Фан Клуб: Интер

Onakov ocaen Milan mu pravi presing na Inter...mrs u picku mater.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 21:29 ---
P.S Syn te pozdravi Milito so golot,pa tropaj ti do utre zeleni,aj vozdra.

Со ваква таратур одбрана на Милан требаше 3-0 да водиме, треба да се организираат контрите подобро за да се даде уште еден гол.Не е брани се работава туку добро прави Страма штета што неможе добра контра да излезе од тоа. Милито , ах бе Милито бе... да бев Касано шамар ке ти удрев,очекувам да се извади за тешкиот лапсус во второ полувреме.

Значи која М И З Е Р И Ј А сме....
За ова јадевме бурек со loophole минатиот натпревар. Средина нула. Бришан простор. Кутињо го гледам околу средина и 20 метри зад него жива душа нема, или Гаргањо ги брка сите ко нездрав. Среќа една што конечно одбраната се оправи па ги решава ситуациите назад.

И да, Милито беее... :tapp:

Ај нека не се заебава Страма нека уфрли тоа тркачите Переира и Гуарин и да им го свирнеме од контра. Тоа што сме дрва, дрва сме, ама барем да не изгубиме бодови.

Све му ебам на Милито...

Прости ми виша сило за коментаров после она "Pure brilliance" у Мадрид пред некоја година.

Му ебам мртвиот, чекаше 5 саата да шутне и после тоа со глава му ја подаде на Абијати. Труп!

Дека земаа да се бранат, брука бе... 87минути резултат ќе чуваат против ваков Милан. Срамота!

И да тепаат кој .!. коа игра нема, на гурање “титула“ ќе зимаме? Дај не зезајте...
Со ваква игра, нек идат нек си легнат, нема фудбал овде...

Тоа што утна од прва не е страшно, ама шутот со глава беше за 1000 :facepalm:

Вака ако се продолжи секако ќе го јадиме, не затворија во 16 метри.
Башка заради Милито не водиме со 2-0, а можеби и повеќе ќе беа, јеби га.

Како не е страшно бе ИоСоно, виде ли колку чекаше...

Нека дава гол у 2ро полувреме, пошо ќе го турам од пцуење наредни 3 месеци!

I pak neka mi trola Syn kako Lorente ke utnel nekoi sansi 100%,a Milito dovolno e sto pogodil precka,pa onaa sansa i Sasa Matic ke ja pogodese be,ke imase vreme da sedne da napise domasna po matematika,da razmisli na koja strana da ja sutne i da go izdrka.

Како не е страшно бе ИоСоно, виде ли колку чекаше...

Нека дава гол у 2ро полувреме, пошо ќе го турам од пцуење наредни 3 месеци!
Ситуацијата за комедии е, ама мој избор е ударот со глава :)

Кутињо аут, пошо не може детето само да ја држи средината :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom