум се смеел на тоа човече,јас до сеа такво нешто не сум видел.И по ова се гледа до кое дереџе сме дојдени каков аматеризам страшно нешто.:eek:

Што се ми истекна откако го видов видеото:

• Продолжи ја низата: Хамбургер 1, Челзи 2, Валенсија 4, Јувентус (?)
  • Фала ти Мурињо што не не посрамоти!
  • Останува само едно важно прашање од турнејата во Америка - дали ќе дадеме гол? :свиркам:
  • Јеботе, а кога ќе помислам дека го пуштивме Сасуоло да игра Тим Куп, за да се подготвиме. :tapp:
  • Нашите противници открија дека можат слободно да се прошетаат со маалски дриблинзи и да влегуваат со топката во гол. Тактика не е потребна.
Не може човек ни oneliner да напише како некогаш...

Од што сме мизерни почнав да го жалам Мацари. Ни крив ни должен ќе го јаде. Моја прогноза, откако ќе го усереме стартот (нерешено со Џенова, пораз на гости од Катанија како и обично, лесен пораз од Јуве дома...) ќе се вадиме на неподготвеност и младост и мечот со Сасуоло ќе биде да се биде или не... ќе не плеснат едно 2-0 глатко и така ќе заврши малку поуспешно од Гасперини. На фцинтерњуз веднаш ќе ни раскажат некој план за јануари (дај Боже Мусачо) а од штабот на Морати ќе закажат состанок со некои арапи за стадионот. Сезонава кај и да е ќе заврши до ноември по што ќе можеме да се препуштиме на некоја нова серија, а и филмовите за Оскари ќе почнат да излегуваат.

Секој атом оптимизам е убиен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom