Фан Клуб: Интер

Ајде да пишам и јас по нешто,пошто прееска Палермо душата ми ја извади.Фараони стварно ке биде играч од него,пишав и погоре заедно со Кутињо,Оби,Поли,Алварез,се нашата иднина,ни фали Снјадер и тоа како,нареден пат више ако игра Кутињо нека игра како крило,лево се виде колку е офанзивен по лева страна,Мунтари си и прича за себе неам коментар за него стварно,наредна со Џеноова очекувам победа кај пријателчињата наши.

После оваа победа а се надевам и на победа со Џенова ,се мора да се победи до дербито со Милан за да се излезе од оваа криза впрочем лесни натпревари се.Тоа и ке биде враќање на моралот кај играчите .На зимо доволно е само Куцка да дојде , со враќањето на Форлан и Снајдер појаки ке бидеме бајаги. Се надевам подароците на Морати нема да бидат од типот на Бориело,Фарфан (иако немам ништо против да дојде) ,Амаури итн .

Колку што гледав (пред да почне ЕлКласико) бевме солидни и немаше играч кој потфрли. После тоа ако се десило нешто конкретно пишете ,,, али битна победа за вракање на самодовербата поготово кај младите играчи кој цел товар пага на нив. Кутињо многу повеке му лежи како лево крило него ли како Плеј,, мислам дека кога Снајдер ке се врати Раниери може да им најде позиции и на двајцата за да стартаат.. Милито ко Милито не очекував многу од него и не ни добив , едноставно е неподвижен и безкорисен. Зимава најдобра опција би било да го пратиме во Џенова или кај било и да се донесе некој играч од калибарот на Адриано (комплетен напагач) ... вторник тешко гостување против Џенова.Таа утакмица ке биде отскочна даска и витална за понатамошен развој.

Ајде да пишам и јас по нешто,пошто прееска Палермо душата ми ја извади.Фараони стварно ке биде играч од него,пишав и погоре заедно со Кутињо,Оби,Поли,Алварез,се нашата иднина,ни фали Снјадер и тоа како,нареден пат више ако игра Кутињо нека игра како крило,лево се виде колку е офанзивен по лева страна,Мунтари си и прича за себе неам коментар за него стварно,наредна со Џеноова очекувам победа кај пријателчињата наши.
Кога стартуваше со Удинезе јадеше трици за Раниери што го ставил "детето" Фараони да игра во први 11 а сега викаш играч ќе бидело од него, ахххх. :D
П.С. Нека се множат очајниве победи.

Кога стартуваше со Удинезе јадеше трици за Раниери што го ставил "детето" Фараони да игра во први 11 а сега викаш играч ќе бидело од него, ахххх. :D
П.С. Нека се множат очајниве победи.

Види се појави од еднаш тогаш,не ни знаев дека игра добро детето,али се заслужува голем аплауз,а што нема искуство нема да бидеме реални ;)

Снајдер се враќа против Џенова?
--- надополнето: Dec 10, 2011 11:54 PM ---

--- надополнето: Dec 10, 2011 11:54 PM ---

Се вракаат и Форлан и Снајдер,лупај 2ка бе без замарање,пријатели ни се тие,кај смееме да се вратиме без 3 бода од Џенова;)

Снајдер во 2011 нема да заигра за Интер ( повредата се искомплицирала нешто ), а ништо чудно и у 2012 во случај да им го шитнат на Јунајтед у Јануари. :D

Пишуваше дека Снајдер и Форлан се вракаат за дуелот со Џенова,а ова ако е нешто поново незнам,али Форлан се гледа дека фали како играч и он,и он може комотно да го замени Снајдер позади напагачите,нешто како што игра во Уругвај.

Сега прочитав дека абрамович ги нуди дрогба и лампард за Снајдер колку е точно незнам.Победивме заслужено,не оти нешто посебно покажавме али фиорентина беа бетер и од нас.
--- надополнето: Dec 11, 2011 1:26 AM ---
http://passioneinter.net/?p=14324#

Пишуваше дека Снајдер и Форлан се вракаат за дуелот со Џенова,а ова ако е нешто поново незнам,али Форлан се гледа дека фали како играч и он,и он може комотно да го замени Снајдер позади напагачите,нешто како што игра во Уругвај.
Прееска начекав наслов bye bye 2011 за Снајдер, а потврдено е веќе дека повредата му се искомпликувала па со Џенова сигурно нема да е дел од тимот, а до крај на 2011 имаат уште 2 дуела, оној со Чезена гости наредна недела, па Лече на 21ви по што следи пауза па не верувам дека ќе ризикуваат со него. Евентуално за Лече да е достапен, за Чезена не верувам.
Форлан ако се врати, би требало да очекуваме дека би играл со Чезена и Лече, одма да го пуштат со Џенова тешко, може на клупа да биде, сепак подолго време отсуствуваше па треба внимателно да одиграат со него до паузава.

Инаку Дрогба и Лампард за Снајдер, од една страна Челзи губат 2ца првотимци за ЛШ, а Интер еден, со тоа што добиваат двајца стари фудбалери кои нема да можат да ги употребат во тоа натпреварување оваа сезона. Башка Дрогба и те како се наметна кај Боаш.

Значи Спасов, шпекулацииве немаат никаква логика, постирај нешто што држи вода, односно, нешто што е реално остварливо за екипава, цитирај релевантни извори ко Скај, Газета дело Спорт. Нели примети дека на сите им смета тоа што го претвори фан клубов у списание Крема, не биди Зоки Фаца жити све.

Инаку Дрогба и Лампард за Снајдер, од една страна Челзи губат 2ца првотимци за ЛШ, а Интер еден, со тоа што добиваат двајца стари фудбалери кои нема да можат да ги употребат во тоа натпреварување оваа сезона. Башка Дрогба и те како се наметна кај Боаш.

Значи Спасов, шпекулацииве немаат никаква логика, постирај нешто што држи вода, односно, нешто што е реално остварливо за екипава, цитирај релевантни извори ко Скај, Газета дело Спорт. Нели примети дека на сите им смета тоа што го претвори фан клубов у списание Крема, не биди Зоки Фаца жити све.
Знаеш колку го занима абрамович што ќе изгуби ако е наумил да го зема снајдер ќе го стори истото како што нарпави и со торес а списанието не се вика крема туку блиц а изворите се од Жаре бербер

И која е логиката да изгуби 2ца стандардни првотимци во ЛШ само ради Снајдер а сите знаат колку он е всушност заљубен во Лигата на Шампионите ? Или не си способен да укапираш дека ова е тешка глупост.

Сериозен сум, спамираш со некои непотребни информации на темава и буквално на сите тоа им смета, дај прекини и почни да користиш некои порелевантни извори ко Скај Италија на пример, доволен е овој.

И која е логиката да изгуби 2ца стандардни првотимци во ЛШ само ради Снајдер а сите знаат колку он е всушност заљубен во Лигата на Шампионите ? Или не си способен да укапираш дека ова е тешка глупост.

Сериозен сум, спамираш со некои непотребни информации на темава и буквално на сите тоа им смета, дај прекини и почни да користиш некои порелевантни извори ко Скај Италија на пример, доволен е овој.
Дреме ми на мене за другите гледам јас да си ја направам интересна а како што си забележал последните 2 утакмици лампард седеше на клупа,а дрогбра игра моментално за да заклучат дали да му го продолжат договорот или не.А како што знам лампард во ЛШ од 6 одиграни мечеви само 3 пати беше стартер а сите други натпревари ги започнуваше од клупа,и се пишаше низ овие нашиве спортски поратали као демек не бил задоволен од минутажата и доколку продолжело така тој ќе барал да биде продаден.А од овие твоиве весници газете дел газице се најголеми шпекуланти на денешницава,па на мене збориш за шпекулации,кога овие секој втор збор им е шпекулација хм? добар извор имаш на информации и ти алал ти вера:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom