Фан Клуб: Интер

Русиве сигурно под маса дале некој милион екстра. Не може да сфатам, 20 милиони годишна плата му дават на Ето, а на Интер „само“ 27 милиони.
И ја тоа мрчев... изгледа дека нашиве повеќе беа мотивирани да се ослободат од платата за Ето...
Интер има нешто што другите клубови го немаат, а тоа е ....
Прегледај го приврзокот 33243
Само вие кркајте...

Абе момци да ве прашам нешо имаше некој најави за прекин на, почетокот на Сериа А дали има некој информации дали ке се одложи првото коло или ке се одигра пошо Бране на фб го прашав ми рече за вчера ке се знаело ама немам начекано инфо некое ? фала од напред.

Абе момци да ве прашам нешо имаше некој најави за прекин на, почетокот на Сериа А дали има некој информации дали ке се одложи првото коло или ке се одигра пошо Бране на фб го прашав ми рече за вчера ке се знаело ама немам начекано инфо некое ? фала од напред.
Изгледа ќе почне навреме.

Нема страшно денешна Газета пишува Интер го договорил Форлан прашање на време е кога ќе се објави трансверот.
Браво за Морати како што си обеќа човекот ќе направел исто како во случајот со Ибра две засилувања.
Ајде наредна цел како што читам Паласио уште еден перспективен играч.

Моја проценка има да ни побеле косата оваа сезона.

Gazzetta - Moratti prende Forlán: costerà 5 milioni

Il poker argentino è lontano: arriva Forlán (più Palacio?). E in mezzo...

Нема страшно денешна Газета пишува Интер го договорил Форлан прашање на време е кога ќе се објави трансверот.
Браво за Морати како што си обеќа човекот ќе направел исто како во случајот со Ибра две засилувања.
Ајде наредна цел како што читам Паласио уште еден перспективен играч.

Моја проценка има да ни побеле косата оваа сезона.

Gazzetta - Moratti prende Forlán: costerà 5 milioni

Чим ланската сезона не ни побеле косата, оваа сезона нема шанси

Тригодшиен договор, 3 милиони евра по сезона. После зошто не сакат да си бегат... да бе, заради атмосферата... нека ве лажат слики така. Атмосферата го држеше и Суазо, и Пандев кој кога даде гол само Нагатомо ојде по него, сите по Леонардо трчаа, да да атмосферата...

Што го купуваат не ми е јасно ич... леле бе колку сакам да се само онака гласини за Форлан... Пацо, Милито и овој ни фали сега и топ. Ке играме со три класични напаѓачи...

Тригодшиен договор, 3 милиони евра по сезона. После зошто не сакат да си бегат... да бе, заради атмосферата... нека ве лажат слики така. Атмосферата го држеше и Суазо, и Пандев кој кога даде гол само Нагатомо ојде по него, сите по Леонардо трчаа, да да атмосферата...

Што го купуваат не ми е јасно ич... леле бе колку сакам да се само онака гласини за Форлан... Пацо, Милито и овој ни фали сега и топ. Ке играме со три класични напаѓачи...
Да не те изненади Форлан има да ора по крилата осеќам ќе му го земе надимакот на Занети ил такторе.

Менхетен убаво те немаше едно време ....Кој сакаш ти да се донесе ...се нешто не ти чини...Лани Суазо цела сезона беше повреден и неможеше да се продаде, бидејки никој нејке да купи повреден играч..еве ти исти случај со Вивиано..дечкото пред да се повреди го бараа доста клубови, се повреди и сега наравно никој нејке да го земе зш е повреден.
А и незнам што толку не го сакаш Форлан, он не игра само како класичен напаѓач..може да игра и како крилен напаѓач..башка знае да шутира со лева и десна , добар е во изведување слободни удари и има страшен удар од далеку. Комплетен играч.
И ЕТО ПРЕД ДА ДОЈДЕ ДА ИГРА ВО ИНТЕР НЕМАШЕ ИГРАНО КАКО КРИЛЕН НАПАЃАЧ И КАКО БЕК.
Не судете според годините на играчот...еден Хулио Круз имаше 31-32 години коа играше за Интер па беше златна резерва на Манчини, а влезеше во игра гол. Џокерот на Манчини.

Само да игра класичен напаѓач Форлан заедно со Милито или Пацо и ќе си гази дечкото , со Весли позади нив топ ќе биде .
Ама мора да ја смени формацијата докторов , ако играме со крило и ако игра Форлан тоа , ко што кажа некој пред некоја страна има косата да ми обели оваа сезона

Форлан не патува со Атлетико Мадрид на гостувањето во Гимараеш за Лига Европа .

Само да игра класичен напаѓач Форлан заедно со Милито или Пацо и ќе си гази дечкото , со Весли позади нив топ ќе биде .
Ама мора да ја смени формацијата докторов , ако играме со крило и ако игра Форлан тоа , ко што кажа некој пред некоја страна има косата да ми обели оваа сезона

Форлан не патува со Атлетико Мадрид на гостувањето во Гимараеш за Лига Европа .
И ето играше крило па не ти обеле косата, туку се радуваше на најголемиот успех на Интер!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom