Фан Клуб: Интер

Не е ништо поразлична од таа што играше против Челзи, само таму беше
----------------------------Хандановиќ-------------------------
----------------Кампањаро-Ранокија-Хуан-------------
Нагатомо-----------Гуарин---Камбиасо------------Переира
--------------Алварез------------------------Паласио-----------
---------------------------------Икарди------------------------------

Епа тука имаш деструктивец (Камби) а у твојата формација немаш.. Добра е и твојата само место Цеск стај го Луиз Густаво и тоа е тоа :))

Ја би играл вака
----------------------------Хандановиќ-------------------------
--------------------------- Мусачо-----------------------
Нагатомо-----------Гуарин---Камбиасо------------Переира
--------------Алварез------------------------Паласио-----------
Лавеци------------Икарди--------------Санчез

И нека дојде кој сака е наша порака !!!!!!

----------------------------Мусачо-------------------------
--------------------------- Мусачо-----------------------
СКЕЛОТО-----------Мусачо---Мусачо------------Мусачо
--------------Мусачо------------------------Мусачо-----------
Мусачо------------Мусачо--------------Мусачо

Овака веќе се јаде!

Не ми е јасно како може еден камбиасо да го ставате во почетни 11 кога видовме против Челзи и овие Германциве дека човекот веќе не го бива за ништо,не треба на клупа да седи а не да го ставате во прв состав.

Не ми е јасно како може еден камбиасо да го ставате во почетни 11 кога видовме против Челзи и овие Германциве дека човекот веќе не го бива за ништо,не треба на клупа да седи а не да го ставате во прв состав.
Мусачо требало да го стават...

Па нема кој друг, он е единствен деструктивец од среден ред, затоа ги бркаат Таидер, Наинголан, Велингтон и Луиз Густаво...

А Баерн бараат 18 за Густаво а исто толку пари бара Болоња за Таидер и Каљари за Наинголан.. А Густаво е 1 класа подобар од двајцата заедно..

И ќе си го лапнат Волфзбург сега а ние ќе му праиме камбек на Гаргањо или Бјондини ќе го купиме за 1 мил плус 2 у бонуси! :tapp:

Гергањо минатата сезона трчаше три пати повеќе од Камбиасо.Кога немат пари за друг играч барем да го побараа на уште 1 год позајмица ама глупа управа.

И прочитав Милито најавил врајќање на тренот на натпреварот со Јувентус.Да сум на Мацари на местото би го ставил Милито на клупа како замена за Икарди,Белфилд и Паласио.Колку и да се дупка оие првите двајца (Икарди и Белфилд) би ги форсирал нив одколку Милито.

Гаргањо трчаше многу, ама како мува без глава најголемиот дел од времето. Не сакам да ги коментирам неговите способности за пас, тоа е навреда за фудбалот. Дали изигра 3 утакмици на ниво, а од неговиот шут само еден слободен удар имаше добар и тој забораив против кого беше.

од неговиот шут само еден слободен удар имаше добар и тој забораив против кого беше.

Против Киево.. Иначе Гаргано играше тотално различно од тоа што го играше во Наполи, во Наполи го играше тоа што сега моментално го игра Камбијасо кај нас, трчаше, крадеше топки, сечеше противнички напади и кога ќе ја освоеше топката ја подаваше на најблискиот играч.. А во Интер Страма бараше он да ја креира играта да ти ебам, да поврзува среден ред и напад... Како да не!

Мразам да се мешам во работи каде што немам право, ама зарем нема модератори да реагираат и да го избришат мислењето на членот кој навреди во еден пост друг член? Или мора да се пријави тоа?

Извинтете за офф топик, ама ме нервира кога некој навредува со пцовки, а не се презема ништо во врска со тоа.

Aбе правдоделител,Судија Дред,Бетмен или кој и да си замислуваш дека си,прво и основно така речи вчера се зачлени на форумов и одма Хавиер Солана од времето ми го глумиш ,а поима немаш како функционирале работите додека не си бил тука.Значи вака - има адоговор во фан клуб на Интер (или било кој друг клуб) дека провокации,омаловажувања на клубот или сл. не смее да се прават.Другар ти од Јубентус постојано го омаловажува Интер и се исмејава во темата серија А,и сега кога дојде во фан клубов ми се намести на пенал!Еве колку да ти подобјаснам малку,мада поима немам зашто па тебе како демек ти се правдам.Пак ке ти кажам,те приметувам дека сакаш да се правиш тука сезнајко и форумски шериф.Ако тоа се твоите амбиции,пријави се за модератор,прв ке те поддржам.
Поздрав и секое добро:pipi:

Аве ако Гергано трчаше како мува што да кажаме за Нагатомо кој беше бетер од него па еве го уште е во Интер.Некои работи во Интер немат логика.

NBA ace set to rescind Lakers contract in order to join Inter on a 6 month deal

05c322c4-f92b-4a2f-b798-8f807eee1419_188046-800.jpg

In one of arguably most bizarre transfers ever, 39 year old NBA star Steve Nash could be on his way to starting a football career with top Serie A side Inter Milan. After a 3 day trial with the club, which was originally a strategic media event planned by Inter general manager Marco Fassone in order to approach a wider audience and expand the clubs brand, the staff were left impressed, including newly appointed Inter supremo Walter Mazzari.

Reports suggest Nash is willing to take a massive pay cut in order to fulfill his childhood dream of becoming a soccer player and his wages are expected somewhere in the range between 1 and 1.5 million euros after tax on a yearly basis (as his deal has an option for another 6 months depending on performance and appearances), a price Inter are more than willing to pay as financial gains from jersey sales and popularity rise in US and Canada will not only compensate for his salary but also make the investment multiply several times.

Although Nash prefers a more offensive playmaking role, Inter boss Walter Mazzari plans to give him a role similar to one that Andrea Pirlo occupies at rival team Juventus. Nash is expected to wear number 21, as his current Lakers number 10 jersey is occupied by wonderkid Mate Kovacic. 10 is the number formerly worn by Zinedine Zidane, his favorite footballer and also the reason he chose to wear number 10 after joining L.A. Lakers as his former 13 was retired in honor of NBA legend Wilt Chamberlain. Number 21 is the number also worn by Zinedine Zidane is his time with Juventus.

In a quick interview at Inter's training facilities in Pinzolo, Nash said his passion and admiration for football made the decision easy.

Изгледа е официјално. Добар плејмејкер по тоа што го видов на тренинзите, солидна замена за Кова.

Искрено М`баје е класа играч за Нагатомо и Переира. Јас подобро би ги продал и двајцата и би го земал Коларов, и така го продаваат за 7ми.
Би ги имале М`баје, Занети, Коларов како бекови, а башка како лев бек може да играат Хуан и Киву, а Кампањаро може да покрива и како десен.
--- надополнето: 4 август 2013 во 13:57 ---
Потврдено - Интер тргнува по Скудетото од 25.08.2013 во 18-00ч против Џенова.

Потврдено - Интер тргнува по Скудетото од 25.08.2013 во 18-00ч против Џенова.
Да не биде како лани Интер тргнува по скудето против Пескара а потоа дојде Интер се бори за опстанок во лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom