Фан Клуб: Интер

Коинциденција или не, 2 меча по ред се делегирани судии кои обично судат контра Интер, и во двата меча беа досудени 2 непостоечки пенали. Just sayin.

Ја не памтам кога капитенот реагирал така, кога Цезар реагирал така и кога Раниери бил санкциониран со црвен ...

Денес прв пат ги гледам во вакво издание сите, али што е тука е, сега се е џабе, штетата е веќе направена и нема назад, Интер треба да работи на тоа да се средат после овој голем удар за нив и уште од нареден меч да се вратат на победите.

Ваквите работи не прават посилни, отсекогаш така било. Ќе се вратиме назад и ќе ги наплатиме овие 3 бода. Работата е што е срамота вакво судење за лигата која едвај се извади од калта. Мислам дека сите сме веќе доволно искусни да разликуваме ненамерна судиска грешка од судиска режија. Навикнати сме Курва Норд да исвиркува за лоша игра а вечерва имаше само аплаузи и бодрење. Тоа јасно кажува се. Според мене, ова беше посрамно и од судењето на Таљавенто. Не знам друга голема екипа од било кој шампионат на која во серија и се случуваат вакви работи.
--- надополнето: Oct 1, 2011 10:59 PM ---
slepec.jpg

Сликава не ја постирам зошто не е постирана, туку за да видите дека судиите беа во идеална позиција да го видат стартот, ништо нема во видно поле ни на главниот ни на линискиот.

Сликата без лупа уште поубаво го покажува тоа само не ми се бара сега.

Жестоки реакции на сметка на Роки по мечот

Реагираат и медиуми како Скај и Ла Република, вторите ја нарекоа вечерта „Роки Шоу“

Го прочитав текстов па решив да го разгледам малце и сајтот и можам да кажам секоја чест за тие што го уредуваат.

извинете на оф топик.

Го прочитав текстов па решив да го разгледам малце и сајтот и можам да кажам секоја чест за тие што го уредуваат.

извинете на оф топик.
Ние сме тие. Нема проблем за оф-топик, пофалби примаме секогаш. :)

Види го доле и линискиот, под кругот. :eek:

Види го доле и линискиот, под круго. :eek:
Да де, двајцата. Не знам, со проста логика можам да заклучам само две работи: или е со намера, или и двајцата се слепи.

Истиов судија му даде жолт на Лусио за новадна глума на средина на терен а на Лавеци не му даде жолт за глумата во дуелот со Занети...

Ваквите работи не прават посилни, отсекогаш така било. Ќе се вратиме назад и ќе ги наплатиме овие 3 бода. Работата е што е срамота вакво судење за лигата која едвај се извади од калта. Мислам дека сите сме веќе доволно искусни да разликуваме ненамерна судиска грешка од судиска режија. Навикнати сме Курва Норд да исвиркува за лоша игра а вечерва имаше само аплаузи и бодрење. Тоа јасно кажува се. Според мене, ова беше посрамно и од судењето на Таљавенто. Не знам друга голема екипа од било кој шампионат на која во серија и се случуваат вакви работи.
--- надополнето: Oct 1, 2011 10:59 PM ---
Прегледај го приврзокот 34509

Сликава не ја постирам зошто не е постирана, туку за да видите дека судиите беа во идеална позиција да го видат стартот, ништо нема во видно поле ни на главниот ни на линискиот.

Сликата без лупа уште поубаво го покажува тоа само не ми се бара сега.

Красна утакмица упропасти судијата, неам видено такво судење до сега на Меаца, како што пиша Син погоре да го налутиш Занети и да добие жолт значи дека работата не е како што треба, ама што фајде од сето тоа..

Реално ќе беше стартот на сликата да биде санкциониран како скратен корнет, тоа всушност да биде и прв жолт за Оби и готово, утакмицата продолжува.. Ама ова испадна чиста глупост.. :cautious:

Искрено ова со помошникот ме постеќа на утакмицата Интер-Јуве 1-2 кога Каморанези беше во офсајд на 2-3 метра оддалеченост од помошникот и не крена знамето за офсајд и ни дадоа гол во таа акција.

Да се надоврзам на Камби, криво ми е и што Наполи кои се одлична екипа на ваков начин победија, убаво рече он, би прифатил пораз од ваков добар тим, ама сега наместо сите да зборуваат за Наполи ко екипа во подем и која може да загриза сериозно за Скудетото и да им парира на тимовите од големата 3ка, сега сите зборат за педерчето Роки како он подарил триумф на тимот од Неапол ...

Инаку и Наполи со Фиорентина беа оштетени, 2 пенала не им свирнаа, али затоа па сега им свирнаа пенал што беше направен скоро пола метар надвор од 16те метри, а и голот што го дадоа беше по прерано влегување на Кампањаро во шеснаестерецот при изведувањето на пеналот, на што посочи и Цезар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom