Фан Клуб: Интер

Белфодил официјално дојде кај вас?

Па кај и да е ќе биде зошто Касано више и официјално отиде во Парма и беше планиран во трампата

Еве денес потпишува во 16:30

1011877_499343573486411_1511263378_n.jpg

Од инвалидите имаме продадено некој?

Никој засега. Сите се горди што ќе греат клупа и ќе земаат добри плати.

Абе што е работава со Силвестре? Ќе иде у Парма или тој како Скелото ќе останат да се борат за своето место и да го освојат скудетото со Интер?

Само мене ли ме нервира трампава на Касано со Белфодил....

Кампањаро во Интер доаѓа изгледа се е договорено и со играчот и со клубот.

П.С. Да се надоврзам мислам дека не е лоша трампата Белфодил - Касано, добивте млад играч Касано е неблагодарник. Едноставно немојте да жалите за него.

Изгледа.

А ако може да ни кажеш зошто те нервира?

Зашто Касано е еден од ретките што знаеше претходнава година што да прави со топката, но и без тоа е веќе докажан играч и креативец. Да, заебан и немирен карактер ама ако допринесува за тимот додека се на терен, не ме интересира многу што прави посебно. Гледај го еден Балотели колку значеше за Милан прошла година. Од друга страна не сум го гледал доволно овој Белфодил, може ќе се покаже, но веќе докажан играч да менуваш за некој што допрва треба да покаже нешто ми делува несериозно.

.

Со кој клуб? Кампањаро и Андреоли доаѓаат без пари. Веќе е и официјално, најверојатно утре ќе биде објавено и на интер.ит.

Кампањаро, Андреоли, Икарди и Белфодил.

П.С. Да се надоврзам мислам дека не е лоша трампата Белфодил - Касано, добивте млад играч Касано е неблагодарник. Едноставно немојте да жалите за него.

Еден млад играч што допрва треба да се докажува мислам дека беше доволен, зборувам за Икарди. Треба да се има и некој докажан во тимот.

Со кој клуб? Кампањаро и Андреоли доаѓаат без пари. Веќе е и официјално, најверојатно утре ќе биде објавено и на интер.ит.

Кампањаро, Андреоли, Икарди и Белфодил.

Се сомневав дали му истекува договорот, али ај нема врска.

Абе во право си, ама што правиме во делот кај физичката (не)подготвеност на Касано? :unsure:

-Одвај истиркуваше 60 минути од натпревар...

Доволно, место него би влегувал некој од младиве фаци. Според планов што го прават треба се неистрчани (без доволен стаж) играчи да го држат тимов од почеток до старт. Убаво е да се има млад тим, но драстично да мењаш се е лошо, поискусни момци мора да има во тимот па младиве покрај нив да напредуваат. Не е секој способен како Дортмунд да направи растур само со млади сили.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom