Фан Клуб: Интер

Пандев и Мота се играчи кои се желба на Наполи, затоа и се ставени ко дел од евентуалната трампа, затоа реков дека проблемот ќе е доплатата и евентуално желбата на Наполи за уште еден играч, го сакаа Марига еден период али сега го земаа Инлер, Сантон од друга страна би бил одлично решение за нивниот 343 систем.
Знам Syn, ама со парите во џеб лесно ќе си најдат играчи. Ова е многу комплексно, треба и двајца фудбалери на Интер да се согласат да отидат, па треба да договараат лични услови, па Хамшик треба да договара лични услови со Интер... 2 месеци не се доста да го средат сите работи. Лаурентис сака да го кешира Хамшик, нема да биде ништо од ова, ќе видиш.

Агентот на Пандев кажа дека Наполи му одговараат, он само отфрли можност да замине во Џенова, тоа ќе е чекор назад во кариерата негова, Наполи сепак играат во ЛШ и прават тим и за Скудетото.
Мота ќе е проблемот.

Инаку такоџе и ја, скептик сум за ова, не ради играчите кои Интер ги нуди, тие се прифатливи за Де Лаурентис, ама тие 15 милиони не, ќе бара минимум 30 дури и во една ваква ситуација кога Интер веќе дава двајца фудбалери.

Абе какви 40 милиони за Хамшик што ви е ? Еден Фабрегас кој е класа фудбалер чини толку,не викам дека е слаб Хамшик али за 40 милиони не вреди,има многу подобри фудбалери од него за тие пари,башка ова нема да се реализира бидејки Пандев рече нема да замине од Интер ова лето:)
--- надополнето: Jul 15, 2011 1:50 PM ---
Агентот на Пандев кажа дека Наполи му одговараат, он само отфрли можност да замине во Џенова, тоа ќе е чекор назад во кариерата негова, Наполи сепак играат во ЛШ и прават тим и за Скудетото.
Мота ќе е проблемот.

Инаку такоџе и ја, скептик сум за ова, не ради играчите кои Интер ги нуди, тие се прифатливи за Де Лаурентис, ама тие 15 милиони не, ќе бара минимум 30 дури и во една ваква ситуација кога Интер веќе дава двајца фудбалери.
Грешка си,Пандев сака по секоја цена да остане во Милано!

Абе какви 40 милиони за Хамшик што ви е ? Еден Фабрегас кој е класа фудбалер чини толку,не викам дека е слаб Хамшик али за 40 милиони не вреди,има многу подобри фудбалери од него за тие пари,башка ова нема да се реализира бидејки Пандев рече нема да замине од Интер ова лето:)
--- надополнето: Jul 15, 2011 1:50 PM ---

И Хамшик е класа фудбалер. Сватете го тоа некако. И Санчез е класа фудбалер. Тоа што играше за Удинезе до завчера не значи дека не е класа. Ете како си прејде во Барса. И Хамшик ќе игра во топ клуб набрзо, само нема да биде во Интер. И Фабрегас некогаш играл за екипи што не се топ. Така си оди тоа во фудбалот.

P.S.
Баш сакам да ми наброиш една пообемна листа од играчи кои се подобри од Хамшик на таа позиција, пошто викаш дека ги има многу.

Не е точно, ако добива иста плата во Наполи, ќе замине таму без око да му трепне, зашто таму ем ќе игра прв тим ем кога ќе игра нема да слуша како го пцујат од трибини, така да се лажеш ако мислиш дека по секоја цена би останал некаде каде што е непожелен од публиката.

И Хамшик е класа фудбалер. Сватете го тоа некако. И Санчез е класа фудбалер. Тоа што играше за Удинезе до завчера не значи дека не е класа. Ете како си прејде во Барса. И Хамшик ќе игра во топ клуб набрзо, само нема да биде во Интер. И Фабрегас некогаш играл за екипи што не се топ. Така си оди тоа во фудбалот.

P.S.
Баш сакам да ми наброиш една пообемна листа од играчи кои се подобри од Хамшик на таа позиција, пошто викаш дека ги има многу.
Не реков дека ако игра во слаб тим неможе да биде класа,не ме сфати:)!Сакам да ти кажам дека Фабрегас е класа играч бидејки е докажан,додека Хамшик уште треба да јаде леб за да го стигне,иначе за подобри фудбалери од него еве ти кои се - Фабрегас,Швајнштајгер,Модрич, и др само моментално не ми текнува! Овие може не играат точно на неговата позиција но со тие пари сигурно ке го доведеш еден Модрич,за Фабргас и Швајни знам дека никад нема ни да дојдат!Значи ова ти се класа фудбалери,а Хамшик за мене е се уште не докажан играч!

Хамшик веќе го стигна Фабрегас во кариерата, догура до пласман во ЛШ :))

Не е точно, ако добива иста плата во Наполи, ќе замине таму без око да му трепне, зашто таму ем ќе игра прв тим ем кога ќе игра нема да слуша како го пцујат од трибини, така да се лажеш ако мислиш дека по секоја цена би останал некаде каде што е непожелен од публиката.
Па неговиот агент Павличенко истакна дека Пандев е среќен во Милано и ке се бори за стартниот состав,али добро држи вода и тоа дека во Интер зема добра плата со тоа што во Наполи ке зима помалце!Како и дае,јас ти гарантирам дека нема да си замине Пандев,он Баерн М го одби пред некое време а не па Наполи:)

Хамшик веќе го стигна Фабрегас во кариерата, догура до пласман во ЛШ :))
Па ке дотурка во ЛШ кога ги има во состав Кавани,Лавеци,Маџо,П.Канаваро, и одличен тренер:)

Не реков дека ако игра во слаб тим неможе да биде класа,не ме сфати:)!Сакам да ти кажам дека Фабрегас е класа играч бидејки е докажан,додека Хамшик уште треба да јаде леб за да го стигне,иначе за подобри фудбалери од него еве ти кои се - Фабрегас,Швајнштајгер,Модрич, и др само моментално не ми текнува! Овие може не играат точно на неговата позиција но со тие пари сигурно ке го доведеш еден Модрич,за Фабргас и Швајни знам дека никад нема ни да дојдат!Значи ова ти се класа фудбалери,а Хамшик за мене е се уште не докажан играч!
Не биле многу.
А за Хамшик, кога сме веќе кај Ман У, изгледа дека тие нивните не се согласуваат со тебе: http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Jul/The-Gossip.aspx

Пак на темава: Санчез докажан беше што замина за Барселона за тон пари?

Јбг, не знам многу за фудбалов, ама знам да препознаам класа фудбалер. Што рече Син, за колку пари сакаш да го доведат Хамшик, за 20?

сега уште му фали да земе титула со словачка на сп :icon_mrgr:
Да ама да грее клупа скоро цело првенство :) и на крај да асистира за голот за титула.
Да не се заебаваме, Фабре е 4та виолина у тој шпански тим која увек влегува од клупа, иначе одличен фудбалер е ама се знае каде ќе оди ако заминува од Арсенал.
У секој случај не сметам дека Хамшик е апла полош од него, и не треба многу за да догура до она ниво на Фабрегас кое реално, е и те како достижно.
--- надополнето: Jul 15, 2011 2:17 PM ---
Па неговиот агент Павличенко истакна дека Пандев е среќен во Милано и ке се бори за стартниот состав,али добро држи вода и тоа дека во Интер зема добра плата со тоа што во Наполи ке зима помалце!Како и дае,јас ти гарантирам дека нема да си замине Пандев,он Баерн М го одби пред некое време а не па Наполи:)
Кирца никогаш Баерн не доставиле формална понуда за него, немаат ни потреба, ги имаат Милер, Рибери и Робен, сите подобри од него.
За добра плата и играње во прв тим и ЛШ, Пандев би заминал од Интер без никаков проблем, Наполи е еден од тимовите кои тие услови можат да му ги понудат.

А бе не е за Баерн и Наполи, не ги одбива заради имињата туку заради парите :) Да не збориме што официјална понуда од Баерн никогаш немало, имаше само желба да го земат од Лацио и тогаш Лотито бараше 25 милиони ако памтам.
Кој последен се смее најслатко се смее.. :P
За нашиве е смајлито, тие што беа преплашени дека ќе си замине Снајдер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom