Фан Клуб: Интер

epa ako siti so los strateg osvoija premier liga a united ispadnaa od benfika znaci premier liga e slaba, mesto to vo liga na sapmioni go izgubija samo radi poslaba gledanost posto nemat pari lugeto za karti vajda, ete igraci od kalco stignaa podaleku od anglija i francija na ep

Тоа е затоа што Англичаните се тапа, не дека тимовите во ПЛ се слаби. И така мнозинството странци се во ПЛ, не мешај баби и жаби.

Кога интер ја игра следната пријателска,и дадејте некој распоред ако постое.

Наредна пријателска против Селтик на 25ти мислам.

Со Комо на 24 и на 28 со Селтик, и толку ми се чини со пријателските, после следува дуелот со Хајдук.
Спазете го Ранокиа :D

Со Комо на 24 и на 28 со Селтик, и толку ми се чини со пријателските, после следува дуелот со Хајдук.
Спазете го Ранокиа :D
Не ми се веруваше дека е Ранокиа :) А и Снајдер си ги плесна убави голчиња...

Трофео Тим освојфме,сега се чека само Серија А !! ФОРЦА ИНТЕР (y)(y)(y)(y)(y)
--- надополнето: 23 јули 2012 во 16:31 ---
Трофео Тим освојфме,сега се чека само Серија А !! ФОРЦА ИНТЕР (y)(y)(y)(y)(y)

Глеам заинтересирани се за напаѓачот Герман Денис, играч на Аталанта, во трансферот да е вклучен и Лонго, па овие не се нормални:tapp:

Longo ke go pratile na pozajmica a ovaa crnceto kako go vikaa ke go zadrzale i ke go igrale prva postava mesto nagatomo.
A real ke dale 7 miliona plus sahin na pozajmica so pravo na otkup za 12 milioni evra. taka pisase na inter balka klub.
I os nes Inter dosega go napravile najskapio transfer ovaa leto so 12 milioni za handanovic. Zboruvam za igraci koi se preselile da igrat vo italija.

Што ви е бе, како може некој да помисли дека ќе го даваме Лонго кога оваа сезона го откупивме целосно од Џенова.

Како за Интер, така и за Лонго е подобро да се позајми во екипа од Серија А или Б. Каде ке добива поголема минутажа.

Што ви е бе, како може некој да помисли дека ќе го даваме Лонго кога оваа сезона го откупивме целосно од Џенова.
Otkupen e celosno ? top
--- надополнето: 23 јули 2012 во 21:09 ---
Како за Интер, така и за Лонго е подобро да се позајми во екипа од Серија А или Б. Каде ке добива поголема минутажа.
Longo vo ovoj Inter bez problem moze da se nametne vo prv tim, a ako ima sreka, ako nema povredi i psihicki ako ne e labilen moze da prerasne i vo nositel na igrata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom