Фан Клуб: Интер

Ако не ги тепаме баерн во Минхен ке се прекрстам во Курвоазие .... не ми се верува од кој изгубивме во Милано :pos:

Баварците може и да ги тепаме на гости, ама да поминеме на следната рунда многу тешко.

Интер да тепа екипа и притоа да не прими гол, овој Интер, со Мота како централен бек, и со Камби како CM, тешко. Некојгаш не ми се гледа како нешто изиграва Снајди како плејмејкер, онака се врака назад ја допира топката и се губи напред, а овие нашиве само ја шутираат, па ако се најде некој брз таму (читај Ето) напред, што знаеш може и гол да дадеме.

--- надополнето ---

А и Харѓа ептен е реален, сака да игра и гол да даде, е тоа е играч а не како глумецот Пацини, срцето му било ваму...

Ајде Харѓа ХЕТ ТРИК!!!

Баварците може и да ги тепаме на гости, ама да поминеме на следната рунда многу тешко.

Интер да тепа екипа и притоа да не прими гол, овој Интер, со Мота како централен бек, и со Камби како CM, тешко. Некојгаш не ми се гледа како нешто изиграва Снајди како плејмејкер, онака се врака назад ја допира топката и се губи напред, а овие нашиве само ја шутираат, па ако се најде некој брз таму (читај Ето) напред, што знаеш може и гол да дадеме.

--- надополнето ---

А и Харѓа ептен е реален, сака да игра и гол да даде, е тоа е играч а не како глумецот Пацини, срцето му било ваму...

Ајде Харѓа ХЕТ ТРИК!!!
Чоек на што дроги си што не приметуваш дека пишуваш на кирилица? :)

И остај го Харѓа, каков-таков не извади на два натпревари. Кога ќе го земем Фабрегас ќе му дадеме шут карта.

па како можи да ги победиме на гости со примен гол и да не поминеме? хах

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto’o, 27 Goran Pandev.

Овие Јуве кога бркаат резултат нема шала, дури со тројца против седум напаѓаат :pos:

^Мизерија се, незнам како загубивме од нив, а и од очајниот Баерн Минхен, се смееме на такви клубови, а од нив доживеавме порази и тоа може да се кажи клучни за понатамошниот тек од сезоната...али шта је ту је може и заслуживме трескање од земја:)

Како изгубивме - изгубивме, сами сме си криви. Ама да не ми дрндаат многу за „Дерби на Италија“ пошто со нас ко на стероиди играат, публиката е во транс, ти се чини финале на ЛШ се игра. Вечерва старото „турни ме да кинисам“, единствено Красиќ и Киелини се на ниво и до некаде Мело колку што забележав, другото се е за никаде.

Ал јбг, нивни проблем.

И не се занесувајте за Баерн, ќе си испаднеме глатко после ќе ве читам тука изненадени и разчочарани :)

Како изгубивме - изгубивме, сами сме си криви. Ама да не ми дрндаат многу за „Дерби на Италија“ пошто со нас ко на стероиди играат, публиката е во транс, ти се чини финале на ЛШ се игра. Вечерва старото „турни ме да кинисам“, единствено Красиќ и Киелини се на ниво и до некаде Мело колку што забележав, другото се е за никаде.

Ал јбг, нивни проблем.

И не се занесувајте за Баерн, ќе си испаднеме глатко после ќе ве читам тука изненадени и разчочарани :)

Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат

Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат
Ја си купив уште 2 кубика дрва за месецов имам, што ве тркалам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom