Фан Клуб: Интер

Интер и Џенова подготвуваат Макси - Операција (http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=30206)
Двете компании имаат подготвено макси - операција која вклучува пристигнување во Џенова Пандев и Касемиро, во Интер Кучка и Паласио.
Марига не е вклучен во оваа операција, бидејки ке оди во Р.Сосиедад.
Се прашувам дали ние имаме амбиции за висок пласман или Џенова, според имињата кои се трампаат.
Алал да им е ако се случи ова.:cuc:
--- надополнето: Aug 9, 2011 5:44 PM ---
Да,досаден си веќе,не примети ?!
Фала што ме извести.:noze:

Агентот на Ето само што изјави за Скаи дека Ето и Анџи се договорени останувало клубовите да се договорат.
Според Скај за Ето 20 мил + имиџ права за Интер 18:tapp:

Но нема страшно доаѓа резервата од Џенова Паласио нема место за паника.
Со ваква трансвер политика на Џенова нема да можеме да парираме на пензионерите се смеевме пожална трансвер политика имаме од Чезена па и Статег најдовме од тој ранг со 3 штопери што игра од Јонуз учеп по се изгледа.
Еј Наполи им го барат Хамсик велат 100 милиони Интер супермаркет сезонска распродажба се молат да им купат нешто.

Англија - Холандија и Гана - Нигерија се одложени. Снајдер не патува Англија. Црнциве исто остануваат во Милано.

Паласио за Гасперини е тоа што Милито беше за Мурињо. Ама не верувам да дојде.

Кучка и Тевез за тимска игра се подобри од Снајдер и Ето, јас вака мислам можеби грешам. Него, за Касемиро разбравме дека КаСемиро се чита/изговара, за Кучка некој поинформиран? Куцка, Кука :D, како?

Цезар
Жаба-Лусио-Киву
Маикон-Алварез-Кучка-Оби
Кас/Пандев - Пац - Тевез

За мене ова е доста.

Форца Интер, наполитана, паста, пица, принчипеса!!!!

███▓▒░░MERCATO░░▒▓███►: Branca pregovara sa Napoliem oko LAVEZZIA.Cijena je 20-25 mil.Mozda Branca ukljuci i Pandeva u taj transfer.OVO bi bilo idealno ! ! !Sneijder : "31.augusta cu i dalje biti u Interu.Nisam trazio da me prodaju"...Krenulo je na bolje,jer se vecina novinara okrenula protiv nas,ali jaci smo od njih...FORZA INTER

Oва http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54846 премногу ме потсека на изјавата на Морати коа имаше состанок со челниците на Барса пред 2 години,исто кажа дека имало интересна понуда за Ибра во тоа време,ама тогаш го добивме Ето,гол машина,а сеа најверојатно ке го земеме крапинецот од Ман Сити и ке се молиме на бога да не го фатат будалите и да летне со некој нокен авион за Аргентина.Ебемти и Морати и се у пичку материну нека иде.Сеа и Снајдер дај го па да се бориме за опстанок мајку у пи*ку да ти ебам.Накурчен сум до даска,ми го ебаа денов ебате мисирите....:mad:

Oва http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54846 премногу ме потсека на изјавата на Морати коа имаше состанок со челниците на Барса пред 2 години,исто кажа дека имало интересна понуда за Ибра во тоа време,ама тогаш го добивме Ето,гол машина,а сеа најверојатно ке го земеме крапинецот од Ман Сити и ке се молиме на бога да не го фатат будалите и да летне со некој нокен авион за Аргентина.Ебемти и Морати и се у пичку материну нека иде.Сеа и Снајдер дај го па да се бориме за опстанок мајку у пи*ку да ти ебам.Накурчен сум до даска,ми го ебаа денов ебате мисирите....:mad:
Маци_ск те молам воздржисе од коментари и навреди кон Морати, ако неможеш да се воздржиж оди во фак клубот на милан и пцуј таму цел ден. Морон

Маци_ск те молам воздржисе од коментари и навреди кон Морати, ако неможеш да се воздржиж оди во фак клубот на милан и пцуј таму цел ден. Морон
А чекај, треба сите да имаме исто мислење како вас и цел век да ги почитуваме газдите на Интер?!
Ти ако си задоволен со Куч(ц)ка, Паласио и курци-палци, некој друг и не е;)

А чекај, треба сите да имаме исто мислење како вас и цел век да ги почитуваме газдите на Интер?!
Барем додека не се донесат официално да се воздрже а ако се донесат овие ореле и јас ќе сум еден од оние што ќе пцујат.Барем додека не напишат официално да се воздржаме

Никој на никого не брани да коментира.. туку да се воздржи од пцуење. Ни дошол некој ни отишил од Интер така нема за што да сум задоволен од играчи кој не се на Интер.
Денес отворив толку страни и читав за Интер и не прочитав дека само Паласи и Кучка се поврзуваат, На неколку места се спомнаа место Ето ке дојдат Виља, Лавеци, Тевез и што треба јас сеа молитви да пишувам и да го славам ко бок Морати.

Агентот на Ето само што изјави за Скаи дека Ето и Анџи се договорени останувало клубовите да се договорат.
Според Скај за Ето 20 мил + имиџ права за Интер 18:tapp:

Но нема страшно доаѓа резервата од Џенова Паласио нема место за паника.
Со ваква трансвер политика на Џенова нема да можеме да парираме на пензионерите се смеевме пожална трансвер политика имаме од Чезена па и Статег најдовме од тој ранг со 3 штопери што игра од Јонуз учеп по се изгледа.
Еј Наполи им го барат Хамсик велат 100 милиони Интер супермаркет сезонска распродажба се молат да им купат нешто.
Грешно си разбрал, над 30 ќе ќини Ето, а Де Лаурентис веќе рекол дека Морати веќе има најдено замена, најверојатно Тевез, а можно е доаѓање и на Лавеци.

Без паника, ептен дезинформации се појавија на темава и џабе само се трола.

Инфово иначе ми е од човек кој работи моментално за fcinternews a за Кучка незнам што се буните, одличен играч е.

Паласио за Гасперини е тоа што Милито беше за Мурињо. Ама не верувам да дојде.

Кучка и Тевез за тимска игра се подобри од Снајдер и Ето, јас вака мислам можеби грешам. Него, за Касемиро разбравме дека КаСемиро се чита/изговара, за Кучка некој поинформиран? Куцка, Кука :D, како?

Цезар
Жаба-Лусио-Киву
Маикон-Алварез-Кучка-Оби
Кас/Пандев - Пац - Тевез

За мене ова е доста.

Форца Интер, наполитана, паста, пица, принчипеса!!!!

Доста за што? Титула у Италија е мега-спорна со овој тим... за Европа не праам ни муабет.
Слепа Кучка, слепи кучиња раѓа...

Слушај бе вошкар,тоа морон за по дома да си го чуваш.Пред месец дена искочи ,најверојатно од под некој камен тука на форумов,ти ги пратам постови и тешки глупости лупаш постојано,па ни еднаш не те навредив.Јас имам право на свое мислење,и форумов е за тоа и створен,за секој да си ги искаже своите ставови.Ти ли ке ми кажеш дали да пцујам?Ако тебе ти одговара да го гледаш Морати како втора година го закопува со сила Светскиот клубски шампион,мене и на многумина овдека - НЕ!Немој со тие малоумни моменти со пцуењето,демек тебе Морати братучед ти е ,па се најде навреден.Такви празноглавци како тебе ги има на форумов со лопати да ги ринеш.Вистинските навивачи треба да бидат лути во случајов,веспи летаа низ трибините на меаца на времето ради вакви работи,ама ти кузнае колку годинки имаш ....

Морати како втора година го закопува со сила Светскиот клубски шампион,мене и на многумина овдека - НЕ
Хипотетички, да дојдат Тевез и Лавеци до крај на трансфер рок, тогаш ќе мењавате мислења ко чорапи и Морати оп, работел за доброто на тимот, има време до крај на трансфер рок, знаат што прават, не се секирај и без изливи на нервоза, нема потреба од тоа.
Адекватна замена за Ето милион посто доаѓа, нема клубот да го остави на овој моментален кадар, а ако се договори и Лавеци за Пандев плус пари пуна капа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom