Фан Клуб: Интер

Не сум воопшто разочаран после овој пораз,не заслуживме да изгубиме и убеден сум во тоа,Роки си ја направи денес својата работа и сите знаеме дека против судии ен се можи..денес сигурен сум дека ако останевме со 11 играчи и на резултат 0-1 Наполи немаше да не победи но то е....радосен сум кгоа ќе ги видам хејтерите како свршваат на наши порази но верувам дека повторно ќе се вратиме на местото каде што припаѓаме и играчите сериозно ќе си ја сфатат работата во слeдните натпревари...немаме лош тим и мислам дека ќе се извлечиме од оваа криза....Forza Inter

Нема потреба од паника,со таков судија толку можеше да се очекува ! Со толкава нервоза неможе да се игра фудбал,башка чим на Занети му дава жут за приговор јасно е до знаење колку судијата беше против нас!

513146-jose-mourinho-inter-milan.jpg

А да , и да ми го земат сите фанови на Баерн шо добија поголеми комплекси од Интер него што имаа од Милан ...патетични сте бе ....(освен Ченто шо ми изглеа на асален момак и Баварец(ваљда он беше))
Oсвен искривениот, другите на место се.

Јас на Де Лауренти би му рекол само, дека вака до финале у Лига на Шампиони не се стигнува.
45752f3731662199c7b8f9990e707339-41951-95ce55ddafe6f525e8249732abe8e188.jpeg
Судијава не уништи во неколку ситуации...доволно за да се загуби.

Добро зашо ми го бришете постот ??? Тоа амебовидното провинцијалче смее да ми пишуе да цркнам а ја не смеам да се одбранам ???

А да , и да ми го земат сите фанови на Баерн шо добија поголеми комплекси од Интер него што имаа од Милан ...патетични сте бе ....(освен Ченто шо ми изглеа на асален момак и Баварец(ваљда он беше))
Не ги крадни зборовите на Syn :pos:

Јас на Де Лауренти би му рекол само, дека вака до финале у Лига на Шампиони не се стигнува.
Прегледај го приврзокот 34506
Судијава не уништи во неколку ситуации...доволно за да се загуби.
Некои работи можат и понеочигледно да се избуткаат, кога е Роки во прашање под дифолт сите очекуваат да суди на штета на Интер али ова ... :tapp:

И оној Мацари нека си ја среди Гасперини тактиката со тројца стопери бар титула нека земе ако више вакви поклолни им делат у вакви мечеви, и лани 100 пенали им поклонија, али бубрег ставам дека со тројка у одбраната максимумот ќе им биде второ место сезонава, а од Баерн има да го лапнат немиен и дома и гости со овој формат.

Ај се деси што се деси , идеме даље. Веруем дека ке кренат глава горе и пак ке се консолидираат после грабежов.

Туку една работа не ми е јасна:

Додека Хамшик шутираше пенал, Кампањаро беше сигурно 4-5 метра во 16 додека беше упатен ударот. Па зар нема некое правило да укаже дека ипак не смее да биде на таа дистанца или до мене е проблемот?

Некои работи можат и понеочигледно да се избуткаат, кога е Роки во прашање под дифолт сите очекуваат да суди на штета на Интер али ова ... :tapp:

И оној Мацари нека си ја среди Гасперини тактиката со тројца стопери бар титула нека земе ако више вакви поклолни им делат у вакви мечеви, и лани 100 пенали им поклонија, али бубрег ставам дека со тројка у одбраната максимумот ќе им биде второ место сезонава, а од Баерн има да го лапнат немиен и дома и гости со овој формат.
За разлика кај вас овие им функционира 3-4-3 или 3-5-2 како и да е.
Лани во последните 10 кола Наполи и Рома им досудуваа по 1 пенал минимум.
За последното , дома нема да не плеснат не се дораснати толку, али у гости ќе ја видиш вистинската сила на Ван Бајтен vs Лавеци/Кавани/Хамшик и Пандев :pos: :pos:

На 16 натпревари на Интер,кога Ќорчето Роки бил судија,7 црвени
картони им подал на Нераѕурите... :tapp:

За разлика кај вас овие им функционира 3-4-3 или 3-5-2 како и да е.
Лани во последните 10 кола Наполи и Рома им досудуваа по 1 пенал минимум.
За последното , дома нема да не плеснат не се дораснати толку, али у гости ќе ја видиш вистинската сила на Ван Бајтен vs Лавеци/Кавани/Хамшик и Пандев :pos: :pos:
Они ја имаат усовршено таа формација, не го негирам тоа, ама голем трофеј со таков формат не зимаат, реков, бубрег уложуем на ова.

Како и да е во една сезона има 38 утакмици...а на Наполи нема да им суди толку пати Роки. Со нетрпение го чекам реваншот каде сакам да им направиме една петарда каде ке гори цел Неапол.

Не ми е криво кога ќе бидеме КАМЕЊА и кога не тепаат НОВАРИ ПОВАРИ и разноразни бучкуруши али на ваков начин да губиш од екипа која што ВЕШТАЧКИ се става меѓу великаните е РЕЗИЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom