Фан Клуб: Интер

Жоао Мутињо ќе дојде кај вас или Левандовски ова лето.
За првиот така од акл си кажав, а за Левандовски сигурен сум дека ќе заврши во некој Италијански тим.

Веќе три лета по ред Интер почнува од 0, не знам само до кога ќе тераат од нула. Дај барем 2014 од 1 да почнеме, може ќе имаме некој подобар резултат во таа сезона.
За да почнеш од почеток, треба соодветен кадар, после летото со Гасперсон стана јасно дека Интер тоа го нема.

Како не трола малиов бе :pos:

Малце грешиш со постов.
Ко прво не тролам, си истакнувам свое лично мислење
како второ не сум мал и сум многу, многу повозрасен од тебе. :icon_mrgr:

Малце грешиш со постов.
Ко прво не тролам, си истакнувам свое лично мислење
како второ не сум мал и сум многу, многу повозрасен од тебе. :icon_mrgr:

Пер,не не дупчи бе,те молам,каков Мутињо каков Лева...
Реално Интер нема што да им понуди ни на едниот ни на другиот,барем не моментално.
За да еден дојде во Интер,Морати треба да им понуди јак и стабилен проект,да им предложи јак и силен Интер,а не растурикуќа од екипа во која главни играчи се Гаргано и Камбијасо.
Нека се ослободи од ѓубрето (пола екипа старци и пола екипа што не играат) нека прекомандува играчи од младински погон за играње од клупа,да стекнат искуство,нека земе асални играчи ко Џуџак,Стротман,Наинголан,Белханда,па тогаш можеби ќе дојде еден од Мутињо или Лева.

Морати ако не може сам да го “рани“ Интер со пари,нека вика на помош спонзори,јаки спонзори,мање битно дали се арапи,шеици,папи или попови,се додека нивните акции се во втор план.
А ако нема живци да командува веќе со Интер,нека го продаде клубот на некој богаташ што ќе вложува во Интер,ќе носи играчи,јаки играчи и ќе го врати Интер онаму каде што припаѓа.

Пер,не не дупчи бе,те молам,каков Мутињо каков Лева...
Реално Интер нема што да им понуди ни на едниот ни на другиот,барем не моментално.
За да еден дојде во Интер,Морати треба да им понуди јак и стабилен проект,да им предложи јак и силен Интер,а не растурикуќа од екипа во која главни играчи се Гаргано и Камбијасо.
Нека се ослободи од ѓубрето (пола екипа старци и пола екипа што не играат) нека прекомандува играчи од младински погон за играње од клупа,да стекнат искуство,нека земе асални играчи ко Џуџак,Стротман,Наинголан,Белханда,па тогаш можеби ќе дојде еден од Мутињо или Лева.

Морати ако не може сам да го “рани“ Интер со пари,нека вика на помош спонзори,јаки спонзори,мање битно дали се арапи,шеици,папи или попови,се додека нивните акции се во втор план.
А ако нема живци да командува веќе со Интер,нека го продаде клубот на некој богаташ што ќе вложува во Интер,ќе носи играчи,јаки играчи и ќе го врати Интер онаму каде што припаѓа.

Ќе праиме муабет, ќе видиш

Мутињо може да дојде, Левандовски ни во најлуд сон, побрзо Хатавеј ќе го сонува ИОсоно отколку Лева да потпише со нас... Чисто сумљам дека и Роки ќе остане другата година, може ќе сака предвремено раскинување на договорот.

Мутињо може да дојде, Левандовски ни во најлуд сон, побрзо Хатавеј ќе го сонува ИОсоно отколку Лева да потпише со нас... Чисто сумљам дека и Роки ќе остане другата година, може ќе сака предвремено раскинување на договорот.

И ти се заебааш бе ?

И ти се заебааш бе ?
Ти изгледам како да се заебавам. Мислиш стварно ќе го сонува Хатавеј Io Sono Interista?

Нема интерес за Мутињо, така може да го земеме, а и не е нешто посебно, но дефинитивно е нешто што не ни е потребно.

Секој што мисли/ го сака Мутињо во Интер за тебе е шегоубиец?

Да,пошо неаме пари за такви бомба трансфери :pos:
--- надополнето: 9 март 2013 во 21:35 ---
Ти изгледам како да се заебавам. Мислиш стварно ќе го сонува Хатавеј Io Sono Interista?

Нема интерес за Мутињо, така може да го земеме, а и не е нешто посебно, но дефинитивно е нешто што не ни е потребно.

Aбе остај тоа што нема интерес,ПСЖ само малку интерес да покаже и некое милионче повеќе,ќе отиде пешки накај Париз...да бидеме реални.
И јас сакам да дојдат сите тие што ги набројав погоре,ама Интер моментално нема ни П од проект.

374552_510607958980663_948084753_n.jpg

Maикон глеам го честитал роденденов на Интер, па одма ми текна на моментов

Каква петарда беше човеков, и лудило од бек, еден од најдобрите во историјата на клубов, и воопшто, како играч, еден од најдобрите, ваков бек моментално на планетава нема, редок примерок кој ретко се раѓа, она што Меси е за нападот, или Роналдо, тоа беше Маикон на десната бековска позиција, далеку пред сите останати.

Гледам дека и покрај се смислата за хумор не ве напушта :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom