Фан Клуб: Интер

После некое време конечно и јас да пишам,што се однесува до Снајдер ке кажам само дека ако веќе го продаваат да не биде под 40 милиони !! Јас лично не сум да се продава Снајдер бидејки одвај најдовме таков играч кој го баравме со години и сега да го шитнеме не иде,башка знам дека Морати никогаш не би му кажал на Снајдер да си замине освен ако он нејќе! Вчера Снајдер кажа дека е среќен во Милано и не бара трансфер во друг клуб освен ако клубот не го побара тоа од него,се надевам Морати е паметен и ке сфати дека Снајдер не е за продавање!

BTW, Кутињо постигнал сабајлето гол од пенал:D за репрезентацијата на Бразил, против Австрија.
Бразил победи со 3-0.
Не дека е битна оваа вест, ама да се најдам во муабетот на тема „ Детска градинка „Мајски цвет“ “ :D

После некое време конечно и јас да пишам,што се однесува до Снајдер ке кажам само дека ако веќе го продаваат да не биде под 40 милиони !!
А што ти менува па тебе дали ќе биде 30 или 40 милиони? Еве ја не можам да се оправам од парите од Балотели, троши троши, никако да ги потрошам...

А што ти менува па тебе дали ќе биде 30 или 40 милиони? Еве ја не можам да се оправам од парите од Балотели, троши троши, никако да ги потрошам...
За 30 милиони ќе земиме 3 деца, а за 40 милиони ваљда ќе ни дадат и воспитувачка:D

Ми се свиѓа песимизмов у фан клубов, као демек ванаби Арсенал се, вакви ќе се онакви ќе се, у стил утре кога ќе не реметат миланезиве да им се даваат цитати од летото, еве, видете ме мене каков став ја имав за Интер, мене олабавете ме.
Абе идете у censure ...

Знаеме '' потајно '' што сакате, незнам шо глумите лудило сеа, у овој дел од годината, не е Рафа тука, а и ни скаутот, чил аут малце, лани во овој дел од годината скудетото се подразбираше кога беше во прашање Интер, така да ...

Тек после првите неколку натпревари во Серија А и ЛШ до некаде ќе се дефинира сликата за Интер, ко што беше и со Рафа, кога по поразот од Рома и дебаклот со Тотенхем евидентен беше епилогот од остатокот на сезоната, кога тимот смрдеше на лузерски менталитет, кога викам тимот, мислам на оние неколку луѓе што не беа повредени, ко Оби, Наталино, Алибек и остали.

Да да, иначе еве ви еден претсезонски меч на Интер со Манчини, и тоа пред самиот старт на сезоната после Супер Купот на Италија, кога тимот беше спремен за новата сезона.

Немам јас замерки на тоа колку се спремни туку на тоа како се спремаат...

Ми се свиѓа песимизмов у фан клубов, као демек ванаби Арсенал се, вакви ќе се онакви ќе се, у стил утре кога ќе не реметат миланезиве да им се даваат цитати од летото, еве, видете ме мене каков став ја имав за Интер, мене олабавете ме.
Абе идете у censure ...

Знаеме '' потајно '' што сакате, незнам шо глумите лудило сеа, у овој дел од годината, не е Рафа тука, а и ни скаутот, чил аут малце, лани во овој дел од годината скудетото се подразбираше кога беше во прашање Интер, така да ...

Тек после првите неколку натпревари во Серија А и ЛШ до некаде ќе се дефинира сликата за Интер, ко што беше и со Рафа, кога по поразот од Рома и дебаклот со Тотенхем евидентен беше епилогот од остатокот на сезоната, кога тимот смрдеше на лузерски менталитет, кога викам тимот, мислам на оние неколку луѓе што не беа повредени, ко Оби, Наталино, Алибек и остали.

Ти како фан на Интер, не го сакаш потајно тоа што другите го сакаат?!
А малце повеќе сме ние чил аут, ако погледниш, и си прајме сеир на наша сметка т.е на сметка на политиката на клубот да се доведува млад кадар...тебе ако ти одговара да се носи млад/неискусен кадар, на некој друг не му е сеедно, и нормално да има различно мислење, без разлика што сите ние тука сме фанови на Интер.

А незнам што сте се уплашиле од реметот на другите, глејте си за вас како ви е арно, ја барем не планирам на некој да му се правдам, плус тие другите може да си гледат во нивниот двор:D

Не знам кога беше точно после еден пораз од Јувентус дојдоа 2-3 лика да не реметат и ние ги изреметивме нив... :pos: Им ги заборавив никовите ако веќе ги немаат сменето, не беа од постарите членови. Така да кул сме во тој поглед, и кога губиме сме заебани. Јас лично очекувам победа со Милан макар да излеземе во состав: Орландони, Наталино, Ранокиа, Фараони, Сантон, Мунтари, Марига, Крисетиг, Станковиќ, Пандев, Кастињос. Ама за да победиме, мора тие да сакаат да победат, почнувајќи од тренерот кој ми делува незаинтересирано. Можеби е проблем и тоа што исто пари земаат и победникот и поразениот, ама кога е во прашање натпревар со Милан тоа воопшто не треба да е фактор.

Не дека ми мења мене али ако Морати не му земе на Снајдер 40 милиони тогаш нека се прогласи за глуп човек,Арапите ке го молат 50 милиони да му дадат за Снајдер:)

Ти како фан на Интер, не го сакаш потајно тоа што другите го сакаат?!
А малце повеќе сме ние чил аут, ако погледниш, и си прајме сеир на наша сметка т.е на сметка на политиката на клубот да се доведува млад кадар...тебе ако ти одговара да се носи млад/неискусен кадар, на некој друг не му е сеедно, и нормално да има различно мислење, без разлика што сите ние тука сме фанови на Интер.

А незнам што сте се уплашиле од реметот на другите, глејте си за вас како ви е арно, ја барем не планирам на некој да му се правдам, плус тие другите може да си гледат во нивниот двор:D
Политиката воопшто не е лоша, алудирам на младиот кадар, клубот работи на тоа да произведува првотимци и од својата школа во иднина и тоа не заслужува дефакто негативна критика.

За играчите што дојдоа, Алварез 23 години, Џонатан 25, Касемиро кој е цел за средината 18 ама веќе е материјал кој здраво може да конкурира за прв тим и да лапне нечие место во истиот, не е Коутињо тип на трансфер, над 10 милиони евра ќе чини.
Кастаињос лани беше прв стрелец на Феенорд и јас искрено верувам дека од овој играч може да прерасне во супер фудбалер бидејќи поседува Се за истото, прашање е само дали тоа ќе биде Интер или некој друг клуб, тоа е еден од играчите кои јас лично сакам да добиваат повеќе минутажа во нареднава сезона.

До крајот на трансфер периодот има цел 1 месец, ќе видиме во истиот што ќе се случи, сега е прерано да судиме или да даваме некакви претпоставки за она што ќе се случува од крај на Август па нагоре во сезоната, фудбалот е непредвидлив и Се е можно, наше ко фанови е да веруваме и да се надеваме во најдоброто бидејќи оние кои го водат овој клуб докажале дека се способни да го направат број 1 и во Италија и во Европа и во Свет.

Сеа да шириме песимизам и да глумиме нешто што не сме не иде, нема потреба во овој дел од годината да се руга тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom