Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одбраната е супер кога играме без Киву и поготово Нагасаки, а Занети е бек. Единствениот гол го примивме откако Фараони исплива ама штотуку влезе детето немаше ни најдобра ориентација. Дејан треба да се седне на клупа и да го препушти местото на помладите. Раниери треба да порасне мадиња.Според меne мен оф д меч Алварез внесе живост, му отвори на Џонатан повеќе простор за напред.
И пофалба за Ранокиа позади беше стуб!!
Што си зборел бе?Кога ви зборев за Бјамбјани, ви зборев и за Пацини, и за Нагатомо, и за Оби...
Кога ви зборев за Бјамбјани, ви зборев и за Пацини, и за Нагатомо, и за Оби...
Него, назад на утакмицава.
Уште кога го видов Алварез реков дека ќе излезе Зарате. Алварез не можеше да го замени Станковиќ бидејќи „го влече топката“ напред, па ризик е да се игра со него и плус тие офанзивни играчи.
Друго, некој нека ми каже освен пречката што друго направи Зарате освен што изиграваше кловн на утакмицава. Убаво некој пиша поназад, само го гушеше Кутињо и цел останат тим.
Кутињо очигледно е подобар како лево крило отколку на позицијата на Снајдер, се уште е неискусен и физички неподготвен за таа позиција.
Замената Оби-Кутињо беше очекувана. Прва утакмица после два месеци, плус Интер имаше водство од 2-0.
Фараони не знам колку беше крив за голот, можеби не можеше да ја фати топката, сепак...
Мота изјави дека најдобро се чувствува кога игра пред дефанзивците, така да ете објаснување зашто ја играше таа позиција до сега...